הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יבלות בכפות ידיים

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
לאחרונה הן מתחילות ממש לכאוב לי כשאני מבצע אחיזה במוט (בעיקר בדדליפט) ברמה שאני מתאמץ יותר להדחיק את הכאב בכפות הידיים מאשר המאמץ בתרגיל, זה לא מפריע לי כמו היבלות בכפות הידיים.
מצד אחד לא רוצה להשתמש ברצועות כי לא רואה טעם, וגם כפפות לא נוח לי לשים.
יש למישהו איזה פיתרון? אני מניח שאני לא היחיד שיש לו את זה.
תודה.

מגנזיום יעזור למנוע החלקה אבל לא יימנע את הכאב.
בסופו של דבר העור יתקלף ויתחדש כל כך הרבה פעמים שכבר לא תרגיש שם כלום.
עד אז אפשר להוריד לתקופה את המשקל בדדליפט(לא לגמרי ולא להפסיק לעשות) פשוט לתת לעור טיפה יותר להחלים כי כניראה הקצב של הפציעה שהוא מקבל גדול יותר מהקצב בו הוא מחלים.

עד אז אפשר להוריד לתקופה את המשקל בדדליפט(לא לגמרי ולא להפסיק לעשות) פשוט לתת לעור טיפה יותר להחלים כי כניראה הקצב של הפציעה שהוא מקבל גדול יותר מהקצב בו הוא מחלים.
ודאי שמגנזיום יעזור למניעת היבלות. מי אמר לך שלא?

אבקת מגנזיום על הידיים יפתור לך את הכאב שאתה חש בדדליפט. הכאב שאתה חש יעבור אחרי שהגוף יפתח עור קשה יותר.
כשזה יקרה תעשה את מה שקוצר ממליץ.

הציל לי את הידיים.
צריך להוריד את היבלות לפני שהן עושות בעיות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים, האמת שאף פעם לא חשבתי שמגנזיום יכול להקל על כאבים בידיים, אנסה את זה וגם אעזר בסרטונים.

קצת עבודה עם עשר מטר והוא יהיה בסדר 😵‍💫🥊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית