הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתרים מומלצים לקניית תוספי תזונה

shay279

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם!
אני רוצה לקנות את Pre JYM Pre Workout אבל לצערי הוא לא נמצא ב iHerb ובאתר באדיבילדינג הוא עולה איזה 200 שקל והקוד קופון לא עובד שם...
מישהו מכיר אתר טוב וזול יחסית להזמין ממנו?

בסופו של דבר החלק העיקר בפרב וורקאוט זה הקפאין, אז אתה יכול פשוט לקנות קפסולות קפאין

• פותח/ת השרשור
העיניין בפרה וורקאוט זה ממש לא בדגש על קפאין זה על התשלובת של מגוון מרכיבים שעוזרים לבניית שריר ועבודה מוגברת במהלך האימון...
אם זה קריאטין או בטא מלנין או אל טיאנין ועוד...
בגלל זה יש לי עיניין בתשלובת פרה וורקאווט ולא קפאין בלבד

העיניין בפרה וורקאוט זה ממש לא בדגש על קפאין זה על התשלובת של מגוון מרכיבים שעוזרים לבניית שריר ועבודה מוגברת במהלך האימון...
אם זה קריאטין או בטא מלנין או אל טיאנין ועוד...
בגלל זה יש לי עיניין בתשלובת פרה וורקאווט ולא קפאין בלבד
הרכיבים לא עוזרים לבניית שריר, אבל יש כאלה שיכולים לעזור ביכולת לשמור על כשירות לאורך האימון.
בטא אלאנין יכול לעזור, ציטרולין, וזהו פחות או יותר.
תכוון לפרה וורקאוט שיכיל כמויות טובות של קפאין, בטא אלאנין וציטרולין. אם יש דברים נוספים אז אחלה, אבל הכי חשוב קודם כל כמויות טובות של אלה

• פותח/ת השרשור
אם אתה מכיר מוצרים ספציפיים שאתה ממליץ ואצרים שמהם אני יכול להזמין אני אשמח כי רוב הטובים לא זמינים לישראל גם לא דרך אמזון

תספר לי רגע,
מה אתה חושב שזה בטא אלנין בדיוק?
הוא יביא לך קישור שקר כלשהו מגוגל ידידי ככה שאין טעם לשאול שאלה כזאת. לך תנסה לשכנעה אנשים שהפרי וורקאוט הזה זה נטו עוד שיטה לגנוב כסף...

אין שום קישור שהוא יכול להביא לי.
זה סה"כ חומצת אמינו, ונחש מה? זה נמצא בחלבון שהוא אוכל ביום יום.
זה מיותר לגמרי.
הדבר היחיד שהגיוני בפרי וורקאוט זה קפאין,ואם כבר,עדיף לקחת קפאין נקי..הרבה יותר זול

אולי לטבעונים זה איכשהו ימלא איזה חלל קטן אבל חוץ מזה לא רואה שום טעם לקנות את זה
(בטא אלנין נמצא בבשר,עוף ודגים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית