הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה זה אומר לאכול טוב

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
כל הזמן אומרים הכל זה תזונה אתה תתחטב אם אתה יודע לאכול אתה תעלה במסה איכותית אם אתה תדע איך לאכול ותאכל נכון מה זה לעזאזל אומר? הרי כל עוד אני מגיע לחלבון מספק ונמצא בפלוס או מינוס קלורי מתאים בהתאם לאם אני במסה או בחיטוב זה לא משנה מה אני אוכל כי קלוריה זה קלוריה.
עכשיו נכון שיש ויכוחים פה בפורום שקלוריה זה לא קלוריה ולא כל האוכל מתנהג אותו דבר אבל בהנחה שאני גם אוכל מספיק ירקות או אפילו מתסף בויטמנים מה זה אומר לאכול נכון? מה כבר יכול להוית לא נכון בלאכול חזה עוף עם אורז כל יום?

• פותח/ת השרשור
אז זה לא בעיה לאכול נכון אתה למשל כתבת פה בפורום לאחד ששאל אם התוצאות אחרי הסטרואידים יהיו טובות ואמרת לו שזה תלוי אם הוא יאכל נכון, בתכלס התכוונת פשוט שיאכל מספיק חלבון וקלוריות?

כן בדיוק.
אם לא מסתכלים על סיבים,ויטמינים ומינרלים ומתייחסים נטו לעלייה או ירידה במשקל, זה לא משנה אם תאכל לחם או אורז או שוקולד,רק שיתאים לערכים שלך

כן בדיוק.
אם לא מסתכלים על סיבים,ויטמינים ומינרלים ומתייחסים נטו לעלייה או ירידה במשקל, זה לא משנה אם תאכל לחם או אורז או שוקולד,רק שיתאים לערכים שלך
אני מסכים עם האמירה הזאת. תאכל כמות קלוריות וחלבון בשביל המטרות שלך, ותראה תוצאות.
אני ממליץ על הסתכלות מעמיקה יותר בתוך התזונה, ולמצוא סוגי מזון שיתנו לך תחושה טובה (בלי גאזים, צרבת, עייפות, וכו'..).
תזונה בריאה שנותנת לגוף שלך יותר מרק "אנרגיה", אלא בעל תפקידים רבה יותר, כמו הסיבית התזונתיים שמפעילים את המעיים ואחראית על החיידקים הטובים שבמעיים וממילא על הוויטמינים B. ורמות הכולסטרול.
בסוגי השומן, שיכילו גם חומצות שומניות חיוניות.
כתבתי את דעתי בנושא כאן ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.

אני מסכים עם האמירה הזאת. תאכל כמות קלוריות וחלבון בשביל המטרות שלך, ותראה תוצאות.
אני ממליץ על הסתכלות מעמיקה יותר בתוך התזונה, ולמצוא סוגי מזון שיתנו לך תחושה טובה (בלי גאזים, צרבת, עייפות, וכו'..).
תזונה בריאה שנותנת לגוף שלך יותר מרק "אנרגיה", אלא בעל תפקידים רבה יותר, כמו הסיבית התזונתיים שמפעילים את המעיים ואחראית על החיידקים הטובים שבמעיים וממילא על הוויטמינים B. ורמות הכולסטרול.
בסוגי השומן, שיכילו גם חומצות שומניות חיוניות.
כתבתי את דעתי בנושא כאן ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.
מסכים לגמרי..איכות האוכל לא פחות חשובה ...למשל כשאני אוכל זבל אני מבלה בשירותים 6-7 פעמים ביום עם בעיות עיכול (סליחה על התיאורים חח) כשאני אוכל אוכל איכותי אני מרגיש הרבה יותר טוב

מסכים לגמרי..איכות האוכל לא פחות חשובה ...למשל כשאני אוכל זבל אני מבלה בשירותים 6-7 פעמים ביום עם בעיות עיכול (סליחה על התיאורים חח) כשאני אוכל אוכל איכותי אני מרגיש הרבה יותר טוב

זה נורא אישי.
אם אני אוכל פיצה/שווארמה וגלידה לקינוח ליפני אימון זה האימון הכי חזק שלי בשבוע....ביי פאר מהשאר.

לחלק משנה מה דוחפים לגוף ולחלק זה לא.
אני אכלתי נקי תקופה ותקופה מלוכלך ובתקופת המלוכלך הכל רץ מהר...
אין בזה ככה או ככה כל בן אדם מה שמגיב לו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית