הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת האורז-ספגטי בפחמימה אחרת בתפריט

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
טוב אז החלטתי לתת צאנס לפחמימות אחרים בעלי ערל גליקמי נמוך במיוחד שיחליפו את האורז הלבן והספגטי ברוטב עגבניות שאני אוכל כל יום לעליה במסה.
אולי זה מה שלאורך זמן יעזור להוריד לי את הבטן..

יש רעיונות לדברים אכילים שיכולים להיות גם טעימים ובעלי ערך נמוך במיוחד?

חחחחח איך זה מידע מדוייק?
סוכר זה לא רע
סוכר = פחמימה,זה פשוט שם אחר. אתה לא באמת יכול לחיות בלי פחמימה.

זה לא משנה אם אתה אוכל סוכר לבן מזוקק או אורז. זה אותו פחמימה ואותו קלוריה בגוף.
מה אתה חושב שרע בסוכר? איך אתה חושב שזה שונה מפסטה או שיבולת שועל?
ההבדל היחיד הוא שבאורז ושיבולת יש סיבים תזונתיים,קצת מינרלים וויטמינים. זהו
הקלוריות עובדות אותו דבר בגוף
די,די עם היוטיוב בבקשה
זה לא נכון. פחמימה פשוטה כמו סוכר מתפרקת מהר בגוף, הגוף לא יכול להשתמש בכל האנרגיה הזמינה עקב הפירוק המהיר וזה ישר מתאכסן בגוף כשומן. לעומת זאת פחמימה מורכבת כמו שיבולת שועל מתפרקת לאט הרבה יותר והאנרגיה זמינה לגוף במהלך היום ולכן מתאכסן פחות כשומן בסופו של דבר.

תודה רבה !! מעריך

תודה אחי, אני אחליף את הלחמניה המלאה בקינואה.. יותר טוב אני מאמין.. רק שאלה, כמה קינואה לאאכול במקום הלחמניה אם בתפריט רשום לי לאכול פיתה שאותה בכלל המרתי בלחמניה מקמח מלא שאותה אני ממיר עכשיו בקינואה?
כמו שכתבתי במטרת הפוסט הזה, המטרה היא לעלות מסה נקי ולכן הכמויות חשובות

שש... עזוב שמות, למי זה טוב

הכול תלוי במה שנכנס לך לערכים, תבדוק כמה קלוריות מכילה הלחמנייה ותשווה את זה במחשבון קלוריות לכמות הקינואה ששווה ללחמניה בקלוריות.

הגוף לא יכול להשתמש בכל האנרגיה הזמינה עקב הפירוק המהיר וזה ישר מתאכסן בגוף כשומן.
וזה מופרש חזרה לדם מהשומן בהמשך היום.

בסוף הכל זה הערכים היומיים שלך וזה בכלל לא משנה איך אתה צורך אותם

אני בפסח החלפתי לחם שיבולת שועל ופייבר 1 עכשיו בתירס משימורים (ללא תוספת סוכר) בנוסף גם אננס (יש אננס של סנפרוסט מגיע בקוביות) ובנוסף גם מפנק את עצמי בריבת תפוחים וקינמון של סנדלפור (כמובן ללא סוכר)
בכל מקרה ישלך גם פייבר 1 ושיבולת שועל

בגרגרי חומוס יש המון פחמימה אתה יכול להכין לך אותם מבושלים כתוספת

אממ והכל אצלי מחושב זה נשמע כמו ציט ריבה ואננס בתפריט חח
למה יש לי הרגשה שמדובר בחיים כהן?
בווווםםםםם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית