הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת האורז-ספגטי בפחמימה אחרת בתפריט

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
טוב אז החלטתי לתת צאנס לפחמימות אחרים בעלי ערל גליקמי נמוך במיוחד שיחליפו את האורז הלבן והספגטי ברוטב עגבניות שאני אוכל כל יום לעליה במסה.
אולי זה מה שלאורך זמן יעזור להוריד לי את הבטן..

יש רעיונות לדברים אכילים שיכולים להיות גם טעימים ובעלי ערך נמוך במיוחד?

טוב אז החלטתי לתת צאנס לפחמימות אחרים בעלי ערל גליקמי נמוך במיוחד שיחליפו את האורז הלבן והספגטי ברוטב עגבניות שאני אוכל כל יום לעליה במסה.
אולי זה מה שלאורך זמן יעזור להוריד לי את הבטן..

יש רעיונות לדברים אכילים שיכולים להיות גם טעימים ובעלי ערך נמוך במיוחד?

מה שיעזור לך להוריד את הבטן זה גרעון קלורי ולא סוג כלשהו של מאכל.

• פותח/ת השרשור
איך אתה חושב שפחמימה אחרת תעזור לך להוריד בטן?
באיזשהו סירטון יוטיוב ראיתי שאפשר להיות בפלוס קלורי ולהוריד את הבטן על ידי אכילת פחמימות עם ערך גליקמי נמוך.. זא שכל מה שנדרש זה בניית מסת שריר קבועה והשומן ירד בסופו של דבר
כמובן שבמבחן התוצאה זה לא הצליח לי עד עכשיו אבל אמרתי אולי שווה לנסות..

באיזשהו סירטון יוטיוב ראיתי שאפשר להיות בפלוס קלורי ולהוריד את הבטן על ידי אכילת פחמימות עם ערך גליקמי נמוך.. זא שכל מה שנדרש זה בניית מסת שריר קבועה והשומן ירד בסופו של דבר
כמובן שבמבחן התוצאה זה לא הצליח לי עד עכשיו אבל אמרתי אולי שווה לנסות..
צר לי לאכזב אותך, מי שייצר את הסרטון שיקר לך כדי למשוך עוקבים.
אפשר לבנות שריר לאט מאוד עם עליה מינימלית בשומן, כזאת שלא תשנה את אחוז השומן או אפילו תוריד אותו מעט, אבל זה מיועד לאנשים שכבר נמצאים במצב טוב מאוד

• פותח/ת השרשור
ואתה לא מעדיף להסתמך על המדע? או על מחקרים?
ברור שכן אבל מדובר בערוץ יוטיוב עם המון עוקבים(בחןר ישראלי אגב) ועושה רושם שהוא יודע על מה הוא מדבר.
כנראה שהנוסחה הזו של
מינוס קלורי = ירידה באחוז השומן
היא הנכונה ואין דרך אחרת, השאלה מה עושים כשרוצים להמשיך להעלות מסת שריר ונמצאים בפלוס קלורי.. במצב הזה כנראה שכדאי לא לאכול שום שטות חוץ מהמאכלים שבתפריט
צר לי לאכזב אותך, מי שייצר את הסרטון שיקר לך כדי למשוך עוקבים.
אפשר לבנות שריר לאט מאוד עם עליה מינימלית בשומן, כזאת שלא תשנה את אחוז השומן או אפילו תוריד אותו מעט, אבל זה מיועד לאנשים שכבר נמצאים במצב טוב מאוד
אז מה עושים עם שומן בטני שכבר נמצא שם אבל רוצים להמשיך להעלות מסת שריר ולשם זה צריך להמשיך להיות בפלוס קלורי?

ברור שכן אבל מדובר בערוץ יוטיוב עם המון עוקבים(בחןר ישראלי אגב) ועושה רושם שהוא יודע על מה הוא מדבר.
תשמע רגע, יוטיוברים,בעיקר ישראלים, הם חרטטנים ברמות הכי גבוהות שיש.. אל תשאב את המידע שלך משם

• פותח/ת השרשור
תשמע רגע, יוטיוברים,בעיקר ישראלים, הם חרטטנים ברמות הכי גבוהות שיש.. אל תשאב את המידע שלך משם
אני חולק עלייך כאן, מצאתי בסירטונים אחרים מידע מדוייק כמו למשל העובדה שכדי להוריד את הבטן צריך להפסיק לגמרי עם סוכר (לא להשאיר אפילו טיפה) ..
גם זה בלוף?

אני חולק עלייך כאן, מצאתי בסירטונים אחרים מידע מדוייק כמו למשל העובדה שכדי להוריד את הבטן צריך להפסיק לגמרי עם סוכר (לא להשאיר אפילו טיפה) ..
גם זה בלוף?
חחחחח איך זה מידע מדוייק?
סוכר זה לא רע
סוכר = פחמימה,זה פשוט שם אחר. אתה לא באמת יכול לחיות בלי פחמימה.

זה לא משנה אם אתה אוכל סוכר לבן מזוקק או אורז. זה אותו פחמימה ואותו קלוריה בגוף.
מה אתה חושב שרע בסוכר? איך אתה חושב שזה שונה מפסטה או שיבולת שועל?
ההבדל היחיד הוא שבאורז ושיבולת יש סיבים תזונתיים,קצת מינרלים וויטמינים. זהו
הקלוריות עובדות אותו דבר בגוף
די,די עם היוטיוב בבקשה

• פותח/ת השרשור
חחחחח איך זה מידע מדוייק?
סוכר זה לא רע
סוכר = פחמימה,זה פשוט שם אחר. אתה לא באמת יכול לחיות בלי פחמימה.

זה לא משנה אם אתה אוכל סוכר לבן מזוקק או אורז. זה אותו פחמימה ואותו קלוריה בגוף.
מה אתה חושב שרע בסוכר? איך אתה חושב שזה שונה מפסטה או שיבולת שועל?
ההבדל היחיד הוא שבאורז ושיבולת יש סיבים תזונתיים,קצת מינרלים וויטמינים. זהו
הקלוריות עובדות אותו דבר בגוף
די,די עם היוטיוב בבקשה
אבל ההבדל הוא שאני לא יכול לחיות עם תפריט שמונה סוכר לבן בלבד, עם סוכר לבן אי אפשר להעלות מסה כמו עם בטטות/אורז לבן/ספגטי
אם אותה גברת פשוט בשינוי אדרת אז בוא אני אפסיק לאכול לגמרי פחמימות, אני אוכל רק פחמימה לפני אימון כדי שיהיה דלק לגוף וכל שאר הקלוריות יגיעו מחלבון וקצת שומן.. מה הבעיה?

עם סוכר לבן אי אפשר להעלות מסה כמו עם בטטות/אורז לבן/ספגטי
בוודאי שאפשר
זה פשוט לא טעים ויהיה חסר לך מינרלים וסיבים מפחמימות אחרות
אם אותה גברת פשוט בשינוי אדרת אז בוא אני אפסיק לאכול לגמרי פחמימות, אני אוכל רק פחמימה לפני אימון כדי שיהיה דלק לגוף וכל שאר הקלוריות יגיעו מחלבון וקצת שומן.. מה הבעיה?
אין בעיה,תנסה

גם זה בלוף?
אם אתה סומך על יוטיוב מאשר על מחקרים ומדע אז למה אתה שואל פה???

• פותח/ת השרשור
אם אתה סומך על יוטיוב מאשר על מחקרים ומדע אז למה אתה שואל פה???
נו אולי די לדחוף מילים לפה? אני לא אמרתי את זה
סהכ אמרתי שיש סירטונים שמצאתי נכונים כי דברים שנאמרו לי פה הוצגו גם בסירטונים באותה דרך.

אז מה עושים עם שומן בטני שכבר נמצא שם אבל רוצים להמשיך להעלות מסת שריר ולשם זה צריך להמשיך להיות בפלוס קלורי?
עושים חיטוב, ואז חוזרים למסה איטית, בלי עליה באחוזי שומן

מצאתי בסירטונים אחרים מידע מדוייק כמו למשל העובדה שכדי להוריד את הבטן צריך להפסיק לגמרי עם סוכר (לא להשאיר אפילו טיפה) ..
גם זה בלוף?
אוי ווי, נראה לי אני יודע על מי מדובר...
חרטא עם תוספת חרטא מצופה בחרטא ומעל זה סוכר...וחרטא

אבל ההבדל הוא שאני לא יכול לחיות עם תפריט שמונה סוכר לבן בלבד
נכון, יהיה לך מחסור בויטמינים, מינרלים, סיבים, תהיה לך עששת ואתה תסבול כל הזמן מרעב. אבל הסוכר עצמו הוא לא מה שגורם להשמנה

• פותח/ת השרשור
עושים חיטוב, ואז חוזרים למסה איטית, בלי עליה באחוזי שומן

קיבלתי, אז אני ממשיך עם האוכל ועם המסה כל עוד אפשרי.. אולי אפילו אעלה קלוריות בתפריט..

אוי ווי, נראה לי אני יודע על מי מדובר...
חרטא עם תוספת חרטא מצופה בחרטא ומעל זה סוכר...וחרטא

חח אתה אמרת..

נכון, יהיה לך מחסור בויטמינים, מינרלים, סיבים, תהיה לך עששת ואתה תסבול כל הזמן מרעב. אבל הסוכר עצמו הוא לא מה שגורם להשמנה

הבנתי, אז מה שגורם להשמנה הוא הפלוס הקלורי. השאלה איך אני מוצא את עמק השווה בין לא להשמין יותר מדי באחוזי שומן ובין להעלות מסה נקייה

הבנתי, אז מה שגורם להשמנה הוא הפלוס הקלורי. השאלה איך אני מוצא את עמק השווה בין לא להשמין יותר מדי באחוזי שומן ובין להעלות מסה נקייה
ניסוי וטעיה.
גם אחרי שעשית חיטוב, אתה עולה לאט ומחפש את הנייטרלי שלך. אתה מתחיל בלכוון לנייטרלי התיאורטי ובודק האם אתה באמת נשאר יציב על המשקל, ואז מוסיף בערך 10% מהקלוריות שלך לנייטרלי, וזה אמור לתת לך מסה איטית טובה

אנשים הפריכו כאן יפה מאוד את כל הבולשיט שסיפרו לך, רק אציין שאם אתה מחפש לגוון עם פחמימה מורכבת בעלת אינדקס גליקמי נמוך ובנוסף מכילה כמעט את כל חומצות האמינו הדרושות לגוף (לא חושב שיש עוד פחמימה בעלת תכונה זו) ממליץ מאוד על קינואה.
קינואה עם עגבניה בצל קצת שמן זית מלח פלפל ולימון פשוט מעדן, אפשר אפילו להוסיף טונה לתוספת חלבון.

• פותח/ת השרשור
ניסוי וטעיה.
גם אחרי שעשית חיטוב, אתה עולה לאט ומחפש את הנייטרלי שלך. אתה מתחיל בלכוון לנייטרלי התיאורטי ובודק האם אתה באמת נשאר יציב על המשקל, ואז מוסיף בערך 10% מהקלוריות שלך לנייטרלי, וזה אמור לתת לך מסה איטית טובה
תודה רבה !! מעריך
אנשים הפריכו כאן יפה מאוד את כל הבולשיט שסיפרו לך, רק אציין שאם אתה מחפש לגוון עם פחמימה מורכבת בעלת אינדקס גליקמי נמוך ובנוסף מכילה כמעט את כל חומצות האמינו הדרושות לגוף (לא חושב שיש עוד פחמימה בעלת תכונה זו) ממליץ מאוד על קינואה.
קינואה עם עגבניה בצל קצת שמן זית מלח פלפל ולימון פשוט מעדן, אפשר אפילו להוסיף טונה לתוספת חלבון.
תודה אחי, אני אחליף את הלחמניה המלאה בקינואה.. יותר טוב אני מאמין.. רק שאלה, כמה קינואה לאאכול במקום הלחמניה אם בתפריט רשום לי לאכול פיתה שאותה בכלל המרתי בלחמניה מקמח מלא שאותה אני ממיר עכשיו בקינואה?
כמו שכתבתי במטרת הפוסט הזה, המטרה היא לעלות מסה נקי ולכן הכמויות חשובות
למה יש לי הרגשה שמדובר בחיים כהן?
שש... עזוב שמות, למי זה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית