הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחיזה בבנץ' פרס

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829

התחלתי לתהות לגבי האחיזה שלי בבנץ' פרס לאחר שעליתי במשקלים והתחלתי להרגיש קצת את הכתף בלחיצות מה שהקשה עליי מאוד וגם גרם לי לחשוב שאני עושה תנועה לא נכונה, לאחר שצפיתי בסרטון ניסיתי את שיטת האגודל (מה שנקרא "אחיזה צרה" בסרטון) ולא רק שהרמתי את המשקל החדש בקלות ובאותו הנפח אלא אפילו לא הרגשתי את החזה אחרי שסיימתי.
האחיזה שלי ביחס לסרטון היא בטווח שבין האחיזה הנייטרלית לאחיזה הרחבה וזה גורם לי לכאבים בכתף, מצד שני באחיזה קצת יותר צרה אני בקושי מרגיש את החזה ולתחושתי העבודה על החזה באחיזה זו לא אופטימלית.
מהי האחיזה הכי מומלצת לעבודה אופטימלית על חזה? לא אכפת לי אם הטרייספס או הכתף מופעלים כשריר משני כי אני עובד על שניהם, חשוב לי שהאחיזה תקנה עבודה אופטימלית על החזה ולא תגרום לפציעות.
תודה רבה.

אני אישית מחזיק קצת יותר רחב מכתפיים בחלק מחוספס הזה
זה דיי צר אבל שאני מחזיק רחב אחר כך
יש לי כאבים מטורפים

• פותח/ת השרשור
אני אישית מחזיק קצת יותר רחב מכתפיים בחלק מחוספס הזה
זה דיי צר אבל שאני מחזיק רחב אחר כך
יש לי כאבים מטורפים

כמה השפעה יש לאחיזה על העבודה על החזה? גם אני מחזיק ברוחב כתפיים אבל אני מרגיש שאחיזה רחבה ממש דופקת לי את הכתף ומצד שני לא מרגיש את החזה באחיזה הצרה יותר.

כמה השפעה יש לאחיזה על העבודה על החזה? גם אני מחזיק ברוחב כתפיים אבל אני מרגיש שאחיזה רחבה ממש דופקת לי את הכתף ומצד שני לא מרגיש את החזה באחיזה הצרה יותר.
אתה עובד בטכניקה נכונה? כיווץ שכמות הוצאת חזה בחוץ?

ככל שהאחיזה צרה - הטרייספ עובד יותר.
ככל שהאחיזה רחבה - החזה עובד יותר.

אני אישית מחזיק או ברוחב הכתפיים או קצת יותר רחב. אחיזה רחבה מידי עושה לחץ על מפרק כף היד ובנוסף אני מרגיש המון לחץ על הכתפיים ככה שאני מעדיף להמנע מזה..

ככל שאתה מחזיק יותר צר ככה עבודה גדולה יותר על יד אחורית
אני יודע שגם באחיזה צרה חזה עובד אבל כמובן אחיזה רחבה כנראה יותר טוב
אבל שוב יש הרבה אצלי במכון שעושים אחיזה הכי רחבה שאפשר אפילו 90 מעלות והכל טוב
אבל אם אני אעשה את זה אני אחר כך לא יקום
צריך להתאים

• פותח/ת השרשור
אתה עובד בטכניקה נכונה? כיווץ שכמות הוצאת חזה בחוץ?

כן, גם שומר על הקשת בגב, כנראה פשוט שהכתפיים שלי לא רחבות מספיק כדי לעמוד בלחץ.
כנראה שעד עכשיו עבדתי באחיזה רחבה מדי ואני צריך לעבוד על "אחיזה נייטרלית" כמו בסרטון, האחיזה שלי יותר רחבה מהאחיזה הנייטרלית של הבחור ובמשקל גבוה ביחס למסה שלי כבר מתחילים להרגיש את הכתף וזה לא נעים בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית