נק' מוניטין:
32
- 121
- 5
סתם שאלה לחברה הרציניים שכאן האם אתם סופרים גם את החלבון מהמקורות פחמימה/שומן כחלק מה2 גרם לקילו שלכם או מחשבים את זה רק לפי המקורות האיכותיים (חזה עוף ביצים אבקות חלבון וכו ) ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה שפי 3 חלבון,לא ייתן לך הרבה יותר מפי 2.2..אבל מה רע להוסיף בשביל להיות בטוח שהגעת לצריכה שלך?שזה כבר סתם תוספת מיותרת ?
קח בחשבון שהוא צודק לגמרי לגבי התחושת שובע על חלבון.ולאכול כמויות אף פעם לא יהיה בעיה בשבילי
בסדר..אבקת חלבון וחלב נכנס לך בחלבון "איכותי" או איך שלא תקרא לזה.עדיף ללכת על בטוח שיש לי את ה 2 גרם איכותי
מארוחה העצמה,אורז יותר משביע.בחיי שאני לא מבין אתכם. אתם אשכרה שבעים יותר מחלבון מאשר מפחמימה? אני מתכוון, אם תאכלו 400 גרם חזה עוף או 400 גרם אורז (לפני בישול) אז החזה עוף ישביע יותר? זה אפילו לא הגיוני..
חלבון הוא הנוטריינט הכי משביע, וזה לפי כל מחקר אי פעם, לא הרגשה אישית. למרות שגם אי אפשר להתעלם מנפח האוכלבחיי שאני לא מבין אתכם. אתם אשכרה שבעים יותר מחלבון מאשר מפחמימה? אני מתכוון, אם תאכלו 400 גרם חזה עוף או 400 גרם אורז (לפני בישול) אז החזה עוף ישביע יותר? זה אפילו לא הגיוני..
זה לא הכי קשור לאינסולין,כי גם חלבון גורם להפרשת אינסולין.(למרות שאני מאמין שעדיין פחמימה תגרום להפרשה גדולה יותר)חלבון הוא הנוטריינט הכי משביע, וזה לפי כל מחקר אי פעם, לא הרגשה אישית. למרות שגם אי אפשר להתעלם מנפח האוכל