הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון ממקור פחמימה ושומן

The endless cut

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
32
121
5
סתם שאלה לחברה הרציניים שכאן האם אתם סופרים גם את החלבון מהמקורות פחמימה/שומן כחלק מה2 גרם לקילו שלכם או מחשבים את זה רק לפי המקורות האיכותיים (חזה עוף ביצים אבקות חלבון וכו ) ?

מגיע ל220 בלי הפחמימות
פשוט משלים ל 250-300 עם פחמימות/שומנים
אבל כן אתה יכול לחשב את זה כחלק מהמטרה הסופית של היום,ממליץ על קינואה ועדשים

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 90 נראה לי אכוון ל 185 חלבון איכותי מה אומר ? והפחמימה בונוס יש לי חלק שמגיע מהכוסמת אז הוא אפילו יותר איכותי לפי מה שהבנתי מאשר החלבון בשיבולת שועל לדוגמה

נשמע לי מעולה לכוון ל185 חלבון ולהשלים שאריות מכוסמת,קינוחים,קפה וכל מה שאתה מדמיין.. תגיע בטח ל-250-220 יומי+-

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה לכוון גם ל 200 ואז לסגור את עצמי מכל הפינות הקטע שזה יצא עם כל שאר המקורות משהו כמו 240 זה לא יותר מידי או סתם מיותר ?

שזה כבר סתם תוספת מיותרת ?
כנראה שפי 3 חלבון,לא ייתן לך הרבה יותר מפי 2.2..אבל מה רע להוסיף בשביל להיות בטוח שהגעת לצריכה שלך?
אל תחפש בכוח להגיע לפי 3 או משהו כזה,אבל גם אל תמנע מזה כי "אכלת מספיק חלבון היום"

לא יודע,זה לא הכי משנה.
ברוב המחקרים אין שום הבדל בין 2.2 ל3
ככה שזה פשוט העדפה אישית מפי 2 ומעלה לדעתי

אני לא סופר, אבל אני סופר רק את החלבון ולא שום פרמטר אחר, אם הייתי מדקדק אז הייתי חייב לספור גם את זה.
אם אתה מכוון לפי 2 חלבון או יותר רק מחלבון מלא תדע שזה יכול להקשות עליך במסה בגלל שאתה כביכול מקבל מעט פחות קלוריות מחלבון (בגלל שהצורך לעכל את החלבון דורש אנרגיה) ובגלל שחלבון משביע יותר, אז יהיה קשה לך לאכול יותר. אבל אם אתה בחיטוב זה דווקא ייקל עליך בידיוק מאותן הסיבות

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בתקופת איזון אחרי חיטוב ארוך חודש ככה של ניטרלי ולאכול כמויות אף פעם לא יהיה בעיה בשבילי תודה רבה על התשובה נראה לי אלך על 185 200 מלא כל השאר בונוס זה גם מסתדר לי בפיזור ארוחות

ולאכול כמויות אף פעם לא יהיה בעיה בשבילי
קח בחשבון שהוא צודק לגמרי לגבי התחושת שובע על חלבון.
אני צורך 60-120 חלבון בצורת נוזל בשביל להצליח להכניס את הערכים.
(חלב מועשר זה 60 גרם חלבון לליטר)

• פותח/ת השרשור
בשבילי זה בונוס התחושת שובע אני משלב אבקות חלבון נטו בגלל המחיר המשתלם והטעם המתוק אין לי בעיה עם כמויות
עדיף ללכת על בטוח שיש לי את ה 2 גרם איכותי מאשר להסתמך לפי ה my fitness pal שחלק מהחלבון מגיע מהשיבולת כוסמת וכו וכו למרות שבכוסמת ספציפית וקינואה הוא נחשב איכותי מאוד אכן אני כבר כמה ימים אחרי שהעלתי ומרגיש שהתאוששות טובה יותר פשוט אוריד טיפה בפחמימה כדי לפנות קלוריות לחלבון שנוסף.

בחיי שאני לא מבין אתכם. אתם אשכרה שבעים יותר מחלבון מאשר מפחמימה? אני מתכוון, אם תאכלו 400 גרם חזה עוף או 400 גרם אורז (לפני בישול) אז החזה עוף ישביע יותר? זה אפילו לא הגיוני..

בחיי שאני לא מבין אתכם. אתם אשכרה שבעים יותר מחלבון מאשר מפחמימה? אני מתכוון, אם תאכלו 400 גרם חזה עוף או 400 גרם אורז (לפני בישול) אז החזה עוף ישביע יותר? זה אפילו לא הגיוני..
מארוחה העצמה,אורז יותר משביע.
אבל מבחינת המשך היום,פחמימה תגרום לך להיות רעב יותר וחלבון פחות.

עניין הורמונאלי בעיקר

חלבון הוא הנוטריינט הכי משביע, וזה לפי כל מחקר אי פעם, לא הרגשה אישית. למרות שגם אי אפשר להתעלם מנפח האוכל

חלבון הוא הנוטריינט הכי משביע, וזה לפי כל מחקר אי פעם, לא הרגשה אישית. למרות שגם אי אפשר להתעלם מנפח האוכל
זה לא הכי קשור לאינסולין,כי גם חלבון גורם להפרשת אינסולין.(למרות שאני מאמין שעדיין פחמימה תגרום להפרשה גדולה יותר)
וזה לא רק קשור לגרלין.

אז מה עוד יש? חסר לי משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית