נק' מוניטין:
32
- 121
- 5
סתם שאלה לחברה הרציניים שכאן האם אתם סופרים גם את החלבון מהמקורות פחמימה/שומן כחלק מה2 גרם לקילו שלכם או מחשבים את זה רק לפי המקורות האיכותיים (חזה עוף ביצים אבקות חלבון וכו ) ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את ההורמונים המדוייקים אני לא זוכר, אבל אני לא מאמין שזה משהו שקשה למצוא, זה גם לא קריטי באמתזה לא הכי קשור לאינסולין,כי גם חלבון גורם להפרשת אינסולין.(למרות שאני מאמין שעדיין פחמימה תגרום להפרשה גדולה יותר)
וזה לא רק קשור לגרלין.
אז מה עוד יש? חסר לי משהו
לא ציפיתי שתזכור,אבל הכוונה היא שזה בעיקר עניין הורמונאלי נכון? לא טעיתי?.את ההורמונים המדוייקים אני לא זוכר, אבל אני לא מאמין שזה משהו שקשה למצוא, זה גם לא קריטי באמת
הורמונלי, אבל גם הרבה מאוד הורמונלי פאראקריני, שזו אומר הורמונים שמופרשים בין התאים של מערכת העיכול וככה הם יודעים מה לאותת למוחלא ציפיתי שתזכור,אבל הכוונה היא שזה בעיקר עניין הורמונאלי נכון? לא טעיתי?.
זה לא קשור לסיבים או משהו כזה
תפחית פחמימות כמה ימים ותעלה עוד חלבון.גם לאורך זמן זה לא הגיוני. לא יודע על איזה אנשים עשו תמחקר אבל על עצמי אני ממש לא רואה את ״תוצאות המחקר״..
תתפלא, ניסיתי את זה לפני חודשיים +~ וכל מה שקרה זה שהרגשתי שלאחר שבוע וחצי הרגשתי כמו סמרטוט.. ניסיתי להתבסס לרוב על חלבון ושומן וכל השאר פחמימה אבל המצב לא היה כל כך טוב בלשון המעטה 😆תפחית פחמימות כמה ימים ותעלה עוד חלבון.
אתה תשים לב
הלוואי עליי בחייאז לא יודע..
כשאני מוריד פחמימות אני נהיה שבע מאוד בקלות ונאלץ לאכול בכוח
אתה שוכח נפח. יש הבדל בין להיות מלא ללהיות שבע.גם לאורך זמן זה לא הגיוני. לא יודע על איזה אנשים עשו תמחקר אבל על עצמי אני ממש לא רואה את זה מתממש..