הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון ממקור פחמימה ושומן

The endless cut

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
32
121
5
סתם שאלה לחברה הרציניים שכאן האם אתם סופרים גם את החלבון מהמקורות פחמימה/שומן כחלק מה2 גרם לקילו שלכם או מחשבים את זה רק לפי המקורות האיכותיים (חזה עוף ביצים אבקות חלבון וכו ) ?

זה לא הכי קשור לאינסולין,כי גם חלבון גורם להפרשת אינסולין.(למרות שאני מאמין שעדיין פחמימה תגרום להפרשה גדולה יותר)
וזה לא רק קשור לגרלין.

אז מה עוד יש? חסר לי משהו
את ההורמונים המדוייקים אני לא זוכר, אבל אני לא מאמין שזה משהו שקשה למצוא, זה גם לא קריטי באמת

את ההורמונים המדוייקים אני לא זוכר, אבל אני לא מאמין שזה משהו שקשה למצוא, זה גם לא קריטי באמת
לא ציפיתי שתזכור,אבל הכוונה היא שזה בעיקר עניין הורמונאלי נכון? לא טעיתי?.
זה לא קשור לסיבים או משהו כזה

לא ציפיתי שתזכור,אבל הכוונה היא שזה בעיקר עניין הורמונאלי נכון? לא טעיתי?.
זה לא קשור לסיבים או משהו כזה
הורמונלי, אבל גם הרבה מאוד הורמונלי פאראקריני, שזו אומר הורמונים שמופרשים בין התאים של מערכת העיכול וככה הם יודעים מה לאותת למוח

• פותח/ת השרשור
איך אפשר להשוות 400 גרם חזה עוף ל 400 גרם אורס לפני בישול האורז בערך פי 3 יותר קלוריות נראה צריך להשוות מנות בעלות אותו ערך

גם לאורך זמן זה לא הגיוני. לא יודע על איזה אנשים עשו תמחקר אבל על עצמי אני ממש לא רואה את זה מתממש..

תפחית פחמימות כמה ימים ותעלה עוד חלבון.
אתה תשים לב
תתפלא, ניסיתי את זה לפני חודשיים +~ וכל מה שקרה זה שהרגשתי שלאחר שבוע וחצי הרגשתי כמו סמרטוט.. ניסיתי להתבסס לרוב על חלבון ושומן וכל השאר פחמימה אבל המצב לא היה כל כך טוב בלשון המעטה 😆

גם לאורך זמן זה לא הגיוני. לא יודע על איזה אנשים עשו תמחקר אבל על עצמי אני ממש לא רואה את זה מתממש..
אתה שוכח נפח. יש הבדל בין להיות מלא ללהיות שבע.
פחמימה תנפח את הקיבה יותר ותיתן תחושה שאתה מלא, אבל אם תאכל את זה בלי חלבון למשל אתה תרגיש שלא שבעת, וההיפך, אם תאכל רק חזה עוץ אתה יכול להרגיש שבע ושלא בא לך לאכול יותר, אבל לא תרגיש מלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית