הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אתם מבצעים צ'יטים מדי פעם?

pro_athlete

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
0
82
0
האם אתם מבצעים מדי פעם צ'יטים של ארוחות שחיתות של ארוחות טעימות מלאות שומן כמו המבורגר וצ'יפס?כל כמה זמן אתם מבצעים את זה אם כן?ואיך אתם שומרים על עצמכם לא לאכול את זה שהפיתוי קרוב אליכם?

חחחח גם מי שבמאסה לא צריך לאכול אוכל עם קלוריות בעלות ערך כ"כ גרוע שמלאות בשומן רווי ולא בריא,ואני מדבר על חיטוב בלי קשר....אבל גם במאסה לא מומלץ לכם לאכול ג'אנק פוד

מה לא בריא בשומן רווי ?
מזה ג'אנק פוד ?

• פותח/ת השרשור
למשה:(ציטוט מכתבה שנערכה ע"י דוקטור)זה ממתי שומן רווי לא בריא
השומן הרווי מקורו בשומן בעלי החיים, והוכח שהוא המזיק לבריאות הלב. לדוגמה: חמאה, גבינות שמנות, שמנת, ובשר שמן. שומן לא רווי מקורו מהצומח, כמו: שמנים צמחיים (סויה וקנולה), אגוזים, שקדים, טחינה, אבוקדו, מרגרינה רכה. צריכת שומן לא רווי דווקא יכולה להועיל לבריאות הלב.

השומן הלא רווי מתחלק אף הוא למספר תתי קבוצות. המועילים הם השומן החד הבלתי רווי שזוכה לייצוג בדיאטה הים תיכונית, ושמן הזית ואומגה 3, שמקורה בשמן קנולה, פשתן, אגוזי מלך ודגים. מרגרינות רכות מכילות שומן לא רווי, חלקן עשירות באומגה 3.

למה כל כך חשוב לשמור על הבריאות באופן מקסימלי..לתקופה של 8 חודשים...אם גם ככה כל זה יורד בחיטוב אחרי זה?

עדיף להתאמן שנה בצורה לא הכי מושלמת..במקום להתאמן 5 שנים ולהשיג אותו דבר.

לא יודע. אין לי ארוחות ואין לי תפריט. אתמול אכלתי 4 המבורגרים כי זה נכנס לי בערכים
אם פיצה נכנסת לי אני אוכל וכל ''צ'ט'' כביכול הציט היחיד שלי זה חטיפים שאני בדרך כלל לא נוגע בהם
אבל אם בא לי וזה מסתדר לי בערכים אז אני אוכל.

כשאתם מעמיסים ואוכלים ג'אנק פוד ממש לא אכפת לכם איך אתם נראים כשאתם במאסה באמצע התהליך? זה נראה כאילו ממש לא אכפת לכם. אני יודע שיש כאלה עם שהגנטיקה שלהם מאפשרת את זה,אבל מה גם כאלה עם נטייה להשמין אוכלים כמו מטורפים ג'אנק וזה רק בגלל הקלוריות..?
אני,המתאמן החובבן אפשר לומר, רוצה לעלות במסה בצורה נקייה מכיוון שדיי מפריע לי איך שאני אראה באמצע התהליך אם אני אוכל אוכל שלא מזין ובעל ערך גבוהה של שומן יעני זבל של אוכל. כי יש לי נטייה להשמין ואני לא רוצה לחזור להיות המקרר שהייתי פעם גם מבחינת המידה של הבגדים וכו'.. (ולא, אני לא עושה את זה בשביל אף אחד,רק בשביל ההרגשה הכללית שלי בנוגע לעצמי)

אז באמת עכשיו,או שאתם סתם מסתלבטים או שאתם רציניים,מה הקטע לעלות בהרבה אחוזי שומן ואז לעשות חיטוב מייגע? (אם זאת המטרה שלכם בכל אופן..)

נערך לאחרונה:
כשאתם מעמיסים ואוכלים ג'אנק פוד ממש לא אכפת לכם איך אתם נראים כשאתם במאסה באמצע התהליך? זה נראה כאילו ממש לא אכפת לכם. אני יודע שיש כאלה עם שהגנטיקה שלהם מאפשרת את זה,אבל מה גם כאלה עם נטייה להשמין אוכלים כמו מטורפים ג'אנק וזה רק בגלל הקלוריות..?
אני,המתאמן החובבן אפשר לומר, רוצה לעלות במסה בצורה נקייה מכיוון שדיי מפריע לי איך שאני אראה באמצע התהליך אם אני אוכל אוכל שלא מזין ובעל ערך גבוהה של שומן יעני זבל של אוכל. כי יש לי נטייה להשמין ואני לא רוצה לחזור להיות המקרר שהייתי פעם גם מבחינת המידה של הבגדים וכו'.. (ולא, אני לא עושה את זה בשביל אף אחד,רק בשביל ההרגשה הכללית שלי בנוגע לעצמי)

אז באמת עכשיו,או שאתם סתם מסתלבטים או שאתם רציניים,מה הקטע לעלות בהרבה אחוזי שומן ואז לעשות חיטוב מייגע? (אם זאת המטרה שלכם בכל אופן..)
אחי אין לך הרבה פה אם מי לדבר הרוב הגדול פה מעניין אותו כוח עוצומה לעלות במשקל ובמשקלים
ולא מעניין אותם הכרס הקטנה לא שזה בעייה אבל פשוט זה המחשבה פה של הרוב

אנחנו מסתלבטים כי אתם, האנורקסים, מזיינים תשכל.
מה זה אוכל נקי ומה זה אוכל זבל? אוכל עם הרבה שומן זה זבל? אז מה זה שמן זית? זה גם לא נקי? חשבתי שזה "אוכל בריא" ויש שם יותר שומן מכל ג'אנק פוד שתביא.
השחיף הזה מעלי זיין תשכל שבבמבה יש הרבה שומן, איפה יש הרבה שומן בבמבה?
בבמבה יש הרבה יותר פחמימות מאשר שומן, ואני לא מבין מה הופך חזה עוף לאוכל נקי אל מול המבורגר חוץ מכמות הקלוריות הנמוכה יותר.
אם אתה מתאמן כמו שצריך אתה לא תתקדם מתזונה של אנורקס וזה לא משנה אם תקבל את הקלוריות האלה מחזה עוף עם אורז או המבורגר עם לחם (מחיטה מלאה טרום נבוטה!!!!!!!!).

אנחנו מסתלבטים כי אתם, האנורקסים, מזיינים תשכל.
מה זה אוכל נקי ומה זה אוכל זבל? אוכל עם הרבה שומן זה זבל? אז מה זה שמן זית? זה גם לא נקי? חשבתי שזה "אוכל בריא" ויש שם יותר שומן מכל ג'אנק פוד שתביא.
השחיף הזה מעלי זיין תשכל שבבמבה יש הרבה שומן, איפה יש הרבה שומן בבמבה?
בבמבה יש הרבה יותר פחמימות מאשר שומן, ואני לא מבין מה הופך חזה עוף לאוכל נקי אל מול המבורגר חוץ מכמות הקלוריות הנמוכה יותר.
אם אתה מתאמן כמו שצריך אתה לא תתקדם מתזונה של אנורקס וזה לא משנה אם תקבל את הקלוריות האלה מחזה עוף עם אורז או המבורגר עם לחם (מחיטה מלאה טרום נבוטה!!!!!!!!).
קודם כל מה אתה מדבר בשמי דבר שני אני לא שחיף
דבר שלישי במבה זה לא בריאי נקודה אל תתוכח כי אתה סתם תצא טיפש יש אוכל בריאי ויש לא
אין כזה דבר אוכל משמין זה נכון אבל יש בריאי ולא ולא מי דיבר על חזה עוף בכלל? מזה השטיות האלה זה באמת של אנורקסים ולא אני אוכל בעיקר פיתות ולרוב אם שוקולד אז? ושוקולד זה לא בריאי
כיביכול אבל זה מסדתר לי בערכים, יש כול מיני שומנים שהם לא טובים ללב ולשאר הגוף ואי אפשר להתווכח אם זה בגלל זה אומרים לא ''בריאי'' כיביכול כמו בשבשביל הבריאות שלך עדיף שלא תוכל כל יום קילו סוכר מקווה שהבנתה אותי...

קודם כל מה אתה מדבר בשמי דבר שני אני לא שחיף
דבר שלישי במבה זה לא בריאי נקודה אל תתוכח כי אתה סתם תצא טיפש יש אוכל בריאי ויש לא
אין כזה דבר אוכל משמין זה נכון אבל יש בריאי ולא ולא מי דיבר על חזה עוף בכלל? מזה השטיות האלה זה באמת של אנורקסים ולא אני אוכל בעיקר פיתות ולרוב אם שוקולד אז? ושוקולד זה לא בריאי
כיביכול אבל זה מסדתר לי בערכים, יש כול מיני שומנים שהם לא טובים ללב ולשאר הגוף ואי אפשר להתווכח אם זה בגלל זה אומרים לא ''בריאי'' כיביכול כמו בשבשביל הבריאות שלך עדיף שלא תוכל כל יום קילו סוכר מקווה שהבנתה אותי...

לא הבנתי למה הוספת "י" למילה בריא. זה אפילו לא הגיוני.

בכל מקרה, תגדיר "אוכל בריא".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית