הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייבוש

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
לחבר'ה הרציניים פה..איזה חומרים יש על מנת להגיע לרמת ייבוש נאותה חוץ ממשתנים כמו תיאזיד ופוסיד? אני עכשיו נמצא על 8.5-9%~ ואני צריך להראות יבש יותר באזור 7~, יש משהו שיכול לתת את הפוש הזה?

**זה באמת משהו לפוש אחרון שצריך להחזיק רק יום אחד כי גם ככה אני די יבש.

תעשה את השואה של אימון דילול FBWX15 פעמיים באותו היום + אירובי + דל פחמימה + דל נתרן, פעמיים ככה בשבוע (האנאירובי) + אירובי למשך כל השבוע ואתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
תעשה את השואה של אימון דילול FBWX15 פעמיים באותו היום + אירובי + דל פחמימה + דל נתרן, פעמיים ככה בשבוע (האנאירובי) + אירובי למשך כל השבוע ואתה מסודר.

בנוגע למים זה נכון ששתייה של 6-10 ליטר יעזרו בייבוש?

לפי מיטב הבנתי, מפתחי גוף לפני תחרות כמה ימים לפני התחרות שותים מעט מאוד מים משהו כמו עד ליטר ביום, עושים דל פחמימה כמה שבועות לפני (וגם דל נתרן) ואז עושים העמסה לפני התחרות, העמסה יש כאלו שעושים יומיים לפני יש כאלו יום לפני זה תלוי כל מקרה לגופו, בכל מקרה באותם ימים הם שותים מעט מים אין לי מושג למה כי פחמימות = מים, אבל שיהיה.

אתה צריך לשתות המון מים כל השבוע ויומיים לפני הצילומים להפסיק לאט לאט לשתות
ושם נכנסים המשתנים
אבל באמת למה ? אתה רוצה לדפוק את הכליות שלך או להיות בבית חולים מאושפז בגלל שהתייבשת ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית