הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב דל פחמימה או גרעון קלורי יותר גדול?

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שאלה מעניינת שלא הצלחתי למצוא עליה תשובה באף מקום
מקווה שאנשים עם ניסיון בלבד יתנו לי פה תשובה ולא סתם לזרוק באוויר תגובה

אז ככה, עשיתי בעבר חיטובים רצחניים (דל פחמימה פחות מי 20), עם גרעון קלורי 1000-1500 ושעה אירובי ביום

אחרי שנתיים שלא הייתי במכון בגלל חו''ל ולימודים, רציתי לדעת מה ההיתרון בדיאטת דלת פחמימות?
נגיד ויש 2 אנשים ששניהם מכניסים אותה כמות קלורית ביום, מוציאים אותה כמות קלורית ביום, האחד על דל פחמימה והשני לא
אני יודע שאפשר בדל פחמימה להגיע למצב קטוזיס ואז יש שריפת שומן מוגברת אבל השאלה עד כמה זה שווה את זה?

עכשיו, במידה ואני יעשה חיטוב רגיל עם אותו גרעון קלורי, מה יהיה ההבדל בירידה במשקל?
תודה

אין שום יתרון.
אולי אתה תצבור פחות נוזלים, אבל הם יחזרו ברגע שתחזור לצרוך פחמימה בכמות נורמלית.
לגבי שריפת שומן אין הבדל

• פותח/ת השרשור
אז זה אומר שהמראה החטוב שהשגתי בחיטוב האחרון זה רק סוג של אשליה? עשיתי סאונה כל יום והייתי על דל פחמימה.
עכשיו התחלתי שוב ולא מסתדר לי הדל פחמימה הזה, רק גורם לי לאכול עוד.

אז זה אומר שהמראה החטוב שהשגתי בחיטוב האחרון זה רק סוג של אשליה? עשיתי סאונה כל יום והייתי על דל פחמימה.
עכשיו התחלתי שוב ולא מסתדר לי הדל פחמימה הזה, רק גורם לי לאכול עוד.
דל פחמימה נותן לך מראה יבש יותר בזמן החיטוב, ואחריו אם אתה שומר על זה, אז זה סבבה אם זה נוח לך ומסתדר לך, אבל ברגע שזה לא המקרה זה פשוט לא שווה את זה

אז זה אומר שצריך להרזות עוד עד המראה היבש? או שרק בלי פחמימה אפשר להראות ככה?
דל פחמימה ייתן לך מראה טיפה יותר יבש על אותו אחוז השומן, בפועל זה לא אומר שום דבר ואתה יכול להרזות בסדר גמור גם לא על דל פחמימה

• פותח/ת השרשור
יאלה, סגרת לי פינה אחרי שקראתי מאמרים וכדו', סופית יפסיק לאט לאט עם הדל פחמימה
גם 100 גרם פחמימה זה נורמלי בחיטוב?<
חשבתי בגלל שמגיעים בדל פחמימה למצב של קטוזיס ואין קפיצות של אינסולין אז הגוף משתמש בשומן כמקור אנרגיה וככה יותר אפקטיבי.

• פותח/ת השרשור
תודה חבר, היום התחלתי להתפנק בפחמימות (עגבניה, צלחת חומוס סוף סוף כמובן במסגרת הקלוריות היומית)

דל פחממה = דל אנרגיה .

דלל אנרגיה שווה דל בתוצאות.

וגם התואששות שלך תפגע המצב רוח ומה לא.

הדבר הכי מטומטם שאפר לעשות זה חיטוב דל פחממה האלה אם אתה מתחרה ושלב של יבוש.

אל תמהר ותראה תוצאות הרבה יותר אכותיות.

• פותח/ת השרשור
כן שמתי לב שבמידה ואני צורך פחמימות באותו יום לא רק שהאירובי יותר עצים, גם האימון כוח
כן. לך על כמות שנוחה לך

גם חלבון מקפיץ אינסולין

סליחה על הדאבל
אבל מה אתה אומר לגבי הקפיצות באינסולין ופרוקטוז?
נגיד אם אכלתי 200 גרם אבטיח? זה לא מאט את קצב הירידה במשקל?

כן שמתי לב שבמידה ואני צורך פחמימות באותו יום לא רק שהאירובי יותר עצים, גם האימון כוח

סליחה על הדאבל
אבל מה אתה אומר לגבי הקפיצות באינסולין ופרוקטוז?
נגיד אם אכלתי 200 גרם אבטיח? זה לא מאט את קצב הירידה במשקל?
סתם חרטא, אין לך מה לחשוב על זה

• פותח/ת השרשור
אז מה בדיוק ההיתרון בדיאטת דלת פחמימות חוץ מהעניין של מראה יבש?
הרי גם הביצועים פוחתים וגם ההרגשה הכללית חרא
אז בעצם אם אני מגיע לכמות חלבון שאני צריך ביום, אני ברמת העיקרון יכול להכניס את שאר הקלוריות למשל מאבטיח?

אז מה בדיוק ההיתרון בדיאטת דלת פחמימות חוץ מהעניין של מראה יבש?
הרי גם הביצועים פוחתים וגם ההרגשה הכללית חרא
אז בעצם אם אני מגיע לכמות חלבון שאני צריך ביום, אני ברמת העיקרון יכול להכניס את שאר הקלוריות למשל מאבטיח?
חוץ מזה אין יתרון מיוחד

• פותח/ת השרשור
וואלה משהו מוזר
אתמול עשיתי בלילה סוג של צ'יט ואכלתי הרבה פירות והרבה פחמימה יחסית, עדייו בגרעון קלורי כמובן.
התעוררתי למראה יבש למדי ו2 קילו פחות
מה יכול להיות קרה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית