הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי תחילת ההשפעה של הסייקל הראשון?

Aviv1997M

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אז התחלתי לפני שבוע בדיוק סייקל ראשון של טסט 250 ועוד שבוע מוסיף ויני (אין צורך לדבר על כל הדברים הנלווים)
השאלה שלי היא מתי זה אמור להתחיל להשפיע? ולמה נשארתי באותו משקל משבוע שעבר עד עכשיו? לוקח לזה זמן?
אני כמובן רוצה לעלות

רשמת 250
השאלה שלי היא מתי זה אמור להתחיל להשפיע? ולמה נשארתי באותו משקל משבוע שעבר עד עכשיו? לוקח לזה זמן?
אני כמובן רוצה לעלות
השאלה היא למה אתה מזריק שאתה בכלל לא יודע איך זה עובד ומשפיע.
למה אתה חושב שתעלה במשקל כל שבוע?

זה הכל תלוי בתזונה ובאימונים שלך

• פותח/ת השרשור
אני מזריק טסט 1cc ימי ראשון ורביעי ועבר שבוע מהזריקה הראשונה. יש לי מדריך שהוא היה מנהל פה אז הסביר לי הכל אבל לא רוצה להציק לו בכל מיני שאלות כל פעם אז חשבתי להתייעץ פה, אני יודע שאני אוכל מעל הממוצע אפילו ובגלל זה רציתי חוות דעת מאחרים מתי הם הרגישו שזה מתחיל להשפיע, מתי התחילו לראות עלייה במשקל סתם כדי לדעת

לא רוצה להגיד לך נכום לא נכון בוא ניגש לענין
סייקל ראשון טסט 500 מג בשבוע מפוצל לשתי זריקות של 250 למהלך 10 שבועות את "הקיק" של הסייקל צריך להרגיש בשבוע 4 או 5.לגבי אוראלי תוריד מהסייקל אל תתן לגוף שלך להתרגל להמון חומרים מהתחלה עם כבר אוראלי עדיף טורינבול יותר "רך"

אני מזריק טסט 1cc ימי ראשון ורביעי ועבר שבוע מהזריקה הראשונה. יש לי מדריך שהוא היה מנהל פה אז הסביר לי הכל אבל לא רוצה להציק לו בכל מיני שאלות כל פעם אז חשבתי להתייעץ פה, אני יודע שאני אוכל מעל הממוצע אפילו ובגלל זה רציתי חוות דעת מאחרים מתי הם הרגישו שזה מתחיל להשפיע, מתי התחילו לראות עלייה במשקל סתם כדי לדעת
איך הסייקל עד עכשיו?

נערך לאחרונה:
אתה פתחת נושא על אסטמה.
תערוך ותוסיף לשם את כל השאלות שלך במקום לזרוק שאלות בכמה פוסטים שונים,אתה תקבל יותר תשובות ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית