נק' מוניטין:
803
- 700
- 457
היי, אני כרגע באמצע מסה נקייה אז אני עושה את האוכל שלי בלי שמן בכלל, יש אפשרות להשתמש בשמן זית? הבנתי שזה יותר בריא וכ'ו ואין בעיה להשתמש בזה גם במסה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
״מסה נקיה״ לא אומר שאתה צריך להתנזר ממאכלים מסויימים (על כמה וכמה במסה) אלא להיות על מאזן קלורי חיובי מתון. בכל מקרה, מאוד ממליץ לך להכניס שומן לתפריט בלי קשר לבריאות..היי, אני כרגע באמצע מסה נקייה אז אני עושה את האוכל שלי בלי שמן בכלל, יש אפשרות להשתמש בשמן זית? הבנתי שזה יותר בריא וכ'ו ואין בעיה להשתמש בזה גם במסה
התפריט שלי בנוי בעיקר מאורז, בטטה, תפוח אדמה, חזה עוף, בשר אדום, טונה במים, לחם מלא וכ'ו וכ'ו״מסה נקיה״ לא אומר שאתה צריך להתנזר ממאכלים מסויימים (על כמה וכמה במסה) אלא להיות על מאזן קלורי חיובי מתון. בכל מקרה, מאוד ממליץ לך להכניס שומן לתפריט בלי קשר לבריאות..
בסדר גמור אבל אל תתרחק משומן - הוא מאוד חיוני לגוף.התפריט שלי בנוי בעיקר מאורז, בטטה, תפוח אדמה, חזה עוף, בשר אדום, טונה במים, לחם מלא וכ'ו וכ'ו
תן לי דוגמא לשומן שאני יכול להוסיף לתפריטבסדר גמור אבל אל תתרחק משומן - הוא מאוד חיוני לגוף.
תן לי דוגמא לשומן שאני יכול להוסיף לתפריט
אה אז סבבה יש לי בתפריט גם קוטג 1%, חמאת בוטנים ואגוזי מלך, תודהשמן זית, אגוזים למינהם, חמאת בוטנים, חלבה, גבינות שמנות וכו וכו..
פה מוסבר למה השומן כל כך חשוב:
שומנים - על מה ולמה? | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
קוטג 1%? למה לסבול במסה? גם בחיטוב ממש לא צריך 1%, אלא אם ממש טעים לך ולא מפריע לך, אין באמת סיבה ללכת למוצרים של 0%אה אז סבבה יש לי בתפריט גם קוטג 1%, חמאת בוטנים ואגוזי מלך, תודה
אני לא מרגיש הבדל בטעם מבחינתי זה סבבה לגמרי אני אוכל את זה כל בוקר עם כפית כמו מילקי אחי אני לא סובל מזהקוטג 1%? למה לסבול במסה? גם בחיטוב ממש לא צריך 1%, אלא אם ממש טעים לך ולא מפריע לך, אין באמת סיבה ללכת למוצרים של 0%