הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשך מסה

• פותח/ת השרשור practis
  • פורסם בתאריך

practis

משתמש מתחיל
123
6
נק' מוניטין:
13
123
6
האם מסה על אחוז שומן יחסית גבוה נגיד 20 בערך בעייתי בגלל הגברת אינסולין? או שמסה על 10 אחוז או על 20 אחוז אותו דבר (נשים בצד לרגע את הפן האסתטי)

מצתרף לשאלה
אם אני זוכר נכון מייק כתב איפהשהו שמאחוז שומן מסויים העלייה לשומן לעומת שריר יכולה להעלות

• פותח/ת השרשור
בכ20 אחוז שומן אפשר להעלות במסת שריר ולהוריד בשומן בו זמנית חבל לעשות מסה
לא מדובר על מתאמן מתחיל( גם חיצוני וגם משקלים). והוא אומר שמעדיף להתמקד במטרה מסויימת ולא לשלב

לא מדובר על מתאמן מתחיל( גם חיצוני וגם משקלים). והוא אומר שמעדיף להתמקד במטרה מסויימת ולא לשלב

אין לי איך לגבות את זה כרגע אבל לפי מה שהבנתי התהליך אפשרי אך ייקח יותר זמן מאדם על 10 אש להשיג את אותה מסת השריר

אדם שנמצא בעודף משקל יכול לעלות במסת שריר תוך כדי ירידה במשקל, כי לשרירים יש מאגרי קלוריות מהם הם יכולים לקחת אנרגיה גם אם אתה בגירעון

אדם שנמצא בעודף משקל יכול לעלות במסת שריר תוך כדי ירידה במשקל, כי לשרירים יש מאגרי קלוריות מהם הם יכולים לקחת אנרגיה גם אם אתה בגירעון
ובמקרה של 20% שומן לדוגמא אצל מתאמן מתקדם? האם יהיה אפקטיבי להמשיך מסה? זכור לי שמייק כתב שתהיה יותר עלייה לשומן במצב כזה מאשר שריר

האם מסה על אחוז שומן יחסית גבוה נגיד 20 בערך בעייתי בגלל הגברת אינסולין? או שמסה על 10 אחוז או על 20 אחוז אותו דבר (נשים בצד לרגע את הפן האסתטי)
אני חושב שכן,בגלל ירידה ברמות הטסטוסטרון

האם מסה על אחוז שומן יחסית גבוה נגיד 20 בערך בעייתי בגלל הגברת אינסולין?
זה לא יהיה רק האינסולין הבעיה, זה יהיה יותר בעיות של השמנת יתר.
בשרור שאדם פעיל עם הרבה שריר סיכוי נמוך יותר שיגיע להשמנת יתר ותסמונת מטבולית, אבל זה גורם סיכון

ובמקרה של 20% שומן לדוגמא אצל מתאמן מתקדם?
תלוי למה אתה מתכוון ב-20%. לפי איזו מדידה?

האם יהיה אפקטיבי להמשיך מסה?
אפקטיבי זה תמיד יהיה, השאלה האם זה כדאי.
בגלל שאתה יכול לעלות במסת שריר גם בגירעון או נייטרלי אם אתה באחוז שומן גבוה, אני לא רואה סיבה להמשיך להיות בפלוס קלורי ולהמשיך להשמין

לפי מה שאתה אומר אז להגיע לאחוז שומן כזה של 20 פלוס עדיף להיות על ניטרלי ( אם לא רוצים גירעון ) מאשר להמשיך להיות על חיובי?
כי בנייטרלי נמשיך לעלות במסה וגם להוריד שומן . הבנתי נכון?

לפי מה שאתה אומר אז להגיע לאחוז שומן כזה של 20 פלוס עדיף להיות על ניטרלי ( אם לא רוצים גירעון ) מאשר להמשיך להיות על חיובי?
כי בנייטרלי נמשיך לעלות במסה וגם להוריד שומן . הבנתי נכון?
פחות או יותר כן.
כמובן א מדובר על מתאמן שרירי ומנוסה מאוד, אבל אם הרבה שומן מעל אז זה כבר לא לחלוטין תופס, אבל אני משער שזה לא אתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית