הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעון קלורי, אלכוהול וכאלה

• פותח/ת השרשור גל26
  • פורסם בתאריך

גל26

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
3
86
3
אהלן!

מתאמן כ 5 פעמים בשבוע
ומעוניין לרדת במשקל
אני יודע שההמלצה היא להתייצב על גרעון של כ 500 קל'
אבל הבעיה היא שאני לא יכול לא לצאת וכשאני יוצא אני שותה ואני מכיר בבעיה
ואין לי בעיה לעבוד קשה יותר משמע אם אני היום יהיה בגרעון של 500X7 ולצורך העניין אני שותה בסופש ב 1500 קלוריות
אני נשאר בגרעון של כ 2000 קלוריות בלבד בשבוע שזה קצת.
השאלה שלי היא האם אני יכול להיות בגרעון של כ 500 -600 מתחת לתחזוקה ולחזק באימונים + אירובי בעוד 400 -500
וככה לאפשר לגוף להיות בגרעון יומי של כ 1000 - 1200 במקסימום ביום?

אם התפריט דל לך מידי וחסר לך קלוריות כי אתה רוצה לשתות/לאכול יותר תוסיף אירובי זה אופציה מעולה.
אם למשל התחזוקה שלך היא 2500 והוספת אירובי של עוד 500 אז כרגע היא 3000 ואתה יכול לאכול 2500 ואז הגרעון הוא 500 שזה בסדר.

אתה יכול להגדיל את הגירעון ע"י פחות אוכל, או יותר פעילות, עדיף להגדיל ע"י יותר פעילות.
אתה גם יכול בסופ"ש לאכול פחות כדי להשאיר קלוריות.
גם המטרה היא לרדת 0.5%-1% ממשקל הגוף בשבוע, ככה שאתה הקלוריות והגירעון תתאים לפי זה

אף אחד לא מתכוון להגיב על העניין של "שותה 1500 קלוריות מאלכוהול בשבוע"?
לא?
פשוט לעשות יותר אירובי/לאכול פחות?

אוקי..
אני חושב שהוא מבין את החסרונות של שתיית אלכוהול ובכל זאת זה מה שהוא בוחר, אף אחד כאן לא בא להיות איש חינוך ולהגיד "נו נו נו".

מה שמעניין אותי, קראתי שהגוף מתאמץ ומשקיע אנרגיה כדי להיפטר מהלכוהול כי זה סוג של רעל לגוף, ולכן נגיד 1500 קלוריות מאלכוהול זה לא באמת 1500 קלוריות שנאגרות בגוף.
יש אמת בדבר?

אני חושב שהוא מבין את החסרונות של שתיית אלכוהול ובכל זאת זה מה שהוא בוחר, אף אחד כאן לא בא להיות איש חינוך ולהגיד "נו נו נו".

מה שמעניין אותי, קראתי שהגוף מתאמץ ומשקיע אנרגיה כדי להיפטר מהלכוהול כי זה סוג של רעל לגוף, ולכן נגיד 1500 קלוריות מאלכוהול זה לא באמת 1500 קלוריות שנאגרות בגוף.
יש אמת בדבר?
זה נכון בערך כמו שזה נכון לכל מזון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית