עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק בהתחלה,לאחר מכן זה נעלםDnp סופח המון נוזלים.
ללא ספק,אבל חשוב להקפיד על תזונה בימים שאחרי
איפה קראת את זה ?לא ממליץ לעבור את ה10 ימים
זה כתוב בפורטל במאמר על הDNP.איפה קראת את זה?
אשלח לך בהמשך מחקר שמוכיח פגיעה בt3 אחרי 10 ימים של שימוש.איפה קראת את זה ?
עד כמה קריטי השילוב של הt3 מיום 10-14 כי אני מתכנן 14 יום ללא?אשלח לך בהמשך מחקר שמוכיח פגיעה בt3 אחרי 10 ימים של שימוש.
אפשר להמשיך יותר מ10,אבל כדאי לשלב טי 3 חיצוני
לא יקרה שום אסון אם לזה התכוונתעד כמה קריטי
ראשית הסברת מובן ביותר ותודה!לא יקרה שום אסון אם לזה התכוונת
אבל הימים האלה יהיו כמעט ולא אפקטיביים.
בוא נזרוק רגע סתם מספרים לאוויר בשביל הדוגמה..
לא להתייחס לזה כנתונים מדוייקים,זה סתם להמחשה.
נניח הdnp גורם לך לשרוף 1000 קלוריות יותר כל יום,
וטי 3, שבין היתר אחראי על מטבוליזם ושריפת שומן,לא יתפקד כראוי(לא בגלל פגיעה בתיאוריד,בגלל המרה מופחת מטי 4 לטי 3)אז הגוף ישרוף פחות קלוריות משהוא היה אמור לשרוף במצב תקין.
במילים אחרות,נגיד הrmr שלך הוא 2000(חלק גדול מזה מושפע מטי 3)
וdnp מוסיף לך 1000
חישוב פשוט אומר,שמבלי לזוז מהמיטה,הגוף שורף 3000 קלוריות ביום. אבל! כל זה נכון במידה והתיאוריד וטי3 בפרט מתפקדים כראוי.
בהנחה שביום ה11 לשימוש,הטי 3 כבר נמצא הרבה מתחת לנורמה,אפשר להגיד שהrmr שלך הוא באיזור ה1500.
אז נכון שעדיין יש לך עוד 1000 קלוריות מהdnp, אבל ירדו לך קלוריות בגלל הטי3.
במקום 3000 ליום,אתה עכשיו על 2500.
לטעמי מיותר לסבול את התופעות לוואי הקשות בימים האלה.
מקווה שהצלחתי להסביר את זה כראוי
אם כבר לוקחים טי 3,שיהיה לאורך כל ה14 ימים. ככה תרוויח עוד אפקט של שריפת שומן.אז למסקנה עדיף 10 ימים רגילים או 14 טיפה יותר עם טי 3 או שכבר ממילא פחות אפקטיבי?
גרעון קלורי,ביחד עם שימור מסת שריר = איבוד שומן.שנית חוץ מלתת את הנגיד שריפת אלף קלוריות יותר הוא מגביר גם את השריפת שומן כי אני יכול לבד להיות בגירעון של עוד אלף אבל אני לא בטוח ארד רק שומן ובטח שלא 4-5 בעשרה ימים.תקן אותי אם טועה
אם אתסף טי3 אפשר למשוך יותר מ14 יום או שניהיה פחות אפקטיבי די נ פיאם כבר לוקחים טי 3,שיהיה לאורך כל ה14 ימים. ככה תרוויח עוד אפקט של שריפת שומן.
גרעון קלורי,ביחד עם שימור מסת שריר = איבוד שומן.
בעשרה ימים לא תאבד שום שריר אז רוב המשקל שתרד,יהיה שומן
האמת שעכשיו קראתי על טי 3 ומעדיף לוותר ..אני באמצע מסה ולקחתי חודש לרדת 5 ק''ג מיותרים רק חושש ש די נ פי רק 10 ימים לא ייתן מספיק ( כמובן שאהיה 2-3 לפני על דל פחמימה כדי לרוקן מאגרים) אבל עדיין..אתה כנראה לא תמשוך יותר משבוע אם אתה עובד או בעל חיי חברה כלשהם.
גם אני חשבתי בהתחלה "מה הבעיה..אני אסבול חודש ואגיע ל6% שומן" אבל כשתתחיל אתה תראה על איזה קושי דיברתי.
עקרונית כן,אתה יכול להמשיך
בפשטות,dnp הוא מפר צימוד.הוא מגביר גם את השריפת שומן
ירדתי 4.7 קילו ב12 ימים בלי שום דיאטה או גרעון קלוריולקחתי חודש לרדת 5 ק''ג מיותרים רק חושש ש די נ פי רק 10
שאלה (מקווה) אחרונה.. מכיוון שזה רק עשרה ימים אם אעשה פירמידה מקוצרת (יום ראשון כדור אחד יום שני 2 כדורים 3-10 3 כדורים.כל כדור 150 מג) יועיל יותר בשריפה(נשים רגע תופעות לווי בצד)בפשטות,dnp הוא מפר צימוד.
איזה צימוד הוא מפר שרלוונטי אליך?
Atp ומיטוכונדריה
החומר מונע מהמיטוכונדריה למשוך אליה את הatp, ובעצם פותח חור/נתיב חזרה החוצה מהתא,בשביל הatp.
ככה שבגוף נשארת אנרגיה,שהוא לא יכול לעשות בה שימוש.ואנרגיה לא יכולה סתם להיעלם,אז היא מתבזבזת כחום.
שהגוף זקוק לאנרגיה ולא יכול להשיג אותה מקלוריות,לאן הוא פונה? מאגרי השומן שלך.
אז כן,אתה תשרוף שומן
ירדתי 4.7 קילו ב12 ימים בלי שום דיאטה או גרעון קלורי
מתחיל היום כדור ראשון למשך עשרה ימים.הייתי מיום ראשון בדל פחמימה כדי לרוקן מאגרי גליקוגן.ממחר מחזיר פחמימה-כדאי בהדרגה או שלא משנה כבר?אתה לא באמת תצליח להתעלם מתופעות לוואי אחי.
אם מה שיש לך זה אמיתי,זה הולך להיות קשה מאוד.
בהנחה שאתה כן תסבול את זה,לך על זה..תנסה
מה מומלץ??תעשה מה שנוח לך עם הקלוריות והפחמימות אחרי שהתחלת..זה לא באמת משנה יותר מדי אם יש לך חומר טוב
אם החומר יוצר בעצם גרעון כמו שרשמת בעבר כ1000 ק נוספים.יודעים ש7000~ זה כקילו שומן אז איך מגיעים 4-5 קילו ירידה נטו?מה מומלץ??
הגרעון הוא לא רק אלף.במילים אחרות,נגיד הrmr שלך הוא 2000(חלק גדול מזה מושפע מטי 3)
וdnp מוסיף לך 1000