עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כדי להעלות מסה את צריכה לעשות רק דבר אחד, לדאוג להיות במאזן קלורי חיובי.היי
אשמח לקבל טיפים איך להעלות במשקל.. שוקלת 39
גובה 1.59 בת 20
התחלתי להתאמן בנוסף
כדי להעלות מסה את צריכה לעשות רק דבר אחד, לדאוג להיות במאזן קלורי חיובי.
כל דבר אחר כמו מה לאכול מתי לאכול ואיך לאכול לא קשור בכלל להעלאה במסה.
תאכל כמה שומן וחלבון שאתה רוצה.ברור אבל שבשביל להעלות מסה של שריר צריך שומן וחלבונים אז מה בעצם אתה אומר לא הבנתי?
היא לא התחילה להתאמן במקרה הרי
שומן תורם רבות לעור... יצא לי לראות המוןןןןן אנשים שעלו במשקל וגם במסה של השריר אבלהעור שלהם נקרע וזה פשוט מכוער..... אתה מחפש את הדרך הקלה או הדרך הבריאה, באמת לא הבנתיתאכל כמה שומן וחלבון שאתה רוצה.
כל עוד המאזן הקלורי שלך לא חיובי לא תעלה במשקל.
איך שומן תורם לבניית שריר?
תתחילי בלהבין כמה קלוריות את מכניסה נכון להיום. תרשמי כל מה שאת אוכלת ותחשבי במחשבון קלורי באינטרנט.אשמח לדעת איך אני מגיעה למאזן קלורי חיובי
- (אני מתאמנת פעמיים- שלוש בשבוע אצל מאמן כושר)
לא הבנתי מצטער..שומן תורם רבות לעור... יצא לי לראות המוןןןןן אנשים שעלו במשקל וגם במסה של השריר אבלהעור שלהם נקרע וזה פשוט מכוער..... אתה מחפש את הדרך הקלה או הדרך הבריאה, באמת לא הבנתי
תתחילי בלהבין כמה קלוריות את מכניסה נכון להיום. תרשמי כל מה שאת אוכלת ותחשבי במחשבון קלורי באינטרנט.
אחר כך תתחילי להעלות את הכמויות תוך כדי שאת מקפידה על חלבון של פי 2 ממשקל גופך וכל השאר חרטא.
אם יש לך כסף לכי לתזונאי כמובן.
לא הבנתי מצטער..
איך השומן תורם לבניית מסת שריר?
לא תוכל להרכיב תפריט ללא שומן.יש מספר סיבות שהפורום הזה קיים ושהתחום כל כך מפותח ברחבי העולם
הסיבה העיקרית זה שאנשים רוצים לאהוב את המראה שלהם יותר
תעלה במסת שריר בלי שומן בתפריט וכל העור שלך יהיה מלא בקרעים
תמשיך לשחק אותה שאתה לא מבין ותמשיך לספר סיפורים
שחררתי אותך נשמה
זה כמעט בלתי אפשרי לא לשלב שומן, וחוץ מהעור יש לו עוד הרבה דברים חשובים.הסברתי כבר, מבחינתי זה ברור שבתקופה של מסה משלבים שומן כי זה פשוט לא יהיה בריא לעור אם לא תצרוך שומן.
אז גם אם השומן לא תורם ישירות לבניית מסת השריר זה לא באמת מעניין, כי הוא כן תורם לעור. אני מסתכל על התמונה הגדולה ורק היא מעניינת אותי.
אתה עושה זום אין כמו ילד קטן.
כל טוב ושמור על שיער רטוב
יש אנשים שיש להם עור רגיש.הסברתי כבר, מבחינתי זה ברור שבתקופה של מסה משלבים שומן כי זה פשוט לא יהיה בריא לעור אם לא תצרוך שומן.
אז גם אם השומן לא תורם ישירות לבניית מסת השריר זה לא באמת מעניין, כי הוא כן תורם לעור. אני מסתכל על התמונה הגדולה ורק היא מעניינת אותי.
אתה עושה זום אין כמו ילד קטן.
כל טוב ושמור על שיער רטוב