עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי הגובה-משקל נראה שעדיף לעבור לחיטוב,היי. אני בן 20 מתאמן שנה וכול השנה במסה,לא חיטבתי בכלל...עכשיו נראה לי שאני מתחיל כבר להיות גבולי במראה מבחינת יחס שומן לשריר
גובה שלי 1.70 משקל 75 התחלתי מסה על 56 קילו. מה דעתכם אפשר לגרור עוד מסה או שכבר זה גובל באובר השמנה ?
אני לא נראה שמן בגוף אבל כן נהייתה לי בטן וצברתי די הרבה שומן בגוף...מצד שני בא לי להמשיך להשתפר ולעלות משקלי עבודה אבל כול מי שאני אומר לו נתונים שלי אומר לי חיטוב דחוף...בכול מקרה אני חושב שבאמת הגיע הזמן לחטב הגזמתי עם המסהלפי הגובה-משקל נראה שעדיף לעבור לחיטוב,
השאלה אם ללכת על חיטוב או להמשיך עם מסה תלויה נטו בך, אם אתה לא מרגיש שמן ואתה רוצה להוסיף עוד מסה ואז חיטוב אז הכל טוב,
אם אתה רואה יותר מדי שומן אז כדאי להתחיל חיטוב, תלוי בך
תקשיב רק אתה יכול לדעת אם אתה צריך מסה או חיטוב,אני לא נראה שמן בגוף אבל כן נהייתה לי בטן וצברתי די הרבה שומן בגוף...מצד שני בא לי להמשיך להשתפר ולעלות משקלי עבודה אבל כול מי שאני אומר לו נתונים שלי אומר לי חיטוב דחוף...בכול מקרה אני חושב שבאמת הגיע הזמן לחטב הגזמתי עם המסה