הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה בסמית מאשין

ZakenKun

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
אהלן, אני נתקל בבעיה בבסיס. אין לנו בנצ' פרס , יש לנו סמית מאשין . השאלה שלי האם זה אפקטיבי לעשות בסמית מאשין לחיצת חזה ? תודה .

אהלן, אני נתקל בבעיה בבסיס. אין לנו בנצ' פרס , יש לנו סמית מאשין . השאלה שלי האם זה אפקטיבי לעשות בסמית מאשין לחיצת חזה ? תודה .

בהחלט אפקטיבי, ההבדל הוא כאתה לא תעבוד על שרירי המייצבים.
תשלב עם זה דאמבלים.

תעשה בדמבלים. אפשר להוסיף מקבילים עם משקל,שכיבות סמיכה,פרפר...

• פותח/ת השרשור
תעשה בדמבלים. אפשר להוסיף מקבילים עם משקל,שכיבות סמיכה,פרפר...
אני עושה עם דמבלים פרפר, ולחיצה בשיפוע חיובי . הבעיה שהמשקל המקסימלי שיש לנו למשקולת יד זה 25 ולחיצה עם 25 אני כמעט ולא מרגיש כי אני מרים 35 . לכן שאלתי אם אני עושה בסמית מאשין זה אפקטיבי כי אני יכול לעלות משקלים שם יותר ..

אני עושה עם דמבלים פרפר, ולחיצה בשיפוע חיובי . הבעיה שהמשקל המקסימלי שיש לנו למשקולת יד זה 25 ולחיצה עם 25 אני כמעט ולא מרגיש כי אני מרים 35 . לכן שאלתי אם אני עושה בסמית מאשין זה אפקטיבי כי אני יכול לעלות משקלים שם יותר ..
הבעיה עם סמית משין היא שהוא מכתיב טווח תנועה לא נכון. בבנץ המוט לא עולה ויורד בקו ישר אלא יורד מקו הכתפיים לאזור החזה התחתון ובחזרה. בנוסף סמית משין מערב פחות שרירים מייצבים
במקומך הייתי עושה מקבילים עם משקל כתרגיל ראשי 5*5 או משהו כזה. ותרגיל עזר נגיד בנץ חיובי,שכיבות שמיכה,בנץ עם דמבלים.. לטווח חזרות יותר גבוה 10-20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית