עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן, אני נתקל בבעיה בבסיס. אין לנו בנצ' פרס , יש לנו סמית מאשין . השאלה שלי האם זה אפקטיבי לעשות בסמית מאשין לחיצת חזה ? תודה .
תעשה בדמבלים. אפשר להוסיף מקבילים עם משקל,שכיבות סמיכה,פרפר...אהלן, אני נתקל בבעיה בבסיס. אין לנו בנצ' פרס , יש לנו סמית מאשין . השאלה שלי האם זה אפקטיבי לעשות בסמית מאשין לחיצת חזה ? תודה .
אני עושה עם דמבלים פרפר, ולחיצה בשיפוע חיובי . הבעיה שהמשקל המקסימלי שיש לנו למשקולת יד זה 25 ולחיצה עם 25 אני כמעט ולא מרגיש כי אני מרים 35 . לכן שאלתי אם אני עושה בסמית מאשין זה אפקטיבי כי אני יכול לעלות משקלים שם יותר ..תעשה בדמבלים. אפשר להוסיף מקבילים עם משקל,שכיבות סמיכה,פרפר...
הבעיה עם סמית משין היא שהוא מכתיב טווח תנועה לא נכון. בבנץ המוט לא עולה ויורד בקו ישר אלא יורד מקו הכתפיים לאזור החזה התחתון ובחזרה. בנוסף סמית משין מערב פחות שרירים מייצביםאני עושה עם דמבלים פרפר, ולחיצה בשיפוע חיובי . הבעיה שהמשקל המקסימלי שיש לנו למשקולת יד זה 25 ולחיצה עם 25 אני כמעט ולא מרגיש כי אני מרים 35 . לכן שאלתי אם אני עושה בסמית מאשין זה אפקטיבי כי אני יכול לעלות משקלים שם יותר ..