הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פרס בהפבורן

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
היי,
אני מבצע כבר 4 שבועות הפבורן ללחיצות.
ראשון וחמישי בנץ'
שלישי פרס.
האם הגיוני שאני מעלה משקל בפרס רק עוד 4 שבועות כשאגיע ל8×3?(בגלל אימון חד שבועי לפרס)

אני עושה בדיוק כמוך , פשוט מבצע קפיצה כפולה בפרס
שבוע 1 שלשה אחת ו 7 דאבלים
שבוע 2 4 שלשות 4 דאבלים
שבוע 3 6 שלשות 2 דאבלים
שבוע 4 8 שלשות

מכמה התחלת וכמה אתה עכשיו?
לא יודע אם זה תכנון חכם , עדיין לא רוססו prs
מעניין מה המאסטר חושב @yanivgoft

תכלס עוד אופציה שאפשר לעשות זה למרוח את הפרס לחודשיים בלוק אבל זה מוזר כי שיא הנפח לא בא בדיוק בסוף כל בלוק

אז זה כלום זמן כדי להתקדם בתריגלים צריך לעשות אותם מעבר לפעם בשבוע

מה הPR שלך כרגע?
לא רלוונטי , מן הסתם המטרה פה זה הבנצ בגלל זה הוא מבוצע פעמיים בשבוע ומתמקדים בו , הפרס הוא יותר כעזר לבנצ בין שתי הימי בנצ ופחות כתרגיל עיקרי .

בסופו של דבר בשביל להתקדם טוב בפרס צריך להקריב את הבנצ, אגב בהרבה תוכניות הפרס מבוצע פעם בשבוע בין הימי בנצ ומתקדמים בו שבועית , מאיפה הגעת למסקנה שפעם בשבוע זה לא מספיק ? גם התקדמות בבנצ עוזרת לפרס

לא רלוונטי , מן הסתם המטרה פה זה הבנצ בגלל זה הוא מבוצע פעמיים בשבוע ומתמקדים בו , הפרס הוא יותר כעזר לבנצ בין שתי הימי בנצ ופחות כתרגיל עיקרי .

בסופו של דבר בשביל להתקדם טוב בפרס צריך להקריב את הבנצ, אגב בהרבה תוכניות הפרס מבוצע פעם בשבוע בין הימי בנצ ומתקדמים בו שבועית , מאיפה הגעת למסקנה שפעם בשבוע זה לא מספיק ? גם התקדמות בבנצ עוזרת לפרס
אפשר לשאול על הנתונים שלך?

כן ראיתי את התוצאות שלהם.. מבין ששלך גם לא בשמיים (אחרת היית כותב)
בהצלחה להתקדם בפרס עם פרס פעם בשבוע
בהצלחה להתקדם בבנצ עם פרס פעמיים בשבוע 😆
(כמו שאמרתי - בשביל להתקדם בפרס צריך להקריב מהבנצ)

ואי ואי הלוואי עלי איזה ס1ס
מאמין בך

רק אציין שמספיק הוכחה אחת כדי לבטל תיאוריה (עובדתית אפשר להתקדם מצויין כמו שכתבתי)

בכל מקרה בהצלחה ואני מציע לך להפסיק להתבייש במשקלים שלך כולם התחילו מאיפשהו

הרבה מעל משקל הגוף בפרס? למה כבר אין לנו פה חוב לראק לעזאזל?! @kotzer

זה מזכיר לי כשהייתי בארץ ומישהו בא אלי שניה אחרי סט דדליפט כבד והתחיל להטריד אותי בשאלות על משקל הגוף רק בשביל לומר לי בסוף שלפי משקל גוף הוא מרים יותר ממני כשהוא שוקל 65 ק"ג.
אני לא חושב שהרמות ביחס למשקל גוף צריכות לעניין מישהו שלא מתחרה, זו לא גאווה גדולה להיות גם קטן וגם חלש. זה אפילו יכול לעכב כי אנשים ינסו לשמור על הראטיו שלהם במקום להיות גדולים יותר.

זה מזכיר לי כשהייתי בארץ ומישהו בא אלי שניה אחרי סט דדליפט כבד והתחיל להטריד אותי בשאלות על משקל הגוף רק בשביל לומר לי בסוף שלפי משקל גוף הוא מרים יותר ממני כשהוא שוקל 65 ק"ג.
אני לא חושב שהרמות ביחס למשקל גוף צריכות לעניין מישהו שלא מתחרה, זו לא גאווה גדולה להיות גם קטן וגם חלש. זה אפילו יכול לעכב כי אנשים ינסו לשמור על הראטיו שלהם במקום להיות גדולים יותר.
מעדיף ללחוץ 160 עם מ.ג. 90 מאשר 140 עם מ.ג. 70. עדיף להיות גם גדול וגם חזק מאשר קטן ופחות חזק. כמובן בלי קיצוניות, כי גם להיות שמן ומכוער לא טוב. לא משנה מה המשקל גוף שלו, אני לא מאמין שהוא מרים בפרס הרבה מעל. גם את המשקל הגוף שלו הוא לא נותן כנראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית