הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרס בהפבורן

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
היי,
אני מבצע כבר 4 שבועות הפבורן ללחיצות.
ראשון וחמישי בנץ'
שלישי פרס.
האם הגיוני שאני מעלה משקל בפרס רק עוד 4 שבועות כשאגיע ל8×3?(בגלל אימון חד שבועי לפרס)

מעדיף ללחוץ 160 עם מ.ג. 90 מאשר 140 עם מ.ג. 70. עדיף להיות גם גדול וגם חזק מאשר קטן ופחות חזק. כמובן בלי קיצוניות, כי גם להיות שמן ומכוער לא טוב. לא משנה מה המשקל גוף שלו, אני לא מאמין שהוא מרים בפרס הרבה מעל. גם את המשקל הגוף שלו הוא לא נותן כנראה.
כל אחד ומהטרות שלו המטרה שלי זה לא להיות שמן
הרבה מעל משקל הגוף בפרס? למה כבר אין לנו פה חוב לראק לעזאזל?! @kotzer
רק תזכיר לי מה יצא לי מלהוכיח לך?
כי אין לי מטרה לאסוף הודעות מוניטין כמוך רק באתי לעזור לבחור פה אחרי שמישהו פה טוען שעם בנצ' גבוה יגיע גם פרס גבוה אני חושב שגם אתה יכול להעיד שהוא מדבר שטויות לא?

אז להלן הניסיון שלי עם פרס בתכנית:
בהתחלה עשיתי פעמיים בשבוע פרס בנוסף לבנץ. מהר מאד הפסקתי לעשות את הפאמפ ועשיתי ברוב האימונים "רק" את ה8 סטים. לפעמים כשהרגשתי יותר טוב הייתי מכניס את הפאמפ. בטח שלא היו שום תרגילי עזר ללחיצות פרט לגב. אחר כך עברתי ללחוץ פעם בשבוע במתכונת של הפבורן, הכנסתי את הפאמפ קצת יותר, אבל שום תרגילי לחיצה מעבר גם פה. התקדמתי יחסית סבבה, ואז עבדתי תקופה קצרה עם מאמן שהעביר אותי ל5X5 וראיתי שהפרס שלי מגיב לזה טוב אז השארתי את זה ככה כשחזרתי להפבורן. בשנתיים האחרונות מאז שהתחלתי ללמוד הורדתי בכלל את הפרס כדי לרדת ל4 אימונים בשבוע ומדי פעם הוא בתכנית שלי כתרגיל עזר לבנץ' לחזרות גבוהות.

המסקנה שלי הייתה שפעמיים בשבוע היה הרבה יותר מדי ולא איפשר לי להכניס עבודת עזר שתקדם יותר את הבנץ' (למרות שהפרס התקדם בסדר גמור), בפעם אחת אפשר לעשות הפבורן - ואפשר להתקדם כפול במידה ויכולים, אפשר 5X5 או מה שמרגיש נוח. זה לא כל כך קריטי. בכל מקרה במצב כזה אפשר להכניס לימי הבנץ' תרגיל עזר לפאמפ אבל לא כדאי יותר מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית