הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב העלאת מסת שריר

ניר זוהר

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
44
150
11
שאלה ממש ממש פשוטה ורק בכדי לאשרר אותה

אם סיימתי חיטוב לצורך העניין על משקל 67
סיימתי מסה על משקל 75
8 ק"ג סה"כ

התחלתי שוב חיטוב וסיימתי במשקל 70

תוצאות מבחינתי שעליתי 3 קג שריר נקי?
עלו וירדו בערך 3 קג נוזלים מהמעברים כמעט בוודאות
וחיטבתי 2 קג שומן טהור?

לא להתייחס לתקופת זמן.
כתבתי בכוונה ש"סיימתי חיטוב" כי הגוף יבש בהתחלה ללא נוזלים על דל פחמימה.
שכחתי לציין שהגעתי לאותה נקודה בחיטוב והפרש 3 קג זאת גם נקודת הסט פוינט שממנה קשה לי לרדת בשומן 9-10%

יכול להיות שזה 3 קילו נקי פחות או יותר, אין דרך לדעת בוודאות, ותכלס זה לא משנה כל עוד אתה לא בודק בבדיקות מדוייקות עם מכשירים כמו דקסה, העיקר שתהיה מרוצה מהתוצאות

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שזה היה על 900 קלוריות בחיובי בערך ובתקופת זמן של 3 חודשים.
אם זה עלייה סבירה וטובה על הנייר ? מדברים הרבה על 1% בחודש אם אני מחלק את הכל אחרי הנוזלים זה יוצא 1.6 קג בחודש ולא 700 גרם מבין...ומלבד ההמלצה לעצור מזה שהשומן מתחיל להפריע ולעלות כמה צריך לעלות במשקל בכדי לראות תוצאות? כל פעם לעצור אחרי 7-8 קג ולחטב חודשיים את ה2 קג שומן זה לדעתי ממש קצת לפי מה שנשאר אחרי החיטוב שלי כרגע. (אני מנסה לצאת מהקופסא והמקום של ההגדרות הבסיסיות וקצת להבין מעבר איפה כדאי למשוך ולא רק ללכת על בטוח)

העניין הוא שזה היה על 900 קלוריות בחיובי בערך ובתקופת זמן של 3 חודשים.
אם זה עלייה סבירה וטובה על הנייר ? מדברים הרבה על 1% בחודש אם אני מחלק את הכל אחרי הנוזלים זה יוצא 1.6 קג בחודש ולא 700 גרם מבין...ומלבד ההמלצה לעצור מזה שהשומן מתחיל להפריע ולעלות כמה צריך לעלות במשקל בכדי לראות תוצאות? כל פעם לעצור אחרי 7-8 קג ולחטב חודשיים את ה2 קג שומן זה לדעתי ממש קצת לפי מה שנשאר אחרי החיטוב שלי כרגע. (אני מנסה לצאת מהקופסא והמקום של ההגדרות הבסיסיות וקצת להבין מעבר איפה כדאי למשוך ולא רק ללכת על בטוח)
אני באמת מנסה להבין מה אתה שואל פה ולא מצליח.
זה לא משנה אם עלית מהר מדי או לא אם עשית אחר כך חיטוב. עלייה איטית היא כדי להימנע מחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית