הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לכמה סיפורי אימה על הבנצ

ניב גמליאל

משתמש מתחיל
221
11
נק' מוניטין:
-384
221
11
שמעתי מהרבה שקיבלו דלקות מבנצ פרס רציתי לשאול עם לעשות עד הסוף זה חובה ואם אפשר לקצר את התנוע נגיד כמו סקוט מדלסון דקה ו6 שניות

אשמח לטיפים לשמירה הכתף ומניעת דלקות מחימום ןעד התנוע עצמה

עזוב חפרנו יותר מדי

אנשים טבעים שעושים שריר בשבוע ומעל 15 חזרות

כל טעיון שתביא תקבל שניים טבעיים הרבה מעל הרמה שלך שאחד עושה ברו ספליט ואחד טווחי חזרות של מעל 15 שנראים יותר ממה שתראה על סטרואדים.

ואימון יתר אצלי זה היה דלקות חריפות במפרק ואי יכולת לקום מהמיטה מרב תשישות וירידה ענקית במשקלים.

לעומתך הייתי ספורטאי מתחרה (כדור ברזל).

חחחח מצטער אבל אני פשוט לא מצליח להתאפק מלהגיב.
אתה אשכרה מנסה להוריד אותי כשאני מנסה לעזור לך.

דבר ראשון, אל תחליט אם אני ספורטאי מתחרה או לא, כי אני כן.
דבר שני, אם אתה רוצה להכנס להשוואות אז אני לעומתך מאמן כושר עם כנראה קצת יותר ידע ממך בנושא.

אם אתה חושב שכל מי שפירסמת שם טבעי אתה כנראה חי באשליה מסוימת.
ולא טענתי לרגע משהו על טווחי חזרות אז תפסיק להכניס לי מילים לפה, אפשר להתקדם עם 15-20 חזרות מעולה, אבל יש הסתייגויות שלא אטרח אפילו להיכנס אליהן.

ואתה לא יודע איך אני נראה ולא יודע איך אראה על סטרואידים(אולי בקושי רואה משהו מתמונה באווטר, בקושי).

נערך לאחרונה:
למרות שמאז שהוא לא בין החיים הוא טבעי באמת 🙁
דווקא אהבתי את המאדרפאקר הקטן הזה,באמת היה לי עצוב.
לדעתי זה גם חשוב שיש מישהו שמדבר בפתיחות כזאת על השימוש שלו. הוא לא מסתיר כלום וזה מלמד המון.
הוא הסיבה שאני לעולם לא אשתמש באינסולין למשל

• פותח/ת השרשור
דווקא אהבתי את המאדרפאקר הקטן הזה,באמת היה לי עצוב.
לדעתי זה גם חשוב שיש מישהו שמדבר בפתיחות כזאת על השימוש שלו. הוא לא מסתיר כלום וזה מלמד המון.
הוא הסיבה שאני לעולם לא אשתמש באינסולין למשל

יכלו לראות לריץ' את הרגש בעיניים, אופי מיוחד (ברצינות)
אנשים טבעים שעושים שריר בשבוע ומעל 15 חזרות

תתן תגובה נביא שניים אחרים אולי אחד מהם תיהיה בטוח שהוא טבעי.

אתה מתבלבל, כבר הגבתי לזה.

• פותח/ת השרשור
אחלה דוגמאות בקישור שהבאת

b0948a01d9ce1dd1b06c83bdf672797a.jpg

40481009_2021429398168614_1117439008671413457_n.jpg

הטבעיים האהובים עלי.
הם טוענים ככה ,אבל מזה משנה תקבל שניים על כל תגובה באשכול חלק מהם בדוק טבעיים.
וגם אם תתן מישהו שאתה מסתמך אליו אני יבדוק מה הוא אןמר על חזרות גבוהות ושריר בשבוע.

וגם אם תתן מישהו שאתה מסתמך אליו אני יבדוק מה הוא אןמר על חזרות גבוהות ושריר בשבוע.

סליחה לא ידעתי שככה הם טוענים, מתנצל על דבריי.

תתן תגובה נביא שניים אחרים אולי אחד מהם תיהיה בטוח שהוא טבעי.
עזוב אחי אל תטרח, אתה צודק וכולם סתם הייטרים שרוצים לרדת עליך ולמנוע ממך להגיע לתוצאות טובות

יודע מה...נזכור שאתה עדיין ''נכנסת'' לעולם הזה. הם לא טבעיים...סתם בשביל העיקרון. זה שמישהו אמר שהוא טבעי לא אומר שהוא טבעי.
אנשים מנסים לעשות כסף מספונסרים / יוטיוב וכו' אז הם משקרים שהם טבעיים כדי שיעקבו אחריהם. יותר מושך להגיד שאתה טבעי.

• פותח/ת השרשור
יודע מה...נזכור שאתה עדיין ''נכנסת'' לעולם הזה. הם לא טבעיים...סתם בשביל העיקרון. זה שמישהו אמר שהוא טבעי לא אומר שהוא טבעי.
אנשים מנסים לעשות כסף מספונסרים / יוטיוב וכו' אז הם משקרים שהם טבעיים כדי שיעקבו אחריהם. יותר מושך להגיד שאתה טבעי.
ברור ברור תוכיח אחרת
עזוב אחי אל תטרח, אתה צודק וכולם סתם הייטרים שרוצים לרדת עליך ולמנוע ממך להגיע לתוצאות טובות
וואלה זה מצחיק אותי עכשיו יותר מעניין להיות שנוא.
תפסיק לחפור על אותו דבר תביא הסמכתה לטעיונים שלך

אני העבריין מקלדת הכי גדול פה. אני אמחק ואחסום בלי למצמץ ואין לי סנטימנטים לאף אחד.

אתם גורמים לפורום שלי להראות רע עם דיונים שמתנהלים בצורה תת רמה.

שמרו על הרמה או שתהיו בחוץ.

• פותח/ת השרשור
Kot
אני העבריין מקלדת הכי גדול פה. אני אמחק ואחסום בלי למצמץ ואין לי סנטימנטים לאף אחד.

אתם גורמים לפורום שלי להראות רע עם דיונים שמתנהלים בצורה תת רמה.

שמרו על הרמה או שתהיו בחוץ.
למה רק שאני יורד מוחקים וחוסמים לפני זה שלא הגבתי לא חסמו ולא מחקו

Kot

למה רק שאני יורד מוחקים וחוסמים לפני זה שלא הגבתי לא חסמו ולא מחקו
אני אשמח לחסום כל אחד ואחד מכם אם זה יגרום לך להרגיש טוב יותר ועכשיו ברצינות, בחיאת, לא משעמם לי, תחסכו ממני ונהלו דיונים בצורה בוגרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית