הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים טבעים שעושים שריר בשבוע ומעל 15 חזרות

ניב גמליאל

משתמש מתחיל
221
11
נק' מוניטין:
-384
221
11
בו נראה מה יהיה לכל מי שיוריד עלי להגיד עכשיו.

מלא המליצו לי על הגף סתכלו על הסירטון בזה ותראו מה יש לו להגיד על שריר בשבוע

הבודי בילדרים הטבעיים ובן הגדולים בעולם לא רק שהם עושים שריר בשבוע הם גם עושים 3 אימונים בשבוע בתקופה של הסירטון הזה הם דוגלים בשריר בשובע ולא רק זה הם גם עושים 20 חזרות.

פה הם אומרים שהם עושים 20 חזרות.

מי שנגד לא יקבל תגובה האלה שני סרטוני חדשים אחד על מישהו שעושה טווח חזרות גבוה והשני על ברו ספליט ושניהם טבעים .

גבר אני בא אלייך בטוב ומשתדל לדבר איתך יפה אז תכבד גם אתה. בכל מקרה, אמרתי לך כבר, אתה ההוכחה שזה לא עובד. תעדכן אותנו עוד חצי שנה נראה כמה התקדמת..

אתה יכול לבוא אלי בהכי רע זה אבל אני לא יעזוב אותך ויתן לך את המילה האחורנה תתן הוחכה שזה לא עובד לתקופה ארוכה .
אין מחקר שאומר שבן אדם זה פוקציה למשהו.
תוכיח מחקר אחד שיש הבדל של מעל 20 אחוז בן ברו ספליט לפעמים בשבוע.

בא אלי טוב עלאק חח חושב שהוא בשכנות התקווה בשנות 80 חחחח .

אתה יכול לבוא אלי בהכי רע זה אבל אני לא יעזוב אותך ויתן לך את המילה האחורנה תתן הוחכה שזה לא עובד לתקופה ארוכה .
אין מחקר שאומר שבן אדם זה פוקציה למשהו.
תוכיח מחקר אחד שיש הבדל של מעל 20 אחוז בן ברו ספליט לפעמים בשבוע.

בא אלי טוב עלאק חח חושב שהוא בשכנות התקווה בשנות 80 חחחח .

שמע אתה פקק ברמות כאילו 🤦‍♂️

תסתכל איך אתה נראה + המשקלים שאתה מרים. איזה הוחכות אתה עוד צריך? לא בטוח אם אתה חסר מודעות עצמית או שאתה פשוט טרול.

שמע אתה פקק 🤦‍♂️

תסתכל איך אתה נראה + המשקלים שאתה מרים. איזה הוחכות אתה עוד צריך? לא בטוח אם אתה חסר מודעות עצמית או שאתה פשוט טרול.

אתה יודע למה יש ילדים שמתחילים עם מישהי מושכים לה בצמה?? אתה יודע למה??
"כדי למשוך את תשומת ליבה "

אני יודע שאני סקסי בטירוף אבל אני לא נמשך לאנשים שרעים שמנסים להוריד אנשים למטה.

אם אתה רוצה לדבר איתי שיחה של ילדים בגן זה לא מתאים לא זורם יתנו לי באן בסוף.

אם אתה רוצה לנהל דיון רציני שמובסס על מחקרים ודעה אישית אשמח .

אם אתה רוצה להמשיך לרדת אלי אשמח שתעשה את זה בפרטי .

אתה יודע למה יש ילדים שמתחילים עם מישהי מושכים לה בצמה?? אתה יודע למה??
"כדי למשוך את תשומת ליבה "

אני יודע שאני סקסי בטירוף אבל אני לא נמשך לאנשים שרעים שמנסים להוריד אנשים למטה.

אם אתה רוצה לדבר איתי שיחה של ילדים בגן זה לא מתאים לא זורם יתנו לי באן בסוף.

אם אתה רוצה לנהל דיון רציני שמובסס על מחקרים ודעה אישית אשמח .

אם אתה רוצה להמשיך לרדת אלי אשמח שתעשה את זה בפרטי .

EEE9EEA3-3AAB-41E0-917A-86DD0347605B.jpeg

שמע אתה פקק ברמות כאילו 🤦‍♂️

תתעלם אחי הוא טרול ידוע פה,כבר רבנו איתו מליון פעמים וכל פעם הוא מקלל ואחד המנהלים מוחק את ההודעות שלו.
אולי יקרה נס ויחסמו אותו מתישהו

בקיצור,תפתח לוג ותראה בו את ההתקדמות שלך,עד אז אנחנו ממיינים את הזוח אחד לשני.
דעתך שונה משל רוב המתאמנים שהגיעו לתוצאות בדרך שונה משלך ואתה מסתמך על סרטונים ומדריכי כושר שתומכים בדעה שלך.
אתה לא תשכנע אותנו ואנחנו לא משכנע אותך.
פשוט תתאמן ותעלה סרטונים של סקוואט ודדליפט לארבע פלטות. אשמח לאכול את הכובע.

תתעלם אחי הוא טרול ידוע פה,כבר רבנו איתו מליון פעמים וכל פעם הוא מקלל ואחד המנהלים מוחק את ההודעות שלו.
אולי יקרה נס ויחסמו אותו מתישהו
אולי אני "טרול" אבל בחיים אני לא מתנשא על אנשים.
"אף אחד לא מסוגל פה לריב איתי "
בקיצור,תפתח לוג ותראה בו את ההתקדמות שלך,עד אז אנחנו ממיינים את הזוח אחד לשני.
דעתך שונה משל רוב המתאמנים שהגיעו לתוצאות בדרך שונה משלך ואתה מסתמך על סרטונים ומדריכי כושר שתומכים בדעה שלך.
אתה לא תשכנע אותנו ואנחנו לא משכנע אותך.
פשוט תתאמן ותעלה סרטונים של סקוואט ודדליפט לארבע פלטות. אשמח לאכול את הכובע.
בסדר בסדר שכנעתם אותי כוסעמק.

אני יעשה משבוע הבא.

חזה כתפיים-רגליים-גב ידיים מנוחה כתפיים חזה ידיים גב
זה בסדר.
פעם בשבוע להרוג רגליים וכל השאר פעמים,

ראייתי הרבה מחקרים
אתה יכול להביא כאן קישורים לאותם מחקרים? אולי נלמד מהם משהו
אני מקווה שאותם "מחקרים" זה לא יוטיוברים שריריים שאומרים שמשהו עובד כי עובדה שהם גדולים שריריים וחטובים

זה הקטע שלא ראייתי מחקר אחד שאומר ששריר בשבוע לא אפקטיבי לתקופה ארוכה.
לא ראייתי מחקר אחד שאומר שיש הבדל משמעותי בן השניים.
כי אין מחקרים כאלה, כי הם לא טוענים את הדברים האלה.
אתה צריך להבין שלא סתם זורקים תוכניות אקראיות למחקר על מתאמנים רנדומליים, לוקחים בחשבון נפח, תדירות, עצימות, ניסיון המתאמן, סוג התרגילים ועוד כל מני פרטים, ומנסים לבודד גורם אחד.
כשבודקים למשל ברו ספליט כנגד FBW משווים נפח בין התוכניות, ונותנים אותם למתאמנים בערך באותה רמה. ככה אתה בודק למשל את ההבדל שתדירות נותנת. במחקרים באמת מראים שאין הבדל כל עוד הנפח השבועי זהה למטרות מסת שריר, אבל כאן נכנסת אינדיבידואליות של מתאמן ומחשבה של מאמן. אם מתאמן יכול להכניס יותר נפח אפקטיבי בברו ספליט אז הכי טוב יעבוד לו ברו ספליט. אם הוא יכול להכניס יותר נפח אפקטיבי ב-FBW אז עדיף לו FBW.
אם אתה לא יודע לבודד את הגורמים האלה אז אתה סתם עושה דברים ברנדומליות, ותכלס אין לך מושג מה עובד ומה לא, כי אתה משנה כל כך הרבה דברים בבת אחת שאתה לא יודע מה הגורם שמשפיע.

אז בגלל זה אני מעדיף אימון שאני נהנה יותר מתואשש מהר ולבנתיים רןאה הרבה יותר קידום מabc .
אם אתה נהנה מהאימון ומהתוצאות אז אחלה, תתאמן בכיף שלך, אבל השאלה היא מה אפקטיבי יותר או פחות.

אני לא אומר שפעמים בשבוע לא טוב להפך אני גם חושב שזה יותר טוב אבל פחות טוב להתוששאות והתוששאות זה הכי חשוב לי
למה אתה חושב שזה טוב יותר להתאוששות? יותר לא בהכרח אומר יותר טוב. למה שלא ניקח שנה בין אימון לאימון? זה בהחלט הרבה התאוששות.
קיים גם יותר מדי התאוששות, שבו אתה מתחיל לאבד את מה שאבדת עליו, ולכן כדאי למצוא את התדירות הגבוהה ביותר שאתה יכול להתאמן בה.

אבל לא כמו שאתה מצייר את זה כיאלו בברו ספליט אי אפשר להתקדם במשך שנים וזה טעות
דווקא הפוך, ככל שאתה מתקדם יותר ככה כנראה יש לך מה להרוויח יותר מברו ספליט, אבל בהתחלה זה פשוט מעכב אותך כי אתה בוחר את דרך ההתקדמות המינימלית, פחות ממה שהכי טוב לך.

אני עושה הכל 12 חזרות מלבד

תרגלים מורכבים מסיומים ואני עושה פרמידה עולה

20-15-10-8-6
אז אתה עושה הפוך מהרצוי. דווקא במורכבים כדאי להישאר על כמות חזרות נמוכות יחסית, לא יותר מ-12, ובלא מורכבים שם אפשר ללכת על יותר חזרות.
גם בכמות חזרות כאלה אתה כנראה יורד מתחת ל-60% מהמקסימום שלך, ואז הנפח הופך ללא אפקטיבי. זה הרף המינימלי לנפח עבודה לפי המחקרים.

לעבוד טכניקה!
אתה יכול ללמוד תיאוריה כמה שבא לך, עד שלא תעלה על הכביש זה לא משנה בכלל.
עד שלא תבדוק את הטכניקה עם משקלים מאתגרים, שמצריכים שגם השריר וגם מערכת העצבים ישתתפו בצורה נכבדת, ללמוד טכניקה לא שווה כלום

כי אין מחקרים כאלה, כי הם לא טוענים את הדברים האלה.
אתה צריך להבין שלא סתם זורקים תוכניות אקראיות למחקר על מתאמנים רנדומליים, לוקחים בחשבון נפח, תדירות, עצימות, ניסיון המתאמן, סוג התרגילים ועוד כל מני פרטים, ומנסים לבודד גורם אחד.
כשבודקים למשל ברו ספליט כנגד FBW משווים נפח בין התוכניות, ונותנים אותם למתאמנים בערך באותה רמה. ככה אתה בודק למשל את ההבדל שתדירות נותנת. במחקרים באמת מראים שאין הבדל כל עוד הנפח השבועי זהה למטרות מסת שריר, אבל כאן נכנסת אינדיבידואליות של מתאמן ומחשבה של מאמן. אם מתאמן יכול להכניס יותר נפח אפקטיבי בברו ספליט אז הכי טוב יעבוד לו ברו ספליט. אם הוא יכול להכניס יותר נפח אפקטיבי ב-FBW אז עדיף לו FBW.
אם אתה לא יודע לבודד את הגורמים האלה אז אתה סתם עושה דברים ברנדומליות, ותכלס אין לך מושג מה עובד ומה לא, כי אתה משנה כל כך הרבה דברים בבת אחת שאתה לא יודע מה הגורם שמשפיע.

אם אתה נהנה מהאימון ומהתוצאות אז אחלה, תתאמן בכיף שלך, אבל השאלה היא מה אפקטיבי יותר או פחות.

למה אתה חושב שזה טוב יותר להתאוששות? יותר לא בהכרח אומר יותר טוב. למה שלא ניקח שנה בין אימון לאימון? זה בהחלט הרבה התאוששות.
קיים גם יותר מדי התאוששות, שבו אתה מתחיל לאבד את מה שאבדת עליו, ולכן כדאי למצוא את התדירות הגבוהה ביותר שאתה יכול להתאמן בה.

דווקא הפוך, ככל שאתה מתקדם יותר ככה כנראה יש לך מה להרוויח יותר מברו ספליט, אבל בהתחלה זה פשוט מעכב אותך כי אתה בוחר את דרך ההתקדמות המינימלית, פחות ממה שהכי טוב לך.

אז אתה עושה הפוך מהרצוי. דווקא במורכבים כדאי להישאר על כמות חזרות נמוכות יחסית, לא יותר מ-12, ובלא מורכבים שם אפשר ללכת על יותר חזרות.
גם בכמות חזרות כאלה אתה כנראה יורד מתחת ל-60% מהמקסימום שלך, ואז הנפח הופך ללא אפקטיבי. זה הרף המינימלי לנפח עבודה לפי המחקרים.

אתה יכול ללמוד תיאוריה כמה שבא לך, עד שלא תעלה על הכביש זה לא משנה בכלל.
עד שלא תבדוק את הטכניקה עם משקלים מאתגרים, שמצריכים שגם השריר וגם מערכת העצבים ישתתפו בצורה נכבדת, ללמוד טכניקה לא שווה כלום

בישביל מה אתה מבזבז את הזמן עליו? הוא אפילו לא מעריך את זה.. במילא הוא לא ישנה את דעתו.

בישביל מה אתה מבזבז את הזמן עליו? הוא אפילו לא מעריך את זה.. במילא הוא לא ישנה את דעתו.
גם אני תהיתי... אבל מה שכן, אם מתאמן מתחיל (גם לא רק מתחיל) אחר יקרא את השרשור הוא ילמד הרבה מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית