הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בתקופת מסה ויש לי חודש שלם מילואים, לעבור לחיטוב?

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
אהלן, בלי לחפור יותר מדי יש לי תכף מילואים של 28 יום ואני בתקופת מסה, נשאר לי עוד חודשיים כדי להגיע ליעד במסה ואז חוזר לחיטוב.

אבל... בגלל המילואים זה בעייתי לעשות מסה גם כי אין חדר כושר בגיזרה שנתפוס ככה שהאימונים היחידים שאוכל לעשות זה כל מני אילותרים מעפנים ובגדול תרגילים עם משקל גוף שפחות רלוונטים למסה, ועוד בעיה זה תזונה כמובן, לא צריך להסביר אפילו למה.

אז מסה לא אופציה, חשבתי אולי בתקופת מילואים עקב חוסר התזונה וחוסר אפשרות להתאמן במסה במקום בתם לדחוף גיינר לעבור לאבקת חלבון ולהכנס למאזן קלורי שלילי פשוט לחודש מילואים הזה ואז לחזור למסה בסוף המילואים.

אשמח לשמוע דעות מה עדיף?
אפשרות א' שזה בכוח לנסות להשאר במסה או לפחות במאזן קלורי נטרלי.

או אפשרות ב' שהיא לעשות חיטוב של חודש למרות שלא נראלי זה יזיז יותר מדי אבל עדיף על לנסות לעשות מסה בלי באמת מסה.
הקפצה

לדעתי לא כדאי לך להתחיל חיטוב כי אתה תאבד הרבה שריר והרבה מה"כושר" שלך במאזן שלילי אם לא תתאמן כמו שצריך. לדעתי כדאי להיות על ניטראלי בחודש הזה ולנסות להתאמן כמה שאפשר כדי לשמור על מה שיש.

לדעתי כדאי לך לאכול כמה שאתה מרגיש שאתה צריך כדי שיהיו לך אנרגיות לשרוד את המילואים, בלי לחשוב על חיטוב או מסה, לצרוך כמה שיותר חלבון, ולעשות בקרת נזקים כשתסיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית