עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגזמה.כי התוכנית פח שהדבר היחיד שהיא עובדת עליו זה סקוואט
לא הגזמה פשוט יש לך חוסר ידע/ניסיון מטורף בתחום אז אתה חושב שהתוכנית טובה למשהוהגזמה.
ss תוכנית מעולה לכוח אם עושים אותה כמו שצריך,דבר שדורש השקעה. אם המטרה שלך היא עלייה במסה, הייתי הולך על תוכנית אחרת.שמתי לב שכמעט אף אחד לא אוהב SS
למה? היא לא טובה?
בוא תסביר לנו למה אתה חושב שss היא תוכנית כזאת גרועה לכוח? כי בינתיים אתה סתם זורק שטויות לאוויר בלי שום הסברלא הגזמה פשוט יש לך חוסר ידע/ניסיון מטורף בתחום אז אתה חושב שהתוכנית טובה למשהו
אם בשבילך כוח זה אומר לעשות סקוואט כבד אז תוכנית מעולה למישהו שרק נכנס לחדר כושר ורוצה לעשות סקוואט כבדss תוכנית מעולה לכוח אם עושים אותה כמו שצריך,דבר שדורש השקעה. אם המטרה שלך היא עלייה במסה, הייתי הולך על תוכנית אחרת.
הסברתי בתגובה הראשונה שלי אם לא הצלחת להבין ממנה אין לי איך להסביר לךבוא תסביר לנו למה אתה חושב שss היא תוכנית כזאת גרועה לכוח? כי בינתיים אתה סתם זורק שטויות לאוויר בלי שום הסבר
פשוט צריך לדעת לעבוד איתה כמו שצריך.שמתי לב שכמעט אף אחד לא אוהב SS
למה? היא לא טובה?
היא לחלוטין לא תוכנית פח, אבל בניגוד למה שריפטו חושב/מצהיר היא לא מתאימה לכל מתאמן (המתאמן האמריקאי הממוצע שונה מאוד מהישראלי הממוצע).כי התוכנית פח שהדבר היחיד שהיא עובדת עליו זה סקוואט
להשתפר בסקוואט ובדד במשך 4 חודש והזניח כל שריר אחר בגוף זה תונית פחהיא לחלוטין לא תוכנית פח, אבל בניגוד למה שריפטו חושב/מצהיר היא לא מתאימה לכל מתאמן (המתאמן האמריקאי הממוצע שונה מאוד מהישראלי הממוצע).
וגם למי שהיא מתאימה יש לא מעט הנחיות שצריך לעבוד לפיהם ופה רוב המתאמנים נופלים.
בכל מקרה מדובר על תוכנית לשלושה-ארבעה חודשים אז לא צריך לעשות ממנה כזאת דרמה.
1. אתה לא מזניח כל שריר אחר. אתה עובד על בנץ' , פרס, פאוור קלין.להשתפר בסקוואט ובדד במשך 4 חודש והזניח כל שריר אחר בגוף זה תונית פח
ברמות היסטריות.. בישראל יש רק 2 שיעורי חינוך גופני/ספורט בשבוע לכל כיתה וגם אז המורה זורק להם כדור.(המתאמן האמריקאי הממוצע שונה מאוד מהישראלי הממוצע).
בדיוק! תלמיד תיכון אמריקאי ברוב המקרים ידע לבצע או לפחות יכיר מה זה סקווט, דדליפט, פאוורקליןברמות היסטריות.. בישראל יש רק 2 שיעורי חינוך גופני/ספורט בשבוע לכל כיתה וגם אז המורה זורק להם כדור.
שמה כבר בחטיבה יש קבוצות של היאבקות/מרימי משקולות/פוטבול וכו' ובקולג' זה כבר נהיה מקצועי מאוד.
רוב שחקני הפוטבול בקולג'ים מרימים יותר מהמתאמן הישראלי הממוצע,זה הכל חינוך ותרבות
לעשות 4.5 סטים בשבוע זה הזנחה חרא תוכנית נורא פשוט1. אתה לא מזניח כל שריר אחר. אתה עובד על בנץ' , פרס, פאוור קלין.
לא נתקעים בגלל טכניקה ב60 קילו אין לי שום בעיה להרים קרוב לRM1 שלי עם טכניקה מזעזעת1. חייבים לשלוט בטכניקה של התרגילים לפני שמתחילים אותה, אי אפשר ללמוד טכניקה תוך כדי התוכנית כי אז נתקעים ב-60 קילו
אולי כי זה החיים שלהם והעבודה שלהם? לעומת מתאמן ממוצע בחדר כושר?רוב שחקני הפוטבול בקולג'ים מרימים יותר מהמתאמן הישראלי הממוצע,זה הכל חינוך ותרבות
זה לא חיים ולא עבודה,זה פשוט שיעורי הספורט שיש להם בתיכון. זה תרבות שונה לגמרי ממה שיש כאן.אולי כי זה החיים שלהם והעבודה שלהם? לעומת מתאמן ממוצע בחדר כושר?
איזו השוואה מטומטמת
כמה פוסטים ראית פה על כאלה שתקועים בסקווט של 60,70,80 קילו בגלל גב שמתעקם, עקבים עולים או סתם תקועים?לעשות 4.5 סטים בשבוע זה הזנחה חרא תוכנית נורא פשוט
לא נתקעים בגלל טכניקה ב60 קילו אין לי שום בעיה להרים קרוב לRM1 שלי עם טכניקה מזעזעת
אולי כי זה החיים שלהם והעבודה שלהם? לעומת מתאמן ממוצע בחדר כושר?
איזו השוואה מטומטמת
כן זה לא החיים והעבודה של שחקני פוטבול להיות חזקים טובים בפוטבול ולהתאמן צוקזה לא חיים ולא עבודה,זה פשוט שיעורי הספורט שיש להם בתיכון. זה תרבות שונה לגמרי ממה שיש כאן.
בתור אחד עם מפשחה בארהב חברים שהגיעו משמה לפה חברים באוניברסיטה אני מכריז שאתה מדבר שטויותרוב הילדים בני 18-19 בקולג מרימים יותר כבד מרוב המתאמנים הישראלים שהולכים לחדר כושר שנים.
זה לא השוואה מטומטמת,זה פשוט אתה לא מצליח להבין דברים ותמיד מחפש להיות צודק וחכם,ונחש מה,אתה לא זה ולא זה
יש הבדל בין להתקע במשקלים ללהבין שלעלות אותם כשהטכניקה שלך לא טובה זו טעותכמה פוסטים ראית פה על כאלה שתקועים בסקווט של 60,70,80 קילו בגלל גב שמתעקם, עקבים עולים או סתם תקועים?