הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה הרוב שונאים SS?

אני אהבתי אותה והתקדמתי איתה יפה מאוד.
הרבה לא אוהבים אותה כי :
1.חסר דגש לפלג גוף עליון
2.היא בנויה על עקרונות שכדאי ומומלץ להכיר מראש

אפשר להצליח עם ss,אבל כדאי להוסיף קצת נפח לפלג גוף עליון

שמתי לב שכמעט אף אחד לא אוהב SS
למה? היא לא טובה?
ss תוכנית מעולה לכוח אם עושים אותה כמו שצריך,דבר שדורש השקעה. אם המטרה שלך היא עלייה במסה, הייתי הולך על תוכנית אחרת.
לא הגזמה פשוט יש לך חוסר ידע/ניסיון מטורף בתחום אז אתה חושב שהתוכנית טובה למשהו
בוא תסביר לנו למה אתה חושב שss היא תוכנית כזאת גרועה לכוח? כי בינתיים אתה סתם זורק שטויות לאוויר בלי שום הסבר

ss תוכנית מעולה לכוח אם עושים אותה כמו שצריך,דבר שדורש השקעה. אם המטרה שלך היא עלייה במסה, הייתי הולך על תוכנית אחרת.
אם בשבילך כוח זה אומר לעשות סקוואט כבד אז תוכנית מעולה למישהו שרק נכנס לחדר כושר ורוצה לעשות סקוואט כבד

בוא תסביר לנו למה אתה חושב שss היא תוכנית כזאת גרועה לכוח? כי בינתיים אתה סתם זורק שטויות לאוויר בלי שום הסבר
הסברתי בתגובה הראשונה שלי אם לא הצלחת להבין ממנה אין לי איך להסביר לך

כי התוכנית פח שהדבר היחיד שהיא עובדת עליו זה סקוואט
היא לחלוטין לא תוכנית פח, אבל בניגוד למה שריפטו חושב/מצהיר היא לא מתאימה לכל מתאמן (המתאמן האמריקאי הממוצע שונה מאוד מהישראלי הממוצע).
וגם למי שהיא מתאימה יש לא מעט הנחיות שצריך לעבוד לפיהם ופה רוב המתאמנים נופלים.

בכל מקרה מדובר על תוכנית לשלושה-ארבעה חודשים אז לא צריך לעשות ממנה כזאת דרמה.

היא לחלוטין לא תוכנית פח, אבל בניגוד למה שריפטו חושב/מצהיר היא לא מתאימה לכל מתאמן (המתאמן האמריקאי הממוצע שונה מאוד מהישראלי הממוצע).
וגם למי שהיא מתאימה יש לא מעט הנחיות שצריך לעבוד לפיהם ופה רוב המתאמנים נופלים.

בכל מקרה מדובר על תוכנית לשלושה-ארבעה חודשים אז לא צריך לעשות ממנה כזאת דרמה.
להשתפר בסקוואט ובדד במשך 4 חודש והזניח כל שריר אחר בגוף זה תונית פח

להשתפר בסקוואט ובדד במשך 4 חודש והזניח כל שריר אחר בגוף זה תונית פח
1. אתה לא מזניח כל שריר אחר. אתה עובד על בנץ' , פרס, פאוור קלין.
2. 4 חודשים במונחים של קריירת אימונים זה כלום. המטרה של SS היא לתת לך בוסט בתרגילים שריפטו מחשיב כמרכזיים.

בעיניי מפספסים כמה נקודות חשובות בביצוע SS.
1. חייבים לשלוט בטכניקה של התרגילים לפני שמתחילים אותה, אי אפשר ללמוד טכניקה תוך כדי התוכנית כי אז נתקעים ב-60 קילו
2. צריכת קלוריות מוגזמת בשלבים הראשוניים שלה
3. לא כולם "מוכשרים" לבצע סקווט ודד ליפט כבדים ולאנשים כאלה די חבל על הזמן להשתמש בתוכנית כזאת.

(המתאמן האמריקאי הממוצע שונה מאוד מהישראלי הממוצע).
ברמות היסטריות.. בישראל יש רק 2 שיעורי חינוך גופני/ספורט בשבוע לכל כיתה וגם אז המורה זורק להם כדור.
שמה כבר בחטיבה יש קבוצות של היאבקות/מרימי משקולות/פוטבול וכו' ובקולג' זה כבר נהיה מקצועי מאוד.
רוב שחקני הפוטבול בקולג'ים מרימים יותר מהמתאמן הישראלי הממוצע,זה הכל חינוך ותרבות

תוכנית טובה שתקדם את המתאמן המתחיל בדרך יעילה ומהירה, הבעיות מתחילות כשלא אוכלים/ישנים מספיק או שמנסים למשוך יותר מידי עם ריסטים חוזרים.

ברמות היסטריות.. בישראל יש רק 2 שיעורי חינוך גופני/ספורט בשבוע לכל כיתה וגם אז המורה זורק להם כדור.
שמה כבר בחטיבה יש קבוצות של היאבקות/מרימי משקולות/פוטבול וכו' ובקולג' זה כבר נהיה מקצועי מאוד.
רוב שחקני הפוטבול בקולג'ים מרימים יותר מהמתאמן הישראלי הממוצע,זה הכל חינוך ותרבות
בדיוק! תלמיד תיכון אמריקאי ברוב המקרים ידע לבצע או לפחות יכיר מה זה סקווט, דדליפט, פאוורקלין

1. אתה לא מזניח כל שריר אחר. אתה עובד על בנץ' , פרס, פאוור קלין.
לעשות 4.5 סטים בשבוע זה הזנחה חרא תוכנית נורא פשוט

1. חייבים לשלוט בטכניקה של התרגילים לפני שמתחילים אותה, אי אפשר ללמוד טכניקה תוך כדי התוכנית כי אז נתקעים ב-60 קילו
לא נתקעים בגלל טכניקה ב60 קילו אין לי שום בעיה להרים קרוב לRM1 שלי עם טכניקה מזעזעת

אולי כי זה החיים שלהם והעבודה שלהם? לעומת מתאמן ממוצע בחדר כושר?
איזו השוואה מטומטמת

איזו השוואה מטומטמת
זה לא חיים ולא עבודה,זה פשוט שיעורי הספורט שיש להם בתיכון. זה תרבות שונה לגמרי ממה שיש כאן.

רוב הילדים בני 18-19 בקולג מרימים יותר כבד מרוב המתאמנים הישראלים שהולכים לחדר כושר שנים.
זה לא השוואה מטומטמת,זה פשוט אתה לא מצליח להבין דברים ותמיד מחפש להיות צודק וחכם,ונחש מה,אתה לא זה ולא זה

לעשות 4.5 סטים בשבוע זה הזנחה חרא תוכנית נורא פשוט

לא נתקעים בגלל טכניקה ב60 קילו אין לי שום בעיה להרים קרוב לRM1 שלי עם טכניקה מזעזעת

איזו השוואה מטומטמת
כמה פוסטים ראית פה על כאלה שתקועים בסקווט של 60,70,80 קילו בגלל גב שמתעקם, עקבים עולים או סתם תקועים?
סקווט ודדליפט הם לא באמת תרגילים פשוטים לביצוע, מספיק לבקר בכל חדר כושר ממוצע ולראות כמה מעט יודעים לבצע אותם כמו שצריך.

זה לא חיים ולא עבודה,זה פשוט שיעורי הספורט שיש להם בתיכון. זה תרבות שונה לגמרי ממה שיש כאן.
כן זה לא החיים והעבודה של שחקני פוטבול להיות חזקים טובים בפוטבול ולהתאמן צוק
רוב הילדים בני 18-19 בקולג מרימים יותר כבד מרוב המתאמנים הישראלים שהולכים לחדר כושר שנים.
זה לא השוואה מטומטמת,זה פשוט אתה לא מצליח להבין דברים ותמיד מחפש להיות צודק וחכם,ונחש מה,אתה לא זה ולא זה
בתור אחד עם מפשחה בארהב חברים שהגיעו משמה לפה חברים באוניברסיטה אני מכריז שאתה מדבר שטויות

אתה משוואה שחקני פוטבול מקצועיים למתאמני חדר כושר שעשוים את זה בתור תחביב זה השוואה מטומטמת ואם אתה לא מבין את זה אז או שהסטרואידים עלו לך לראש או שאתה נולדת טמבל תבחר

כמה פוסטים ראית פה על כאלה שתקועים בסקווט של 60,70,80 קילו בגלל גב שמתעקם, עקבים עולים או סתם תקועים?
יש הבדל בין להתקע במשקלים ללהבין שלעלות אותם כשהטכניקה שלך לא טובה זו טעות
בכל מקרה מה זה קשור לזה שSS תוכנית טובה או לא

מזכיר לך שחזה מקבל 4.5 סטים בשבוע כנל כתפיים וידיים גם וכו אפילו את זה לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית