הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי כתפיים מסיבת גמישות יתר?

• פותח/ת השרשור Davidm
  • פורסם בתאריך

Davidm

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, כבר כמה שנים סובל מכאבי כתפיים מסיבה שלא ידועה, ביצעתי MRI פעמיים ויצא תקין לגמרי
פיזותרפיסטים ןאורטופדים לא נותנים מענה והאורטופד האחרון שהייתי אצלו טען שיש לי גמישות יתר ומזה נוסע הכאב
הכאב מורגש בתרגילי משיכה ודחיקה בעיקר והוא כאב כמו של מתיחה שמחמיר ככל שאני עושה יותר חזרות
אני עובד על תרגילי rotator cuff, עושה sleeper stretch מתיחה עפ הגב לקיר וידיים בצדדים ולמעלה, מרגיש שיפור אבל עדיין לא מספיק כמו שצריך

אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או למי לפנות, אשמח מאוד. אני מאיזור אשדוד

פנה לאורטופד מומחה כתף. מכיוון שלא נמצאו ממצאים עם MRI, ייתכן והצעד הבא הוא MRI ארתרוגרפיה של הכתף.

• פותח/ת השרשור
פנה לאורטופד מומחה כתף. מכיוון שלא נמצאו ממצאים עם MRI, ייתכן והצעד הבא הוא MRI ארתרוגרפיה של הכתף.
זה כן היה ארתרוגרפיה. האורטופד היה מומחה כתף ששלח אותי לפיזיותרפיה שקל אין לי מענה

כשהשתחררתי סבלתי גם מכאבי כתפיים בגלל גמישות יתר ביצעתי מספר בדיקות וגם כמוך לא נמצא שום דבר.
הדבר היחידי שעזר לי זה חיזוק השרירים עם גומיה במשך תקופה תוך כדי הרמה של משקלים נמוכים וחיזוק של כל אזור הכתף והיום אני לא סובל מכאבי כתפיים.
והיו לי ברמה של כאב מלהרים שקית זבל והיו לי קנאקים ורעשים מוזרים ולא נעימים בכלל.

כשהשתחררתי סבלתי גם מכאבי כתפיים בגלל גמישות יתר ביצעתי מספר בדיקות וגם כמוך לא נמצא שום דבר.
הדבר היחידי שעזר לי זה חיזוק השרירים עם גומיה במשך תקופה תוך כדי הרמה של משקלים נמוכים וחיזוק של כל אזור הכתף והיום אני לא סובל מכאבי כתפיים.
והיו לי ברמה של כאב מלהרים שקית זבל והיו לי קנאקים ורעשים מוזרים ולא נעימים בכלל.

יכול לפרט בדיוק אילו תרגילים עשית ובאיזה משקלים חזרות וכו?

יכול לפרט בדיוק אילו תרגילים עשית ובאיזה משקלים חזרות וכו?
שמע בעיקרון זה תלוי איפה הכאב לי היו כאבים בצד האחורי של הכתף והיו לי קנאקים אז חיפשתי תרגילים באינטרנט שמתאימים לאזור ובניתי רוטינה.
מבחינת המשקלים בחדכ הייתי עושה משקלים נמוכים (עוד פעם הכל יחסי) בתרגילים לחזה/כתפיים המשקלים היו נמוכים הייתי עושה סטים רגילים 8-12 חזרות.
לסיכום תחפש ביוטיוב כאבי כתף קדמית/אחורית/צידית (באנגלית) תרכיב רוטינה לפי מה שעובד לך ועל הדרך הם מסבירים קצת אנטומית מה הולך שם וזה יגרום לך להבין יותר טוב את הבעיה ולטפל בה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית