הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא פתוח - זוגיות 18+

טוב עדכון קצר..

מה אם הפנטזיה שלה זה לא ממש רק הקטע המיני של השלישיה, אלה גם משהו מעבר לזה..

נגיד פנטזיה של להיות עם 2 גברים בקשר.
זאת אומרת עכשיו אתה מתחבר איתה למישהו, ואתם תמיד ביחד, יוצאים לאילת. שוכבים ביחד, שיחות נפש ביחד ובנפרד כל אחד בזמן שלו? פשוט קשר של שלושה?

מה יש לכם להגיד על זה?

אני מתחיל לתהות של מי הפנטזיה באמת

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה מסקרנות. היית מוכן להיות בקשר עם 2 נשים במקביל?
לא יכול לדמיין את עצמי עם מישהי אחרת במיטה לבד כל כך כי אני מסופק ממנה במאה אחוז. מראה,פעילות הכל.

אז מעבר לזה?
זה לא מה שיעשה לי טוב, אני בראש של אני שלך ואת שלי, ואין פה משהו אחר.

לא יכול לדמיין את עצמי עם מישהי אחרת במיטה לבד כל כך כי אני מסופק ממנה במאה אחוז. מראה,פעילות הכל.

אז מעבר לזה?
זה לא מה שיעשה לי טוב, אני בראש של אני שלך ואת שלי, ואין פה משהו אחר.

עוד שאלה בלי קשר למה שאנשים אומרים או מציעים לך - אתה מוכן להיות בקשר עם אישה וגבר?

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה בלי קשר למה שאנשים אומרים או מציעים לך - אתה מוכן להיות בקשר עם אישה וגבר?

לא, אני נגד ויודע שאם משהו כזה יתקרב בלקרות אני מסוגל לעשות משהו רע לגבר הזה פיזית, במידה מאוד קיצונית
יכול להיות מרוב חרמנות שאתה מת לראות אותה בשיא שלה שלא ראית אף פעם, פתאום זה יכול לקרות עם שכנויים וכל מני.

אבל אחרי הגמירה איך אומרים, האש עולה...
והוא קורבן, אומר לעצמי מראש שזאת סיטואציה שאני לא ישלוט בעצמי מכמות בקנאה והכאב

לא, אני נגד ויודע שאם משהו כזה יתקרב בלקרות אני מסוגל לעשות משהו רע לגבר הזה פיזית, במידה מאוד קיצונית

זה לא שהוא גונב אותה, החברה שלך רוצה את זה (מה יש לך לעשות לו?) בכל מקרה תיפרד ממנה אתם לא נשמעים לי מתאימים.

זה נישמע שאתה לא מעוניין בהצעה שלה. אז מה מונע אותך מלהיפרד ממנה כרגע?
אני מבין שזה קשה. אבל האם אתה באמת חושב שיש סיכוי שזה יצא לה מהראש? או שאתה חושב שאולי אתה תסכים לזרום עם זה?

• פותח/ת השרשור
לא יודע... חושב שזה אולי יצא לה וזה יסתדר, כי גם לי עש פנטזיות כל כך גרועות שאני לא מוכן אפילו לשתף אותה מרוב שזה רע, וזה לא בקטע של בגידה אבל יותר של פדיחה. וזה משהו שממש הייתי רוצה שיהיה איתה אבל יודע שלא, לפי איך שאני מכיר אותה.

ואני חיי עם זה טוב, לא רואה באמת שזה משפיע.
גם היא יכולה אם היא אוהבת

לא יודע... חושב שזה אולי יצא לה וזה יסתדר, כי גם לי עש פנטזיות כל כך גרועות שאני לא מוכן אפילו לשתף אותה מרוב שזה רע, וזה לא בקטע של בגידה אבל יותר של פדיחה. וזה משהו שממש הייתי רוצה שיהיה איתה אבל יודע שלא, לפי איך שאני מכיר אותה.

ואני חיי עם זה טוב, לא רואה באמת שזה משפיע.
גם היא יכולה אם היא אוהבת

ההבדל הוא שאתה לא מספר, היא כן...משמע היא כנראה כן חושבת על זה ממש חזק (ומעוניינת) שאתה יודע שמשהו לא צריך לקרות בכל מקרה
אתה סותם את הפה, שיש לך התלבטות אתה מדבר ואומר מה הכי גרוע שיכול להיות.

• פותח/ת השרשור
עדיף לנסות לשנות משאו מאשר פשוט לזרוק לדעתי .. זה לא שהיא אמרה שהיא חייבת, אמרה שאם לא אז לא צריך ושבחיים לא תסיים קשר בגלל פנטזיה

היא אמרה לך על בחור מסויים שהיא רוצה לצרף? איזה ידיד ספציפי שלכם?
או שזה סתם פנטזיה כללית להיות עם שני גברים?

טוב עדכון קצר..

מה אם הפנטזיה שלה זה לא ממש רק הקטע המיני של השלישיה, אלה גם משהו מעבר לזה..

נגיד פנטזיה של להיות עם 2 גברים בקשר.
זאת אומרת עכשיו אתה מתחבר איתה למישהו, ואתם תמיד ביחד, יוצאים לאילת. שוכבים ביחד, שיחות נפש ביחד ובנפרד כל אחד בזמן שלו? פשוט קשר של שלושה?

מה יש לכם להגיד על זה?
עוד עדכון קצר..

מה אם הפנטזיה שלה אחר כך זה להוציא אותך מהקשר ולהישאר עם השני?
@Deidara מה אמרת? שזה לא בהכרח ימשיך לדברים יותר גרועים? ושזאת לא בעיה בראש?
@dox פסיכולוג בשקל אבל ידעתי שזה עוד יותר גרוע.
@benberi אתה צריך להחליט אם אתה גבר שמוצא לעצמו בחורה טובה או שאתה ילד סויה שבסדר מבחינתו שחברה שלו תדפק על ידי הרבה מאוד גברים אחרים ולפעמים נגד עיניו. מקווה בשבילך שאתה גבר ואתה תגיד לה ללכת ל****** (תרתי משמע).
אם תרצה ילדים בעתיד אתה לא רוצה שזאת תהיה האמא שלהם. עלאק לא בעיה פסיכולוגית. כנראה היה לה חינוך מעולה והיא לא חוותה פגיעות בילדות ובגלל זה היא רוצה להדפק בידי מלא גברים שונים בבת אחת. עוד מעט הוא דולח עדכון שהיא רוצה שיחרבנו עליה כמה גברים שונים בו זמנית @Deidara גם יש מצב הבחור טרול.

נערך לאחרונה:
@Deidara מה אמרת? שזה לא בהכרח ימשיך לדברים יותר גרועים? ושזאת לא בעיה בראש?
@dox פסיכולוג בשקל אבל ידעתי שזה עוד יותר גרוע.
@benberi אתה צריך להחליט אם אתה גבר שמוצא לעצמו בחורה טובה או שאתה ילד סויה שבסדר מבחינתו שחברה שלו תדפק על ידי הרבה מאוד גברים אחרים ולפעמים נגד עיניו. מקווה בשבילך שאתה גבר ואתה תגיד לה ללכת ל****** (תרתי משמע).
אם תרצה ילדים בעתיד אתה לא רוצה שזאת תהיה האמא שלהם. עלאק לא בעיה פסיכולוגית. כנראה היה לה חינוך מעולה והיא לא חוותה פגיעות בילדות ובגלל זה היא רוצה להדפק בידי מלא גברים שונים בבת אחת. עוד מעט הוא דולח עדכון שהיא רוצה שיחרבנו עליה כמה גברים שונים בו זמנית @Deidara גם יש מצב הבחור טרול.
אבל אתה שוכח שאולי זה רק פנטזיה שלא תתפתח לכלום. פנטזיה זה דבר נורמלי. אני בטוח שהיה לך פנטזיות שלא חשבת לממש, אבל בכל זאת קיימים.
גם אנשים נורמלים ובריאים חווים פנטזיות שונות.
ואתה גם שוכח שאולי יש אהבה חזקה. כשממש אוהבים, לפעמים נשארים עם בחורה, גם כשכולם אומרים לך להיפרד. ולפעמים אפשר לגרום לקשר לעבוד למרות הקשיים.

לדעתי השאלה כמה רציני הפנטזיה. האם זה רק שיתוף ריגשי ולא יותר. או קצת יותר מזה.
זה נשמע שזה קצת יותר מזה, כי היא אמרה שזה פוגע בקשר שלכם הפנטזיה שלה. תשקול לעשות את הדבר הקשה אם צריך, פרידה.

אבל אתה שוכח שאולי זה רק פנטזיה שלא תתפתח לכלום. פנטזיה זה דבר נורמלי. אני בטוח שהיה לך פנטזיות שלא חשבת לממש, אבל בכל זאת קיימים.
גם אנשים נורמלים ובריאים חווים פנטזיות שונות.
ואתה גם שוכח שאולי יש אהבה חזקה. כשממש אוהבים, לפעמים נשארים עם בחורה, גם כשכולם אומרים לך להיפרד. ולפעמים אפשר לגרום לקשר לעבוד למרות הקשיים.

לדעתי השאלה כמה רציני הפנטזיה. האם זה רק שיתוף ריגשי ולא יותר. או קצת יותר מזה.
זה נשמע שזה קצת יותר מזה, כי היא אמרה שזה פוגע בקשר שלכם הפנטזיה שלה. תשקול לעשות את הדבר הקשה אם צריך, פרידה.
אז זהו שאני הבנתי שהיא רוצה לממש את כל זה, ואם היא רוצה אז היא תעשה את זה. לא נהיה צבועים ולא נגיד שאין לנו גם פנטזיות יוצאות מגדר הרגיל לפעמים, אבל אני הבנתי שהיא לא יכולה להשאיר את זה רק בגדר פנטזיה ואם כך אין לו שום סיבה להיות איתה. עם כל הכבוד לאהבה, אם זאת שאתה אוהב רוצה לצאת עם גברים אחרים אתה תצתרך לוותר ולמצוא אהבה חדשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית