אבל אני שכנעתי אותך ...כי גם לי לא היה משכנע כלום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל אני שכנעתי אותך ...כי גם לי לא היה משכנע כלום.
ובסוף גם יצאת איתה...אבל אני שכנעתי אותך ...
זורם עם זה שגבר אחר ידפוק את חברה שלך לכל החורים מול העיניים שלך? רגע ואם היא הרגע ירדה לו אתה זורם עם לנשק אותה?תכלס הייתי מסכים כי אני זורם, למרות שכן היה לוקח לי מספיק זמן להבנות לזה ולדבר איתה על זה לעומק בשביל להבין אחד את השני יותר
אני מכיר אתה ההרגשה של להיות מאוהב בבחורה הלא נכונה.
למזלי, לא הייתי צריך לסיים את זה, היא עשתה את זה בשבילי.
כי באמת שהייתי ילד, וחשבתי שאהבה יותר חזקה מהכל, גם כשכולם חשבו אחרת. אני לא רוצה לחשוב על החיים שלי עם הבחורה המסכנה והחולה שהייתי יכול להיות נשוי היום.
אני במיוחד מבין אותך אם זה אהבה ראשונה.
אני די בטוח שאין דבר שאני יכול להגיד לך שיגרום לך להיפרד, כי גם לי לא היה משכנע כלום.
אבל בכל זאת אגיד לך, להיות עם עיניים פתוחות, ואם תראה שצדקנו, ואתה מתחיל לחשוד בקשר אחר שיש לה, תברח ממנה.
פנטזיה זה דבר אחד, לרצות בזה, ולוותר בשבילך זה דבר אחר שלא תחזיק מעמד.
🤣🤣אני רק אוסיף לדיון שזין זה כמו במבה... זה אף פעם לא נגמר באחד או שניים...
ואני אומר את זה מניסיון 🍦
🤣🤣
במבה עם נוגט אבל
שלי דווקא יותר קטן מבמבה
איך להסביר את זה מספיק טוב שתבין... בחורה שדופקים אותה מלא בנים היא שרמוטה זולה. וכשהיא עושה אורגיות אף בן אדם נורמלי שיידע על זה לא ירצה שהיא תהיה האמא של הילדים שלו.בתכלס לקרוא לה זונה לדעתי זה די צבוע. מי מכם שהיו מציעים לו שלישיה עם שתי בחורות לא היה מסכים או לא מסתכל על כוסיות אחרות שהן לא חברה שלו ביום והיה מת להביא בהן. אם מונוגמיה לא היה עניין שמקובל בחברה וחרוט לכל אחד מכם בתת מודע ככל הנראה הייתם אפילו סולדים מן הרעיון של להיות עם בת זוג אחת כל החיים.
כי להסתכל על כוסיות ולעשות שלישיה זה אותו דבר נכון? ולא, אם בחורות רנדומליות במועדון היו מציעות לי שלישיה, הייתי יורק לבחורות האלה בפרצוף. שלא יהיו אי הבנות - אם הייתי רווק הייתי עושה גם חמישייה.בתכלס לקרוא לה זונה לדעתי זה די צבוע. מי מכם שהיו מציעים לו שלישיה עם שתי בחורות לא היה מסכים או לא מסתכל על כוסיות אחרות שהן לא חברה שלו ביום והיה מת להביא בהן. אם מונוגמיה לא היה עניין שמקובל בחברה וחרוט לכל אחד מכם בתת מודע ככל הנראה הייתם אפילו סולדים מן הרעיון של להיות עם בת זוג אחת כל החיים.
😆 כנראה זה הספיק לושלי דווקא יותר קטן מבמבה
איך להסביר את זה מספיק טוב שתבין... בחורה שדופקים אותה מלא בנים היא שרמוטה זולה. וכשהיא עושה אורגיות אף בן אדם נורמלי שיידע על זה לא ירצה שהיא תהיה האמא של הילדים שלו.
כי להסתכל על כוסיות ולעשות שלישיה זה אותו דבר נכון? ולא, אם בחורות רנדומליות במועדון היו מציעות לי שלישיה, הייתי יורק לבחורות האלה בפרצוף. שלא יהיו אי הבנות - אם הייתי רווק הייתי עושה גם חמישייה.
😆 כנראה זה הספיק לו
2 בחורות שאתה מחבב שבמקרה פצצות על מציעות לך שלישיה, הסיבה היחידית שהיית מסרב בגללה היא העיקרון של המונוגמיה, לא כי אתה באמת לא רוצה את זה. בגלל זה אני אומר שזה די צבוע.
לדעתך לכבד את בת הזוג שלך זה צבוע?
אתה צודק בזה שזה טיבעי אבל אתה טועה בזה שבן אדם שעוצר את עצמו זו ״צביעות״. ״נורמה בחברה״? על מה אתה מדבר? היום אנשים בוגדים בלי לראות בעיניים. היום הנורמה זה לזיין מהצד בלי שאישתך תדע בכלל. ״כי קשה לך לראות מה יקרה אם גם חברה שלך תרצה במידה ואתה תעשה את זה, כי זה ירגיש לך בגידה״ - ברור שזה ירגיש פאקינג בגידה! לא אומר שלרצות זה לא בסדר אבל אם זה מה שהיא רוצה, שתפרד קודם מבן זוגה כי בסופו של דבר זה יקרה מאחורי גבו. הרבה זוגות בוגדים בגלל פנטזיות כאלה ואחרות כי הסקס פשוט לא אותו הדבר אחרי כמה שנים ולכן אנשים מחפשים ריגוש חדש.. אנשים כאלה לעולם לא ידעו מה זה כבוד משום שהם לעולם לא יהיו מסופקים..לפרוטוקול, אני עם אותה הבת זוג מעל שנתיים וחצי ומעולם אף אחד מאיתנו לא היה עם בן זוג אחר בתקופה הזאת. לכבד זה אחלה, אבל זה לא הנושא של הדיון. הצביעות היא לקרוא לבחורה זונה כשהיא רוצה להתנסות בדברים אחרים ועם יותר מבן זוג אחד, כשבתכלס אם לא היה את העניין של ה"כבוד" היית גם עושה. אתה סתם עוצר את עצמך, כי זאת נורמה בחברה, כי קשה לך לראות מה יקרה אם גם חברה שלך תרצה במידה ואתה תעשה את זה, כי זה ירגיש לך בגידה, אבל אם תשים את כל זה בצד זה סה"כ טבעי.
בגדול הוא נחשב גבר(לפי החברה של ימינו), מה שלא נכון, כי בשביל להשיג בנות פעם היית צריך להתאמץ ומי שבאמת הצליח להשיג כמה בנות שוות זה היה וואו. בשום פנים ואופן לא הייתי נותן לאחותי לצאת עם מישהו כזה. היום הרוב שרמוטות זולות ולא צריך להתאמץ כל כך, ככה שמבחינתי אין שום ערך טוב לגבר שהיה עם מלא בנות, אם זה מה שאתה בא לשאול. אם פעם היית צריך להביא פרחים, לכתוב שירים ולהראות איזה ג׳נטלמן אתה, היום מספיק שאתה ערס עם ביטחון עצמי גבוהה ולא מוצדק בעליל ואפילו כרס ומראה של חרא לא יפריעו לך. לדעתי היה עדיף אם הרומנטיקה הייתה נשארת. אבל כרגע מתקדמים דווקא לאורגיות, "ריבוי אהבות" וכל השיט הדומה לזה. היום אם בחורה בכיתה ט או י בתולה אז אשכרה יצחקו עליה וגידו לה שהיא צריכה לעשות את זה כבר. הקסם של היחסים אבד, הבנות נהיו זולות והגברים רק מחפשים לזיין. היופי שבקושי להשיג בחורה אבד מזמן. עכשיו יש לנו מצעדי שר So progressive.וגבר שדופק מלא בנות מהו?