יא ***** זה הטרלה שאני יכול לעזור לשלישיהולמה שלא תכתוב פה? הייתי נזהר מהעצות שלו במקומך @benberi .
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יא ***** זה הטרלה שאני יכול לעזור לשלישיהולמה שלא תכתוב פה? הייתי נזהר מהעצות שלו במקומך @benberi .
ומי שרוצה 5 גברים זאת גם גם לא בעיה פסיכולוגית? ו10? מאיזה כמות מתחילים להגדיר את זה כבעיה פסיכולוגית?
ולמה שלא תכתוב פה? הייתי נזהר מהעצות שלו במקומך @benberi .
זה לא עניין של כמות. זה עניין של התמכרות.אם שלישיה חד פעמית זה פנטזיה שלה,זה לגיטימי לחלוטין ואין בזה משהו פסול.ומי שרוצה 5 גברים זאת גם גם לא בעיה פסיכולוגית? ו10? מאיזה כמות מתחילים להגדיר את זה כבעיה פסיכולוגית?
מדהים לראות שלפעמים גם אתה יכול לכתוב תגובות נבונותזה לא עניין של כמות. זה עניין של התמכרות.אם שלישיה חד פעמית זה פנטזיה שלה,זה לגיטימי לחלוטין ואין בזה משהו פסול.
אם היא רוצה להעמיס 5 גברים שונים בזמן שיש לה חבר,יש לה כנראה הפרעה כלשהי.
תעשה לי טובה ואל תשקר לי ולעצמך, אין דבר כזה "חד פעמי". אם היא רוצה פעם אחת היא תרצה עוד, ויכול להיות דברים יותר גרועים. זה לא עוצר בפעם אחת.זה לא עניין של כמות. זה עניין של התמכרות.אם שלישיה חד פעמית זה פנטזיה שלה,זה לגיטימי לחלוטין ואין בזה משהו פסול.
אם היא רוצה להעמיס 5 גברים שונים בזמן שיש לה חבר,יש לה כנראה הפרעה כלשהי.
אתה לעומת זאת ממשיך לדבר כל תגובה שטויות וזה גם מרשיםתעשה לי טובה ואל תשקר לי ולעצמך, אין דבר כזה "חד פעמי". אם היא רוצה פעם אחת היא תרצה עוד, ויכול להיות דברים יותר גרועים. זה לא עוצר בפעם אחת.
תעשה לי טובה ואל תשקר לי ולעצמך, אין דבר כזה "חד פעמי". אם היא רוצה פעם אחת היא תרצה עוד, ויכול להיות דברים יותר גרועים. זה לא עוצר בפעם אחת.
למה לא? זה בדיוק מה שמבדיל מפנטזיה להתמכרותתעשה לי טובה ואל תשקר לי ולעצמך, אין דבר כזה "חד פעמי"
וזה גם לא משנה אם היא רוצה את זה חד פעמי בלבד, מי שחולק את חברה שלו עם מישהו אחר הוא לא גבר אלא סמרטוט.אתה מדבר מהראש שלך עצמך, אני מאמין שאני כן יכול לעשות משהו ''חד פעמי''
וזה גם לא משנה. מי שחולק את חברה שלו עם מישהו אחר הוא לא גבר אלא סמרטוט.
אם אנשים אוהבים לחרבן אחד השני ונהנים מזה אין לי בעיה גם. הם יכולים גם לחרבן אחד על השני באורגיות ולעשות עם כלבים על הדרך. אני אגיד שהם חולי נפש ואתה תגיד לי שזאת רק דעה אישית שלי, אבל אני אהיה צודק.דעה אישית שלך (זה לא אומר שאני מוכן) זו דעה, זה ההבדל. זה לא הופך את זה לבעיה אם שני הצדדים מסכימים ומוכנים להיות ''סמרטוטים'' שיהיה להם בכיף. הבעיה פה היא שהוא מתנגד. לא בהכרח האקט עצמו.
אם אנשים אוהבים לחרבן אחד השני ונהנים מזה אין לי בעיה גם. הם יכולים גם לחרבן אחד על השני באורגיות ולעשות עם כלבים על הדרך. אני אגיד שהם חולי נפש ואתה תגיד לי שזאת רק דעה אישית שלי, אבל אני אהיה צודק.
לא השוואה טובה כל כך, אבל החברה הולכת בכיוון של להפוך דברים כאלה לנורמה לפי מה שאני רואה. טוב נו, אם אנשים נהנים אז מי אני שאשפוט אותם.
פעם בחורה לא הייתה רצויה אם היא הייתה עם גבר אחר לפנייך (או מספר גברים), היום זאת כבר שאלה אם זה בסדר שמולך ידפקו את חברה שלך. העיקר שלא נשפוט אף אחד.
ואם זה המקרה ההפוך?וזה גם לא משנה אם היא רוצה את זה חד פעמי בלבד, מי שחולק את חברה שלו עם מישהו אחר הוא לא גבר אלא סמרטוט.
לא יכול שלא להסכים עם מה שכתבת. אבל לי לא מתאים השינויים של הנורמה לכיוון הזה בערך כמו שלך לא היה מתאים אם היו שינויים לטובת דברים קיצוניים יותר. הנורמה נקבעת לפי ההיגיון, המוסר והצניעות. גם ביוון העתיקה הנורמה הייתה שהמורה יכול לדפוק את הילדים התלמידים, אבל זאת לא נורמה טובה. היגיון, מוסר וצניעות אלה דברים בסיסיים שמבדילים ביננו לבין חיות.בני אדם קובעים את הנורמה, זה מה שאני אומר (בלי עכשיו דוגמאות קיצוניות) הבסיס של הבעיה זו ההתנגדות שלו והרצון שלה (אין תיאום)
זה לא שאם היא רוצה לשכב עם 2 גברים אז היא בעייתית עם בעיה פסיכולוגית. למה? כי זה עדיין לא משהו קיצוני מידי בכדור הארץ שלנו. זה כמו (ותהיה עם ראש פתוח) מחשבות. מה זו מחשבה לא נורמלית? זו מחשבה לא מציאותית שאתה מאמין בה. תגיד לי אתה..אלוהים עובד עם המציאות? הוא לא.
אבל הנורמה שלנו (בני אדם קבעו) שזה לגיטימי להאמין באלוהים. אבל אם תגיד שאתה מאמין בחד קרן (זה לא עובד עם המציאות) יתפסו ממך פסיכי, לא? אז עם אלוהים זה בסדר ועם חד קרן לא, איך? כי ככה קבעו בני אדם, אלוהים זה בסדר. אם מישהו מדבר עם אלוהים בפינה של הרחוב זה לגיטימי ואם זה עם חד קרן שהוא מאמין בו, זה כלל לא.
לכן (בוא נעבור בצורה חדה למשהו אחר!) שאתה אומר לעשות אורגיה עם חרא וכלבים או לא יודע מה רשמת שם (שזה מאוד לא נורמלי כיום) ומשווה את זה למשהו כמו שלישייה, שזה אומנם לא הדבר הכי לגיטימי אבל זה לא מופרך, זה - מוזר! ולכן ההשוואה שלך לא לגיטימית ונכונה בעיניי. אין מה לעשות, בני אדם בונים את המציאות שלהם מה נכון ומה לא.
נחשוב לרגע שהייתי בחורה. לא הייתי סומכת על גבר כזה בחיים. הוא לא אוהב באמת את החברה שלו וזה לא יעצור בזה, הוא גם יעשה דברים מאחורי הגב. אותו דבר בקיצור.ואם זה המקרה ההפוך?
לא יכול שלא להסכים עם מה שכתבת. אבל לי לא מתאים השינויים של הנורמה לכיוון הזה בערך כמו שלך לא היה מתאים אם היו שינויים לטובת דברים קיצוניים יותר. הנורמה נקבעת לפי ההיגיון, המוסר והצניעות. גם ביוון העתיקה הנורמה הייתה שהמורה יכול לדפוק את הילדים התלמידים, אבל זאת לא נורמה טובה. היגיון, מוסר וצניעות אלה דברים בסיסיים שמבדילים ביננו לבין חיות.
נחשוב לרגע שהייתי בחורה. לא הייתי סומכת על גבר כזה בחיים. הוא לא אוהב באמת את החברה שלו וזה לא יעצור בזה, הוא גם יעשה דברים מאחורי הגב. אותו דבר בקיצור.
מעניין אותי מה דעתו של @the Raccoon על זה.
אז זהו שהתכוונתי שהנורמות צריכות להתבסס על הדברים האלה. יש עוד הרבה עקרונות שעליהם הנורמות צריכות להתבסס, לא במקרה הזה. הבאתי דוגמא ללמה הנורמה היא לא תמיד טובה.אני אשאל אותך אתה תגיד לי ככה אני אשאל את יוון העתיקה ויענו לי אחרת. אתה תופס את זה ככה כי זו הנורמה שלך. אני נמצא במוד שאני פשוט
מנטל את הרגש לטובת המחשבה. זה למה אני לא מסוגל להאמין באלוהים וזה למה אני מבין את הדברים האלו גם אם אני לא רוצה חלק בהם.
הכוונה אני לא רוצה שמורה ידפוק תלמידים כמו ביוון העתיקה (או איך שזה לא היה שם) אבל אני מבין שבשלב מסוים זו הייתה הנורמה, כביכול...נורמלי.
''היגיון''..''מוסר''..''צניעות''. אלו הנורמות שאתה פיתחת במציאות שאתה גדלת בה. לכן זה מחזיר את הגלגל לאחור שזו לא בהכרח ''בעיה'' ודווקא כן ניתן להגדיר ''בעייתיות'' ביחס לנורמה. אז הדוגמה, כמו שאתה הבנת לא להיט.
אז זהו שהתכוונתי שהנורמות צריכות להתבסס על הדברים האלה. יש עוד הרבה עקרונות שעליהם הנורמות צריכות להתבסס, לא במקרה הזה. הבאתי דוגמא ללמה הנורמה היא לא תמיד טובה.
מזל שאתה קיים בעולם הזה לקבוע איזה נורמות הן בסדר ואילו לאאז זהו שהתכוונתי שהנורמות צריכות להתבסס על הדברים האלה. יש עוד הרבה עקרונות שעליהם הנורמות צריכות להתבסס, לא במקרה הזה. הבאתי דוגמא ללמה הנורמה היא לא תמיד טובה.