עומד להתחיל

Tkhfd44

מושעה
93
0
נק' מוניטין:
-98
93
0
טוב אז ככה אני בן 18
השגתי דילר אני הולך לקנות מימנו דיאנבול
חומר בסיס שזה טסט מנקה כבד liv52
hcg pct וכל זה
עכשיו השאלה איזה מינון אתם ממליצים להתחיל
והאם כדאי דיאנבול ?

אבל זה פשוט נשמע לא הגיוני..למה לקנות...לדעתי הוא רוצה להשתמש עכשיו ויודע שלא תתנו לו עזרה כי זה לא נכון לו,אז הוא סתם אומר שהוא יקנה וישים בארון ויחכה..
בדיוק. בגלל זה אמרתי לקוצר לא להתייחס

• פותח/ת השרשור
אני אדבר עם ההנהלה, אולי הם יכולים להאיץ את סוף תהליך ההתבגרות שלך ל-19 וחצי, זה הכי טוב שאני יכול לעשות אם אתה ממש רוצה להשתמש בגיל הזה
תודףף
רגע אז לא הבנתי למה שתקנה? אז תחכה לגיל 21-24 ואז תקנה בשביל מה לקנות ולשים אותם בארון?

אבל זה פשוט נשמע לא הגיוני..למה לקנות...לדעתי הוא רוצה להשתמש עכשיו ויודע שלא תתנו לו עזרה כי זה לא נכון לו,אז הוא סתם אומר שהוא יקנה וישים בארון ויחכה..

לא לא אני באמת יחכה עם זה
לא לא אני באמת יחכה עם זה

• פותח/ת השרשור
לא למדת כלום מכל השיחה עד עכשיו?

או שאתה באמת חושב שקוצר מבגר אותך ?
החומרים מחזיקים שנתיים לפחות אז אני יחכה אחי
גיל 19 וחצי ככה 19 ואז אני יתחיל בינתיים אני לומד על זה והכל
מינון ניקוי hcg הכל

מינון ניקוי hcg הכל
טוב,שיהיה לך בהצלחה מאחל לך מקסימום אנאבוליות (מומלץ לא להתחיל בגיל 19 רק אומר)

מינון ניקוי hcg הכל
אולי תחכה ללמוד קצת ואז תקנה? איפה הלחץ לקנות כרגע?

• פותח/ת השרשור
תודה
אולי תחכה ללמוד קצת ואז תקנה? איפה הלחץ לקנות כרגע?
תודה על ההקשבה אחי וכן
בינתיים אני לומד ושאלתי תדילר מלא שאלות
טוב,שיהיה לך בהצלחה מאחל לך מקסימום אנאבוליות (מומלץ לא להתחיל בגיל 19 רק אומר)
ואם אני יעשה מינון נכון ממש עדין
אחי וניקוי והכל זה עדיין לא בסדר ?

בינתיים אני לומד ושאלתי תדילר מלא שאלות
אל תשאל את הדילר שלך את השאלות של איך ומתי להשתמש, כי הוא דילר, המטרה שלו היא למכור לך, אל תהיה פראייר

אחי וניקוי והכל זה עדיין לא בסדר ?
אתה מסתכן בפגיעה בפוריות, בעיות זקפה תמידיות, לחץ דם גבוה, פגיעה במוח, פגיעה בעצמות, ופיתוח שדיים. חלק מהבעיות האלה יכולות להיות או יהיו תמידיות בגלל השימוש לפני שסיימת את גיל ההתבגרות, במיוחד הפגיעה במוח.
הניקוי הוא רק כדי לנקות מטבוליטים רעילים מהכבד והחזרת הציר ההורמונלי למצב תקין, אבל בגלל שהציר ההורמונלי שלך כרגע לא יציב, אלא משתנה כל הזמן בגלל גיל ההתבגרות, הוא לעולם לא יתייצב כמו שהוא היה אמור כי אתה גורם לסטיה של הציר. אין דרך לדעת כמה ההשפעה תהיה גדולה, אבל היא יכולה לסטות מקלה לבעיות חמורות לכל החיים

• פותח/ת השרשור
אל תשאל את הדילר שלך את השאלות של איך ומתי להשתמש, כי הוא דילר, המטרה שלו היא למכור לך, אל תהיה פראייר

אתה מסתכן בפגיעה בפוריות, בעיות זקפה תמידיות, לחץ דם גבוה, פגיעה במוח, פגיעה בעצמות, ופיתוח שדיים. חלק מהבעיות האלה יכולות להיות או יהיו תמידיות בגלל השימוש לפני שסיי

אתה מסתכן בפגיעה בפוריות, בעיות זקפה תמידיות, לחץ דם גבוה, פגיעה במוח, פגיעה בעצמות, ופיתוח שדיים. חלק מהבעיות האלה יכולות להיות או יהיו תמידיות בגלל השימוש לפני שסיימת את גיל ההתבגרות, במיוחד הפגיעה במוח.
הניקוי הוא רק כדי לנקות מטבוליטים רעילים מהכבד והחזרת הציר ההורמונלי למצב תקין, אבל בגלל שהציר ההורמונלי שלך כרגע לא יציב, אלא משתנה כל הזמן בגלל גיל ההתבגרות, הוא לעולם לא יתייצב כמו שהוא היה אמור כי אתה גורם לסטיה של הציר. אין דרך לדעת כמה ההשפעה תהיה גדולה, אבל היא יכולה לסטות מקלה לבעיות חמורות לכל החיים

מת את גיל ההתבגרות, במיוחד הפגיעה במוח.
אי אפשר
אז זה לא טוב אפילו בגיל 19 ?

• פותח/ת השרשור

אי אפשר מה? לחכות?
לא, גיל 19 זה גם לא טוב
אז מתי אני יכול להשתמש בחומרים ?
אי אפשר מה? לחכות?
לא, גיל 19 זה גם לא טוב
טוב שכנעתה אותי אני לא יקח בסוף..
קצת מבאס אבל אני יחכה הבריאות יותר חשובה אתה צודק..

אז מתי אני יכול להשתמש בחומרים ?

טוב שכנעתה אותי אני לא יקח בסוף..
קצת מבאס אבל אני יחכה הבריאות יותר חשובה אתה צודק..
שמח שהחלטת לחכות.
עדיף לחכות לפחות עד גיל 23, אז רוב הסיכויים שסיימת את גיל ההתבגרות

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית