הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל שימוש

ashourse

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
בן 42,מתאמן שלוש שנים טבעי.

משקל 90
גובה 1.82
בנוי טוב,יש עדיין שומן עיקש בעיקר בבטן
רוצה לקחת rad140 ....המלצות?

קונה מהאינטרנט...

ממליץ לך לקחת מאמן, תזונאי ופסיכולוג לפני שאתה חושב שעשית הכל והגיע הזמן לחומרים.
בטווח הקרוב והרחוק זה יהיה יותר זול ומשתלם מחומרים.

• פותח/ת השרשור
אני לא ייורד לסוף דעתך...
תסביר, מה הוא אמור לעזור עם חיבור שריר תרגיל? או לסייע לקבע אותי לדפוס התנהגות?. מה בדיוק הייעוד?

אני לא ייורד לסוף דעתך...
תסביר, מה הוא אמור לעזור עם חיבור שריר תרגיל? או לסייע לקבע אותי לדפוס התנהגות?. מה בדיוק הייעוד?
פסיכולוג יכול לעזור עם מצבים נורמליים בחיים שמגבילים אותך מלעבוד קשה באימונים.
יכול לעזור לך עם מוטיבציה ויכולת להתאמן טוב יותר.

אתה לא מתאמן הרבה זמן, אני מתאמן המון שנים, מתחרה ושיאן ישראל אם מותר לי להיות צנוע. אני מסיים תחרות בלי חשק להתאמן יותר. להרים משקלים מאוד כבדים שוחק מנטלית, אני מגייס את כל הכוח הפיזי והמנטלי שלי, ומרגיש גמור אחרי תחרות קשוחה. אני צריך לדעת לקחת הפסקות, לעבור למכון כושר אחר ומעניין, להתאמן עם או בלי חברים, לבנות תוכנית אימונים פחות או יותר תובענית.
אני לא צעיר, אני צריך לשלב הכל עם עבודה, נישואין, וסדר עדיפויות.

למתאמן מתחיל יש אתגרים שונים, כמו התמדה, מוטיבציה ודברים אחרים.
אבל לכל מתאמן יש מחסומים פסיכולוגיים, קשיים אישיים שמגבילים אותו מלהגיע לפוטנציאל שלו.

מתאמן לא חכם מחפש דרך קלה לעבור את הקשיים, אולי קריאטין, סטרואידים, תוכנית אימונים של דור אקשטיין, תפריט תזונה מטומטמת.
יש הרבה עיצות טובות גם, אבל גם דפוקות.

לא כל אחד צריך מאמן, תזונאי או פסיכולוג, יש אנשים מאוד מוכשרים שיודעים להסתדר בלי אחד מהם או בלי כולם. אבל די ברור שאתה מתאמן נורמלי ואנושי שלא יודע איך להמשיך להתקדם באימונים ולכן שוקל לקחת חומרים.
הפתרון שמצאת הוא גימיק, הוא לא פתרון לטווח ארוך, הוא מסוכן, והוא לא יניב תוצאות בלי ידע טוב יותר מסביב כמו תזונה, תוכנית וגישה מנטלית.

אני מציע לך פתרון טוב יותר בהרבה מהטעות שאתה חושב לעשות.

היי,
בתור משתמש, אין מה להתחיל סייקל בשביל להוריד שומן עיקש בבטן.
פשוט תמשיך לרדת במשקל, גבר. עזוב אותך מהכימקלים שאנחנו דוחפים לעצמנו בשביל כמה קילוגרמים של מסת שריר וכוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית