עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק. בגלל זה אמרתי לקוצר לא להתייחסאבל זה פשוט נשמע לא הגיוני..למה לקנות...לדעתי הוא רוצה להשתמש עכשיו ויודע שלא תתנו לו עזרה כי זה לא נכון לו,אז הוא סתם אומר שהוא יקנה וישים בארון ויחכה..
תודףףאני אדבר עם ההנהלה, אולי הם יכולים להאיץ את סוף תהליך ההתבגרות שלך ל-19 וחצי, זה הכי טוב שאני יכול לעשות אם אתה ממש רוצה להשתמש בגיל הזה
רגע אז לא הבנתי למה שתקנה? אז תחכה לגיל 21-24 ואז תקנה בשביל מה לקנות ולשים אותם בארון?
אבל זה פשוט נשמע לא הגיוני..למה לקנות...לדעתי הוא רוצה להשתמש עכשיו ויודע שלא תתנו לו עזרה כי זה לא נכון לו,אז הוא סתם אומר שהוא יקנה וישים בארון ויחכה..
לא לא אני באמת יחכה עם זה
אז למה שתקנה מעכשיו ? תקנה עוד שלוש ארבע שנים כשתשתמשתודףף
לא לא אני באמת יחכה עם זה
מתחיל בגיל 19.. החומרים מחזיקים לפחות שנתיים... אחשליאז למה שתקנה מעכשיו ? תקנה עוד שלוש ארבע שנים כשתשתמש
מתחיל בגיל 19..
או שאתה באמת חושב שקוצר מבגר אותך ?אני אדבר עם ההנהלה, אולי הם יכולים להאיץ את סוף תהליך ההתבגרות שלך ל-19 וחצי
החומרים מחזיקים שנתיים לפחות אז אני יחכה אחילא למדת כלום מכל השיחה עד עכשיו?
או שאתה באמת חושב שקוצר מבגר אותך ?
טוב,שיהיה לך בהצלחה מאחל לך מקסימום אנאבוליות (מומלץ לא להתחיל בגיל 19 רק אומר)החומרים מחזיקים שנתיים לפחות אז אני יחכה אחי
גיל 19 וחצי ככה 19 ואז אני יתחיל בינתיים אני לומד על זה והכל
מינון ניקוי hcg הכל
אולי תחכה ללמוד קצת ואז תקנה? איפה הלחץ לקנות כרגע?החומרים מחזיקים שנתיים לפחות אז אני יחכה אחי
גיל 19 וחצי ככה 19 ואז אני יתחיל בינתיים אני לומד על זה והכל
מינון ניקוי hcg הכל
תודה על ההקשבה אחי וכןאולי תחכה ללמוד קצת ואז תקנה? איפה הלחץ לקנות כרגע?
ואם אני יעשה מינון נכון ממש עדיןטוב,שיהיה לך בהצלחה מאחל לך מקסימום אנאבוליות (מומלץ לא להתחיל בגיל 19 רק אומר)
אל תשאל את הדילר שלך את השאלות של איך ומתי להשתמש, כי הוא דילר, המטרה שלו היא למכור לך, אל תהיה פראיירבינתיים אני לומד ושאלתי תדילר מלא שאלות
אתה מסתכן בפגיעה בפוריות, בעיות זקפה תמידיות, לחץ דם גבוה, פגיעה במוח, פגיעה בעצמות, ופיתוח שדיים. חלק מהבעיות האלה יכולות להיות או יהיו תמידיות בגלל השימוש לפני שסיימת את גיל ההתבגרות, במיוחד הפגיעה במוח.אחי וניקוי והכל זה עדיין לא בסדר ?
אי אפשראל תשאל את הדילר שלך את השאלות של איך ומתי להשתמש, כי הוא דילר, המטרה שלו היא למכור לך, אל תהיה פראייר
אתה מסתכן בפגיעה בפוריות, בעיות זקפה תמידיות, לחץ דם גבוה, פגיעה במוח, פגיעה בעצמות, ופיתוח שדיים. חלק מהבעיות האלה יכולות להיות או יהיו תמידיות בגלל השימוש לפני שסיי
אל תשאל את הדילר שלך את השאלות של איך ומתי להשתמש, כי הוא דילר, המטרה שלו היא למכור לך, אל תהיה פראייר
אתה מסתכן בפגיעה בפוריות, בעיות זקפה תמידיות, לחץ דם גבוה, פגיעה במוח, פגיעה בעצמות, ופיתוח שדיים. חלק מהבעיות האלה יכולות להיות או יהיו תמידיות בגלל השימוש לפני שסיימת את גיל ההתבגרות, במיוחד הפגיעה במוח.
הניקוי הוא רק כדי לנקות מטבוליטים רעילים מהכבד והחזרת הציר ההורמונלי למצב תקין, אבל בגלל שהציר ההורמונלי שלך כרגע לא יציב, אלא משתנה כל הזמן בגלל גיל ההתבגרות, הוא לעולם לא יתייצב כמו שהוא היה אמור כי אתה גורם לסטיה של הציר. אין דרך לדעת כמה ההשפעה תהיה גדולה, אבל היא יכולה לסטות מקלה לבעיות חמורות לכל החיים
מת את גיל ההתבגרות, במיוחד הפגיעה במוח.
הניקוי הוא רק כדי לנקות מטבוליטים רעילים מהכבד והחזרת הציר ההורמונלי למצב תקין, אבל בגלל שהציר ההורמונלי שלך כרגע לא יציב, אלא משתנה כל הזמן בגלל גיל ההתבגרות, הוא לעולם לא יתייצב כמו שהוא היה אמור כי אתה גורם לסטיה של הציר. אין דרך לדעת כמה ההשפעה תהיה גדולה, אבל היא יכולה לסטות מקלה לבעיות חמורות לכל החיים
אי אפשר
אז זה לא טוב אפילו בגיל 19 ?
אי אפשר מה? לחכות?אי אפשר
אז זה לא טוב אפילו בגיל 19 ?
אל תשאל את הדילר שלך את השאלות של איך ומתי להשתמש, כי הוא דילר, המטרה שלו היא למכור לך, אל תהיה פראייר
אתה מסתכן בפגיעה בפוריות, בעיות זקפה תמידיות, לחץ דם גבוה, פגיעה במוח, פגיעה בעצמות, ופיתוח שדיים. חלק מהבעיות האלה יכולות להיות או יהיו תמידיות בגלל השימוש לפני שסיימת את גיל ההתבגרות, במיוחד הפגיעה במוח.
אז מתי אני יכול להשתמש בחומרים ?אי אפשר מה? לחכות?
לא, גיל 19 זה גם לא טוב
טוב שכנעתה אותי אני לא יקח בסוף..אי אפשר מה? לחכות?
לא, גיל 19 זה גם לא טוב
שמח שהחלטת לחכות.אז מתי אני יכול להשתמש בחומרים ?
טוב שכנעתה אותי אני לא יקח בסוף..
קצת מבאס אבל אני יחכה הבריאות יותר חשובה אתה צודק..
גיל 20 זה בסדר ?שמח שהחלטת לחכות.
עדיף לחכות לפחות עד גיל 23, אז רוב הסיכויים שסיימת את גיל ההתבגרות
בסדר אני יחכה עד גיל 20 מעדיף בגיל 20שמח שהחלטת לחכות.
עדיף לחכות לפחות עד גיל 23, אז רוב הסיכויים שסיימת את גיל ההתבגרות
אל תגיד סתם20 זה הכי מסוכן,היה לי חבר שהתחיל בגיל 20 ונפצע... מסכן,נדרס
שאני לא אגיד סתם??אל תגיד סתם