הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Biceps

practis

משתמש מתחיל
123
6
נק' מוניטין:
13
123
6
אני רואה מהרבה מתאמנים שהמראה של ה"יד קדמית" שלהם ארוך יותר היינו מגיע עד חיבור המפרק (מקווה שתבינו את התמונה..) יותר קל להם להגיע ליד קדמית יותר מפותחת(גם מבחינת ס''מ ולא רק מראה) מאשר מי שהיד קדמית נראת קצרה יותר.גם על עצמי אני חווה את זה (למרות שאין לי ממש תלונה על היד קדמית ) קשה לי להרגיש הרבה פעמים עבודה ספציפית על ההתחלה למרות שכמובן מקפיד על טכניקה (כתף לא זזה וכו'..) ובכמה סוגי תרגילים..חוץ מכסא רב(כומר-לא אוהב את השם הזה).האם יש דברים בגו בגלל אורך/מראה השריר?
@frozen
@kotzer
@MasterSplitter

אין לך מה להיכנס למבנה גנטי,זה משתנה אצל כל אחד.
כל אחד יכול להגיע להיקף 50סמ , אבל לא לכל אחד זה יראה מושלם ובולט.
במיוחד דברים כמו חיבור השריר לעצם,אין לנו שום שליטה על זה ואין אפשרות לעבוד על זה

• פותח/ת השרשור
במיוחד דברים כמו חיבור השריר לעצם,אין לנו שום שליטה על זה ואין אפשרות לעבוד על זה
השאלה אם יש תרגילים שיהיו יותר אולטימטיבים לכל סוג ?

אין עבודה מיוחדת לכל סוג, הכל אותו הדבר
בטוח יש תרגילים מסויימים שמתאימים לסוג מסויים לא?
השאלה אם יש תרגילים שיהיו יותר אולטימטיבים לכל סוג ?
אם תגוון התרגילים ותעשה בצורה מדוייקת, אתה תדע לזהות איזה תרגילים מתאימים לך יותר

בטוח יש תרגילים מסויימים שמתאימים לסוג מסויים לא?

אם תגוון התרגילים ותעשה בצורה מדוייקת, אתה תדע לזהות איזה תרגילים מתאימים לך יותר
אולי אם יש לך יד עצומה יש תרגילים שיבליטו אספקטים מעט שונים יותר בשריר, אבל ב-99% מהמקרים אתה לא תראה הבדל, לפחות לא במה שקשור לגודל כללי

זה שריר שבאופן יחסי הייתי אומר שסוג התרגילים פחות משפיע כמו שדברים בסיסיית כמו נפח, בקרה קלורית, עצימות וטכניקה סבירה ישפיעו.

תלוי באחוז שומן של הבן אדם,אני עכשיו 43 44 וזה נראה גדול יותר ועוד לא סיימתי חיטוב,היקפים ומשקל מעידים הם רק מספר,המראה מראה שעל הקיר מראה מי הכי יפה בעיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית