הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת תרגילי חזה

• פותח/ת השרשור Ramos
  • פורסם בתאריך

Ramos

משתמש מתחיל
26
1
נק' מוניטין:
1
26
1
שלום לכולם:)
מתאמן במתכונת חדשה של ab.
אימון חזה שלי מורכב מ8 סטים של 5 בנץ+3 חזה עליון בדאמבלים או מוט לפעמים ככה לפעמים ככה.
התרגיל לחזה עליון מרגיש לי מיותר לא נהנה גם לעשות אותו..פרפר אין סיכוי שאעשה ומקבילים יש רק צר לא רחב.
על איזה תרגיל נוסף חוץ מבנץ הייתם ממליצים?
יהיה נורא לעשות 8 סטים של נטו בנץ בלי שום תרגיל נוסף לחזה?

• פותח/ת השרשור
החזה עליון מרגיש לי מיותר לא מרגיש אותו יותר מידי והוא די מעייף לי את הכתפיים שצריכות לבוא אחרי החזה..אציין שהטכניקה בסדר גמור.
לגבי פרפר היחיד שאני יכול לחשוב עליו אולי בכבל השאלה איזה תרגיל נוסף יהיה הכי אפקטיבי לחזה אחרי הבנץ, עדיף להישאר עם העליון בכל זאת או לעבור ל3 סטים של פרפר?
5 סטים בנץ זה גם כמות שתפגע במשקלי עבודה?אני מעט זמן בתכנית הזאת אז עדיין לא יכול להגיד מה עובד עליי יותר ומה פחות

• פותח/ת השרשור
הנפח פשוט לחזה יהיה קטן לעומת שאר השרירים הגדולים..לגב ורגליים אני גם נותן 8 סטים של 2 תרגילים לכל שריר גדול..5 סטים של לתרגיל במורכב+ 3 תרגיל עזר

• פותח/ת השרשור
אני חדש בתכנית הזאת אחרי fbw ארוך מאוד אז עדיין לא יכול בדיוק להגיד אם נתקע או לא.
בדרך כלל בab הרוב עושים לפחות עשרה סטים של שלושה תרגילים לשריר גדול ואני מרגיש שזה המון נפח אז קיצצתי ל2 תרגילים של 8 סטים סהכ
אם אוריד את הכמות ל5 סטים עציצים לשריר גדול מה הנפח שאתן לכתפיים וידיים?
אם בfbw שעשיתי יצא 12 סטים שבועיים לשריר גדול אז פה יצא לי 10 סטים שבועיים לשריר גדול.
זה משהו שכדאי?להוריד מהנפח במקום לעלות אותו מעט
עצימים*

עד שנתתי 120x5(בנץ) ,הספיק לי 6 סטים לשבוע.
רק משם הייתי צריך לעלות איזה סט-שתיים.
לאחרונה הצלחתי 140x3 ושוב עלה הצורך לעלות קצת נפח,אז לראשונה אני אגיע ל10-11 סטים בשבוע
שאתן לכתפיים וידיים?
כתפיים וידיים עובדים בדדליפט,סקוואט,בנץ פרס,בנט אובר ומילטרי פרס. בקיצור,כמעט בכל תרגיל מורכב
תמשיך את מה שאתה עושה עד שתראה אם זה בסדר או שאתה נתקע. משם תעשה שינויים.
תמיד עדיף שתבדוק את התזונה שלך לפני שינויים בנפח ועצימות

• פותח/ת השרשור
אוקיי אמשיך כרגע עם חזה עליון ואם בהמשך ארגיש תקיעה אקצץ בנפח נטו לבנץ.
תודה רבה

אין שום דבר פסול בזה שפשוט תעשה יותר סטים של בנץ'. אפשר 3 סטים של בנץ' לא מספיקים לך...אף אחד לא אמר שעכשיו אתה מוכרח להמשיך בתרגיל אחר.

יותר מזה: אפילו יש לזה יתרון מהבחינה של אקסטרה תרגול.

• פותח/ת השרשור
אז 8 סטים בנץ לאימון חזה זה בסדר?לא יפגע בקצב העלאת משקלים כמו שאמרו?כמובן שעליה מתונה בין סט לסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית