נק' מוניטין:
32
- 121
- 5
לוקח כבר כ3 חודשים וחושב שאני צריך להפסיק כל היום צמא פיפי הלילה הזעות מה אתם חושבים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך מקור כלשהו לגבי האחרון? לא שמעתי על זה מעולםאפשר להימנע מתופעות הלוואי שאתה מתאר אם אתה עוקב מספיק אחרי השתייה שלך במהלך היום, מתזמן אותה כמו שצריך ,שותה מספיק ולא שותה הרבה לפני שאתה הולך לישון.
זה תוסף מדהים, מנפח אותך, מחזק אותך.
החיסרון האמיתי שזה גורם לקרחת
יש לך מחקרים שמוכיחים שקריאטין מגביר את הDHTיש לך מקור כלשהו לגבי האחרון? לא שמעתי על זה מעולם
כאן מייק התיחס לדיון על קריאטין והקרחה תזונה ותוספים - תוסף תזונה קריאטין - מה זה? מתי לקחת? אינפוגרפיק.יש לך מקור כלשהו לגבי האחרון? לא שמעתי על זה מעולם
השתדלתי מאוד לנסח את זה מבלי שישמע תוקף, נטו התעניינות כי גם בגוגל לא מצאתי משהו אמין על זה.כאן מייק התיחס לדיון על קריאטין והקרחה תזונה ותוספים - תוסף תזונה קריאטין - מה זה? מתי לקחת? אינפוגרפיק.
כאן יש דיון מאוד מעניין על הקרחה מקריאטין מתלבט לגבי קריאיטין, מאוד מעניין מה ש @WannaBeBigger כתב על הנושא.
תקרא את מה שכתב לפני שאתה תוקף אותו.
מצטער ששפטתי אותך. אני מתנצל.השתדלתי מאוד לנסח את זה מבלי שישמע תוקף, נטו התעניינות כי גם בגוגל לא מצאתי משהו אמין על זה.
תודה
זה לא נכון, אתה מוזמן לעשות מחקר שבו תעלה את הDHT לנבדקים שלך לרמות אסטרונומיות ואני חותם לך שלכולם ינשור השיער. יש רגיש יותר/רגיש פחות אבל אין כזה דבר חסין לחלוטין.קריאטין לא גורם לקרחת - הוא מעלה רמות DHT, טריק ידוע אצל אנשים שמנסים לגדל זקן (ומתקשים) הוא לקחת קריאטין + מינוקסידיל
וחלקם אפילו לא מתאמנים, פשוט למען המטרה הזו של להגביר DHT. אם אתה רגיש לDHT אז אתה תזרז במעט את ההקרחה הבאה בכל מקרה שלך
ואני (מניח) שזה מאוד מזערי. אם אתה לא רגיש לDHT אז כמה גבוה שהוא לא יהיה זה לא ישפיע. לכן להגיד שקריאטין גורם להקרחה זה לא נכון, הוא פשוט
עלול לזרז במעט הקרחה שעומדת לבוא בכל מקרה.
שזה אגב, נורא.
זה לא נכון, אתה מוזמן לעשות מחקר שבו תעלה את הDHT לנבדקים שלך לרמות אסטרונומיות ואני חותם לך שלכולם ינשור השיער. יש רגיש יותר/רגיש פחות אבל אין כזה דבר חסין לחלוטין.
“Approximately 30 per cent of white men are affected by age 30, at least 50 per cent are affected by age 50, and 80% are affected by age 70.
הרוב המוחלט של האוכלוסייה מושפע מהתקרחות, אין מה להתייחס לאחוז קטן מהאוכלוסייה שפחות מושפע.
DHT הוא הגורם והוא גורם ארוך טווח.
הקרחה זה תהליך ארוך שלוקח שנים/עשרות שנים. כל ההבדלה שלכם לבין מזרז/גורם ל.. היא לא רלוונטית, כי מדובר באותו הדבר. "גורם ל.. " הכוונה למזרז. לאף אחד לא פתאום יפול כל השיער בבת אחת.
בנתיים 🤣אוקיי, אם הוא יקבל כמויות אסטרונומיות אז עלול לנשור לו בכל מקרה, קיבלתי. יש אנשים שמזריקים כמו מטורפים וכל שערה במקומה.
בנתיים 🤣
אני די בטוח שאחוז המקריחים אצל מזריקים גבוה יותר. אבל מעניין אם בדקו את זה.
אני מסכים, אני פשוט לא אומר את זה בצורה בוטה כדי שלא יבואו אלי ויגידו לי "על סמך מה אתה אומר זה?"לא יודע אם אתה מטריל אותי, הם פשוט מאבדים את השיער מהר יותר (מי שכבר אמור לאבד) לכן אם תיקח חבורה של גברים בגיל 25
100 מזריקים ו100 טבעיים...סטטיסטית יש למזריקים יותר סיכויים להיות בעלי מפרצים / קרחת וכו' (בהנחה שהם הזריקו מספיק זמן)
אם תכוון לגילאים מאוחרים יותר, מאמין שאין הבדל.
אני מסכים, אני פשוט לא אומר את זה בצורה בוטה כדי שלא יבואו אלי ויגידו לי "על סמך מה אתה אומר זה?"