נק' מוניטין:
32
- 121
- 5
לוקח כבר כ3 חודשים וחושב שאני צריך להפסיק כל היום צמא פיפי הלילה הזעות מה אתם חושבים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן זה חד משמעי ומגובה ע"י מחקרים.על פי זה שסטרואידים מעלים רמות DHT ומי שרגיש לDHT יקריח יותר מקודם מהצפוי. השאלה היא לא האם DHT קורם להקרחה
השאלה היא האם קריאטין באמת מגביר DHT (שעלול לגרום להקרחה מזורזת / מפרצים בלה בלה)
כן זה חד משמעי ומגובה ע"י מחקרים.
שלילי.השאלה היא האם קריאטין באמת מגביר DHT
שלילי.
לפי כל מחקר אי פעם כולל מה שמייק פירסם,הdht אכן עלה מעט אצל לוקחי הקריאטין אך מעולם לא חרג מהנורמה,ככה שזה חסר ביסוס לחלוטין להאשים קריאטין בהקרחה
פשוט רציתי להביא את המקור.עלייה ברמות ההורמון DHT כמו שמוזכר במחקר (אחד ויחיד) אינה בהכרח אומרת הקרחה. זו עדיין עלייה שהייתה בנורמה של ה DHT והייתה ריגרסיה חזקה אחרי כמה שבועות ברמות ה DHT בזמן נטילת קריאטין (הרמות ירדו דרסטית ככל שהמשיכו להתווסף). לא מדדו זקיקים או נשירת שיער במחקר ולכן הוא חסר תועלת לסוגייה עם הרבה משאלות לב
יש הבדלים גדולים גם בתוך הנורמהשלילי.
לפי כל מחקר אי פעם כולל מה שמייק פירסם,הdht אכן עלה מעט אצל לוקחי הקריאטין אך מעולם לא חרג מהנורמה,ככה שזה חסר ביסוס לחלוטין להאשים קריאטין בהקרחה
זאת עליה קטנה מאוד ביחס לנורמה.70% בהעמסה
צר לי,זאת המציאות. בשביל זה הומצאה הנורמה.משום מה אתה חושב שכל מה שבתוך הנורמה זהה, גם רף עליון ותחתון.
וזה עצוב, כי בטווח הנורמה גם מתים.כל עוד משהו נמצא בטווח ערכים תקין,זה לא מעניין.
זאת ההתייחסות הרפואית המודרנית. אין לנו מה לעשות יותר מזה.אני רק אומר, שהמושג "בתוך הנורמה" בבדיקת דם זה בטח תקין
T3 גבוה בטווח העליון הוא לא תקין, ברגע שהוא יעבור את הרף, כנראה שיוציאו את בלוטת התריס (אני לא מדבר על מוזרקים, אני מדבר על אנשים תקינים).האמת אני מסכים איתך לחלוטין לגבי רף תחתון.
לגבי רף עליון,אין שום בונוסים ברמות טי3 גבוהות,או רמות טסט גבוהות. זה פשוט הגבול התקין והבריא.
גם עודף אבקת חלבון כנראה תגרום לצרות בגוף, אולי חומצת שתן גבוה, או בעיות אחרות של כמות הזויה של האדיוט שיקח ממנה. בכל זאת זה נחשב בסדר בכמות נורמלית, ולאדם הממוצע בלי בעיות בריאותקריאטין זה התוסף תזונה הכי נחקר וכנראה גם הכי נמכר בעולם(אולי שני רק לחלבון). אם זה באמת היה גורם להקרחה ,זה לא היה במעמד שהוא נמצא בו
זה בדיוק משפט המפתח וזה בדיוק מה שאמרתי בדיון הקודם על זה.אבל למי שיש נטיה חריפה להקרחה
וזה גם בדיוק מה ש @WannaBeBigger גם כן טען בפוסט אחר שלו.זה בדיוק משפט המפתח וזה בדיוק מה שאמרתי בדיון הקודם על זה.
מי שלא רגיש במיוחד,וזה לא בא מוקדם במשפחה שלו,שיקח קריאטין.
עכשיו שפתרנו את זה,שאלה.. מתי נתת פעם אחרונה אוברהד פרס וכמה?וזה גם בדיוק מה ש @WannaBeBigger גם כן טען בפוסט אחר שלו.
ככה שיצא שאתם בעצם מסכימים.
אני ממש כמו אהרון הכהן, משכין שלום בין איש לרעהו 😘.
נתתי 80 בקלות לפני חודש.עכשיו שפתרנו את זה,שאלה.. מתי נתת פעם אחרונה אוברהד פרס וכמה?
מחכה לשמוע את הטענות שלך.אני לא מסכים איתו לגבי כמה דברים מהותיים, כרגע אין לי זמן פשוט להיכנס לדיון הזה.