הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קראטין בעד ונגד

The endless cut

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
32
121
5
לוקח כבר כ3 חודשים וחושב שאני צריך להפסיק כל היום צמא פיפי הלילה הזעות מה אתם חושבים?

על פי זה שסטרואידים מעלים רמות DHT ומי שרגיש לDHT יקריח יותר מקודם מהצפוי. השאלה היא לא האם DHT קורם להקרחה
השאלה היא האם קריאטין באמת מגביר DHT (שעלול לגרום להקרחה מזורזת / מפרצים בלה בלה)
כן זה חד משמעי ומגובה ע"י מחקרים.

כן זה חד משמעי ומגובה ע"י מחקרים.

אני אישית יודע, הכוונה שלי שאנשים לא מודעים לזה (ואז יש צורך להוכיח / להסביר) ואין לי כוח לחפור בנושא.
בכל מקרה אנחנו באותו ראש (עם שיער)

השאלה היא האם קריאטין באמת מגביר DHT
שלילי.
לפי כל מחקר אי פעם כולל מה שמייק פירסם,הdht אכן עלה מעט אצל לוקחי הקריאטין אך מעולם לא חרג מהנורמה,ככה שזה חסר ביסוס לחלוטין להאשים קריאטין בהקרחה

שלילי.
לפי כל מחקר אי פעם כולל מה שמייק פירסם,הdht אכן עלה מעט אצל לוקחי הקריאטין אך מעולם לא חרג מהנורמה,ככה שזה חסר ביסוס לחלוטין להאשים קריאטין בהקרחה
עלייה ברמות ההורמון DHT כמו שמוזכר במחקר (אחד ויחיד) אינה בהכרח אומרת הקרחה. זו עדיין עלייה שהייתה בנורמה של ה DHT והייתה ריגרסיה חזקה אחרי כמה שבועות ברמות ה DHT בזמן נטילת קריאטין (הרמות ירדו דרסטית ככל שהמשיכו להתווסף). לא מדדו זקיקים או נשירת שיער במחקר ולכן הוא חסר תועלת לסוגייה עם הרבה משאלות לב
פשוט רציתי להביא את המקור.
להמשך קריאה תזונה ותוספים - תוסף תזונה קריאטין - מה זה? מתי לקחת? אינפוגרפיק.

שלילי.
יש הבדלים גדולים גם בתוך הנורמה

משום מה אתה חושב שכל מה שבתוך הנורמה זהה, גם רף עליון ותחתון. אתה אומר את זה לגבי הרבה דברים, אמרת את זה גם לגבי טסט ובמחקר שפורסם שם היה ניתן לראות הבדלים גדולים גם בנורמה.

70% בהעמסה ו40% בתחזוקה זה לא "עלה מעט" זאת עלייה גדולה

זאת עליה קטנה מאוד ביחס לנורמה.
משום מה אתה חושב שכל מה שבתוך הנורמה זהה, גם רף עליון ותחתון.
צר לי,זאת המציאות. בשביל זה הומצאה הנורמה.
אתה לא תקבל שום תוסף או טיפול רפואי כל עוד אתה בנורמה של משהו. גם אם זה ברף התחתון.

יותר מזה,אין שום הבדל בין 10nmol/l טסט, לבין 25nmol/l.
תפקוד הגוף נשאר זהה.
הדבר היחיד שעלול טיפה להשתנות זה מצב רוח

כל עוד משהו נמצא בטווח ערכים תקין,זה לא מעניין.

כל עוד משהו נמצא בטווח ערכים תקין,זה לא מעניין.
וזה עצוב, כי בטווח הנורמה גם מתים.
בתוך טווח הנורמה לא יתנו למטופל תרופה שתזיק לאיברים האחרים שלו, כי הוא לא בסיכון מספיק לטיפול תרופתי כזה. אבל עדיין הוא יכול לסבול מסימפטומים ונשירת שיער.
הנורמה הוא לא מדד לבריאות, הוא מדד לכמות נזק.
ובאמת, שאין נורמה, זה עניין של יחס עם הסימפטומים של האינדבדואל.
אני לא אומר שבמקרה הזה ספציפית יהיה נשירה כשהטווח תהיה טיפה גבוה.
אני רק אומר, שהמושג "בתוך הנורמה" בבדיקת דם זה בטח תקין, זה לא נכון.

אני רק אומר, שהמושג "בתוך הנורמה" בבדיקת דם זה בטח תקין
זאת ההתייחסות הרפואית המודרנית. אין לנו מה לעשות יותר מזה.

האמת אני מסכים איתך לחלוטין לגבי רף תחתון.
לגבי רף עליון,אין שום בונוסים ברמות טי3 גבוהות,או רמות טסט גבוהות. זה פשוט הגבול התקין והבריא.
כנ"ל לdht והקרחה.
קח בחשבון את הדבר הכי פשוט שיש.
קריאטין זה התוסף תזונה הכי נחקר וכנראה גם הכי נמכר בעולם(אולי שני רק לחלבון). אם זה באמת היה גורם להקרחה ,זה לא היה במעמד שהוא נמצא בו

האמת אני מסכים איתך לחלוטין לגבי רף תחתון.
לגבי רף עליון,אין שום בונוסים ברמות טי3 גבוהות,או רמות טסט גבוהות. זה פשוט הגבול התקין והבריא.
T3 גבוה בטווח העליון הוא לא תקין, ברגע שהוא יעבור את הרף, כנראה שיוציאו את בלוטת התריס (אני לא מדבר על מוזרקים, אני מדבר על אנשים תקינים).
אדם צריך להיות בנורמה, אין פלוס לא בגבוה ולא בנמוך.
קריאטין זה התוסף תזונה הכי נחקר וכנראה גם הכי נמכר בעולם(אולי שני רק לחלבון). אם זה באמת היה גורם להקרחה ,זה לא היה במעמד שהוא נמצא בו
גם עודף אבקת חלבון כנראה תגרום לצרות בגוף, אולי חומצת שתן גבוה, או בעיות אחרות של כמות הזויה של האדיוט שיקח ממנה. בכל זאת זה נחשב בסדר בכמות נורמלית, ולאדם הממוצע בלי בעיות בריאות
גם קריאטין נחשב בסדר לאדם הממוצע במינון נורמלי. אבל למי שיש נטיה חריפה להקרחה, יש מה לשקול לפרוש מזה כדי לא להאיץ את התהליך.
גם לאדם עם חומצת שתן גבוה הייתי ממליץ להימנע מאבקת חלבון.

זה בדיוק משפט המפתח וזה בדיוק מה שאמרתי בדיון הקודם על זה.
מי שלא רגיש במיוחד,וזה לא בא מוקדם במשפחה שלו,שיקח קריאטין.
וזה גם בדיוק מה ש @WannaBeBigger גם כן טען בפוסט אחר שלו.
ככה שיצא שאתם בעצם מסכימים.

אני ממש כמו אהרון הכהן, משכין שלום בין איש לרעהו 😘.

וזה גם בדיוק מה ש @WannaBeBigger גם כן טען בפוסט אחר שלו.
ככה שיצא שאתם בעצם מסכימים.

אני ממש כמו אהרון הכהן, משכין שלום בין איש לרעהו 😘.
עכשיו שפתרנו את זה,שאלה.. מתי נתת פעם אחרונה אוברהד פרס וכמה?

עכשיו שפתרנו את זה,שאלה.. מתי נתת פעם אחרונה אוברהד פרס וכמה?
נתתי 80 בקלות לפני חודש.
אבל אני לא בשלב באימונים שלי שאני יכול לאפשר לעצמי לבדוק שיא, אני גם לא בטוח בעצמי בתרגיל הזה כדי לבדוק שיא.
אחרי התחרות, אנסה לעבוד על זה בצורה מקצועית, ולראות מה אני מצליח לתת.
אני לא מסכים איתו לגבי כמה דברים מהותיים, כרגע אין לי זמן פשוט להיכנס לדיון הזה.
מחכה לשמוע את הטענות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית