הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Intensity day: squats

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
נראה לי שלא שברתי מקביל...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט יפה, ראשון ושני נראה כאילו כן שברת מקביל, החזרה השלישית גבולית, אבל בכל מקרה סחטיין אחלה משקל.

חחח ובאת לשאול איזה תוכנית אתה עושה ובסוף אני קולט טקסס מטהוד, מה אתה אומר עליה מהניסיון שלך?

שום חזרה לא הייתה גבולית, הוא ירד ממש נמוך.

סקוואט יפה, ראשון ושני נראה כאילו כן שברת מקביל, החזרה השלישית גבולית, אבל בכל מקרה סחטיין אחלה משקל.

חחח ובאת לשאול איזה תוכנית אתה עושה ובסוף אני קולט טקסס מטהוד, מה אתה אומר עליה מהניסיון שלך?

LOL

👑

• פותח/ת השרשור
בשביל זה גם מיקמת את המצלמה בשיפוע, בשביל לבלבל את האויב 😃
לא מיקמתי, מישהו צילם בשבילי מהצד. בחור טוב וחזק. (טל זה דני)
הוא גם שאל למה אני מצלם ושהוא יגיד לי, אמרתי לו שזה לא בשביל לבדוק זה בשביל להראות לאיזה פורום שהם טמבלים

לא מיקמתי, מישהו צילם בשבילי מהצד. בחור טוב וחזק. (טל זה דני)
הוא גם שאל למה אני מצלם ושהוא יגיד לי, אמרתי לו שזה לא בשביל לבדוק זה בשביל להראות לאיזה פורום שהם טמבלים

אבל למה טמבלים? עשית סקוואט יפה והכל, למה סתם לקלקל?

• פותח/ת השרשור
אבל למה טמבלים? עשית סקוואט יפה והכל, למה סתם לקלקל?
לומר שאני עושה סקוואט חלקי זה דבר שצריך להתבייש בו, לקח לי הרבה זמן ללמוד לעבוד כמו שצריך ואני האחרון שזורק משקלים על המוט לפני שזה נראה כמו שצריך.

לומר שאני עושה סקוואט חלקי זה דבר שצריך להתבייש בו, לקח לי הרבה זמן ללמוד לעבוד כמו שצריך ואני האחרון שזורק משקלים על המוט לפני שזה נראה כמו שצריך.

לומר שאתה עושה סקוואט חלקי זה דבר שצריך להתבייש בו? אתה אחראי על מה שאומרים עליך? אתה יודע מה אתה עושה, האנשים שמעריכים אותך יודעים מה אתה עושה, מה עוד צריך כאן בדיוק? סתם לזרוק "טמבלים" ו"כל הליצנים יוצאים מהחורים" לא מביא תועלת לדעתי, משרה אווירה של יהירות ומקלקל את ההישג שלך.
לא ראיתי אנשים אחרים שצרפו לסרטונים שלהם את ההבהרה שזה נועד לסתום את פיות הטמבלים כאן.

• פותח/ת השרשור
יאללה דיון פילוסופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה נועד אך ורק לסתום פיות, אני לא מעלה סירטונים כדי שיבקרו את הטכניקה אני מעלה כדי לשמוע כמה אני מדהים. אני יודע שאני עובד כמו שצריך ואני לא צריך לבדוק עומק.

ואללה. אז אתה באמת מדהים. איזה יופי. ממש תענוג לעיניים. טכניקה מעולה. שיר קצבי. מוזרק אחד ברקע, לצד הטפט "pumping". בהחלט סתמת לי את הפה.

• פותח/ת השרשור
אני שמח
המוזרק ברקע עושה 300 קילו סקוואט היי באר מלא, אני מקווה שיש לך אומץ לומר לו שהוא מפמפם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית