עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט יפה, ראשון ושני נראה כאילו כן שברת מקביל, החזרה השלישית גבולית, אבל בכל מקרה סחטיין אחלה משקל.
חחח ובאת לשאול איזה תוכנית אתה עושה ובסוף אני קולט טקסס מטהוד, מה אתה אומר עליה מהניסיון שלך?
סקוואט יפה, ראשון ושני נראה כאילו כן שברת מקביל, החזרה השלישית גבולית, אבל בכל מקרה סחטיין אחלה משקל.
חחח ובאת לשאול איזה תוכנית אתה עושה ובסוף אני קולט טקסס מטהוד, מה אתה אומר עליה מהניסיון שלך?
מוניטין זה כמו זרע, אם אתה לא מפיץ אותו הוא בסוף יתפוצץ.You must spread some Reputation around before giving it to שלד המלאך again.
אני אומר שלא שברתי מקביל באף אחת מהחזרותאם אתה אומר, זה נראה כאילו ירדת כמה סנטימטרים מתחת ל90.
אתה צריך להביא ל 5-7 אנשים שונים לפני שאתה מביא לאותו בן אדם שוב (ככה מונעים מסחרה).
You must spread some Reputation around before giving it to Moshe again
לא מיקמתי, מישהו צילם בשבילי מהצד. בחור טוב וחזק. (טל זה דני)בשביל זה גם מיקמת את המצלמה בשיפוע, בשביל לבלבל את האויב 😃
לא מיקמתי, מישהו צילם בשבילי מהצד. בחור טוב וחזק. (טל זה דני)
הוא גם שאל למה אני מצלם ושהוא יגיד לי, אמרתי לו שזה לא בשביל לבדוק זה בשביל להראות לאיזה פורום שהם טמבלים
לומר שאני עושה סקוואט חלקי זה דבר שצריך להתבייש בו, לקח לי הרבה זמן ללמוד לעבוד כמו שצריך ואני האחרון שזורק משקלים על המוט לפני שזה נראה כמו שצריך.אבל למה טמבלים? עשית סקוואט יפה והכל, למה סתם לקלקל?
לומר שאני עושה סקוואט חלקי זה דבר שצריך להתבייש בו, לקח לי הרבה זמן ללמוד לעבוד כמו שצריך ואני האחרון שזורק משקלים על המוט לפני שזה נראה כמו שצריך.
כתוב גם על הקיר באוניברסיטה שמומלץ לעבוד בזוגות, אני מקווה שאלכס מחבק אותך מספיק חזק.אני לא צריך לומר לו, זה כתוב על הקיר מאחוריו.