הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי קניית חגורה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום רציתי לקבל המלצות לחגורה טובה אני רוצה לקנות חגורה בעיקר לסקוואט כדי שזה יעזור לי ואני רציתי להתייעץ איזה חגורה יכולה טובה אבל אם אני צריך להשקיע קצת יותר שמעתי על RDX וגם INZER או TITAN אם אני לא טועה ויש עוד אחת שנחשבת טובה אשמח לקבל עצות וחוות לדעת למי שיש והיא עושה תעבודה תודה על העזרה מראש !!!
מישהו ?

החברות הנ״ל מעולות-
אינזר, טיטאן, SBD ופיוניר.

אני חושב שמבחינת ידידותיות למשלוחים לארץ, פיוניר יהיו הכי יעילים.

לRDX יש דגמים עם תכנון תקין לפאוורליפטינג, אבל האיכות חומרים והעמידות - לא משהו. מומלץ להשקיע באחת החברות שרשמתי.

האמת שאני משתמש בחגורה רק בסקוואט ורק בפרס ויש לי כבר שנתיים של RDX ואני ממש מרוצה ממנה
ועלתה לי בערך 150 ש"ח

כדאי לשקול חגורה רק לאחר שהטכניקה מעולה והגעת למקסימום משקל שאתה מאמין שאתה יכול להגיע ללא החגורה.

כדאי לשקול חגורה רק לאחר שהטכניקה מעולה והגעת למקסימום משקל שאתה מאמין שאתה יכול להגיע ללא החגורה.
לא בהכרח מסכים עם זה. נכון שהטכניקה צריכה להיות טובה, אבל לא חייבת להיות מעולה. וחגורה לא צריכה להיות פתרון אחרון, אפשר בהחלט לקנות כשאתה מרגיש שאתה מתקשה עם המשקלים וכוח הוא לא הבעיה.

יצא לי לעבוד גם עם טיטאן וגם SBD ושתיהן מעולות, אבל ה-SBD היא ללא ספק כמה רמות מעל

ואם אדם מתקשה עם 60Kg או 80Kg? גם היית ממליץ על חגורה? לא תסכים שצריך גם להיות יחס מסויים של משקל גוף למשקל העבודה לפני הכנסת חגורה?

ואם אדם מתקשה עם 60Kg או 80Kg? גם היית ממליץ על חגורה? לא תסכים שצריך גם להיות יחס מסויים של משקל גוף למשקל העבודה לפני הכנסת חגורה?
אם מישהו מתקשה במשקלים האלה הבעיה היא לא בחגורה, אלא בבנאדם, ואין שום סיבה רציונלית שהוא יחשוב שהוא צריך חגורה.
תיאורטית זה נכון מה שאתה אומר, פרקטית אני לא יודע כמה באמת תפגוש מקרים כאלה

אני מסתכל בחדר כושר שלי ואני רואה אינספור כאלו 😃

לפותח השרשור, מהו היחס אצלך?

אני מסתכל בחדר כושר שלי ואני רואה אינספור כאלו 😃

לפותח השרשור, מהו היחס אצלך?
הרבה מונגולואידים שמשתמשים בחגורת באדיבילדינג בשביל לעבוד על הדו ראשי. אני מדבר איתך על מצב שמישהו יחשוב שהוא צריך חגורת פאוורליפטינג כשהוא לא יודע להרים

• פותח/ת השרשור
החברות הנ״ל מעולות-
אינזר, טיטאן, SBD ופיוניר.

אני חושב שמבחינת ידידותיות למשלוחים לארץ, פיוניר יהיו הכי יעילים.

לRDX יש דגמים עם תכנון תקין לפאוורליפטינג, אבל האיכות חומרים והעמידות - לא משהו. מומלץ להשקיע באחת החברות שרשמתי.
מאיפה הכי כדאי להזמין מאמזון לא או שיש לאיזשהיא חגורה אתר שאפשר להזמין משם ?

• פותח/ת השרשור
זו חברה, יש להם הרבה סוגים של חגורות, תבחר מה שאתה רוצה.
ההבדלים הם בעובי החגורה, סוג הסגירה, ועיצוב
אתה תוכל להביא לי אולי כמה כי אני באמת לא מבין בזה אז אני מעדיף שיהיה משהו טוב אולי למישהו שיצא לנסות את אותה חגורה ספציפית אשמח לקישור תודה על העזרה אם אתם יכולים

אתה תוכל להביא לי אולי כמה כי אני באמת לא מבין בזה אז אני מעדיף שיהיה משהו טוב אולי למישהו שיצא לנסות את אותה חגורה ספציפית אשמח לקישור תודה על העזרה אם אתם יכולים
סוג החגורה זה משהו שאתה צריך לבחור לעצמך, אבל אני אסביר לך על ההבדלים שאתה צריך לדעת.
עובי: יש לך חגורות בעובי 10 מ"מ ו-13 מ"מ. שתיהן ייתנו לך תמיכה טובה, אבל 13 ייתן יותר תמיכה, אבל כחיסרון הן קשיחות יותר ומרגישות קשות יותר על הגוף, ולכן כמתחיל יהיה לך יותר קשה להתרגל אליה. מצד שני אם אתה מתכוון לעלות עוד במסת השריר ומתכוון להרים משקלים הרבה יותר כבדים, אולי שווה לעשות את ההשקעה, כי לרוב הן גם יעלו מעט יותר, ולא בהכרח תרצה לקנות 2 חגורות בחיים שלך. זה שיקול שלך, כלכלי ועתידי כנגד מה הכי טוב לך כרגע וכנראה גם לשנים הקרובות. בנוסף, בקטגוריה של ה-stock belts יש לך מידות 8.5 מ"מ ו-10 מ"מ. הקטע בחגורות האלה הוא שאין בהן את השכבה של הזמש בפנים בעובי 2 מ"מ בערך, אז החגורות מעט דקות יותר ומרגישות מעט זולות יותר (והן באמת זולות יותר), אבל מבחינת תמיכה הן זהות לחלוטין.
סוג סגירה: יש לך בחירה בין אבזם ו-lever. הלבר נוח מאוד לשים ולהוריד, כי אתה רק צריך לסגור ולפתוח ידית, אבל כדי להחליף מידהאתה צריך מברג, ככה שאם אתה מגיע למכון ומגלה שאתה צריך להצר או להרחיב זה קצת זובור. אם המשקל שלך לא מתנדנד יותר מדי זה לא כזה בעיה. אבזם מצד שני נוח מאוד לשנות מידה מרגע לרגע, וזה במיוחד יעיל אם אתה משתמש במידות שונות להרמות השונות. עוד משהו ששווה זה ה-pioner cut, שזה חיתוך חורים מיוחד שלהם שהולך בחצאי מידות, אז בכלל אתה יכול לקחת בחשבון גם תנודות קלות במשקל, ותמיד החגורה תשב בול. החיסרון הוא חוסר הנוחיות בלבישה והורדה של החגורה

העיצוב כמובן זה כבר בחירה שלך.
אתה רק צריך לבחור שם באתר אם אתה רוצה מהסטוק (שלדעתי זה מה שכדאי לך לקחת), לבר, או חגורת פאוורליפטינג, אל תתעסק בשאר סוגי החגורה שם

הייתי אולי מוסיף שיש הרבה אנשים (אני ביניהם) שמשתמשים בחור שונה בחגורה עבור סקוואט ועבור דדליפט. אם החגורה היא לבר ויש סקוואט ודדליפט באותו אימון צריך להביא מברג לחד"כ בשביל לשנות את המידה - זה לא רק תנודות במשקל.

לי יש אינזר 10מ"מ פרונג בודד כבר הרבה שנים ולא הייתי מחליף אותה בלבר.

עריכה - עכשיו ראיתי שהתייחסת לזה כבר, אז ההודעה שלי redundant לגמרי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית