עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואללה עד כדאי כך? אם ככה, מחר מזמין 5 קילו.מסכים בערך. הבננה טבעי פשוט מדהים
אני מתלבט בינו לבין הגלידת תות.
טעמתי את שניהם ולא יודע מה לבחור.
אבל בדוק מביא 5 קילו אחד מהם
האמת סתם קניתי. מגיעה ליותר מ3.5 גרם על כל קילו מהתזונה בלי למצמץ...
וואו! איך??
אני בקושי מגרדת את ה1.6 אחרי שייק וחטיפים! :/
(טוב אבל אני על תפריט חיטוב של 1000-1200 בלחץ.)
(לא שהתפריט הדל הזה מראה תוצאות יש ירידה באחוזי שומן.)
גביע קוטג׳...יוגורט פרו, 300/400 גרם חזה עוף. ביצים טונה. ועוד לא התחלתי לדבר על החלבון הלא מלא משקדים חמאת בוטנים וכו. אבל האמת שהתפריט שלי דל פחמימה(בקושי מגיעה ל60 גרם פחמימה) לכן יותר קל להכניס חלבון וגם יש לי תיאבון של סוס:sarcastic:
אהה חח אני חייבת פחממה אחרת יש לי חולשות מטורפות...
וטעיתי, התכוונתי לירידה במשקל, לא באחוזי שומן....
עשיתי תקופה של מיני חיטוב ונראלי שזה רק תוקע אותי :/
איזה פחממות את מכניסה?
נראה לי דוחה לאכול ככהקוטג' וטונה וחביתה בלי איזה משהו מתחת או מעל....
החולשה הזו עוברת שהגוף שלך מתרגל...
לא שיש לי בעיה עם פחמימות, פשוט אותי אישית עושה יותר רעבה וגם מרגישה נפוחה יותר.
הפחמימות שלי מגיעות מהמוצרי חלב וירקות בעיקר.
ואם נתקעת אז כנראה שאת לא באמת בגירעון....או שאת לא מדייקת בספירות קלוריות. גם ככה אנחנו נשים והניטרלי שלנו פח. אז תוסיפי יותר פעילות יזומה/לא יזומה
בדבר אחד אני בטוחה - אני אוכלת פחות ועושה יותר ספורט מאשר כשהייתי בניטרלי.
אם זה לא גירעון אז אני לא יודעת מה כן :/
אני לא רוצה להיכנס להתעסקות אובססיבית ולהתחיל לשקול כל דבר שאני אוכלת , אבל כנראה שאין ברירה 😭
זה לא מדע טילים. את פשוט לא בגירעון:rolleyes-71:
אני לא רוצה סתם לזרוק דברים לאוויר אבל די בטוחה שזה תלוי בסוג מזון שאת אוכלת. אני יודעת שהגוף צריך אנרגיה בשביל לפרק חלבון/שומן אולי לכן אני על כמות קלוריות יחסית גבוה ונשארת בניטרלי/לא מעלה.
תנסי לשנות נפח ודחיסות מזון ולראות איך עובד עבורך.
ובנוגע לשקילה אני לא רוצה לייעץ לך סתם כי זה באמת דורש המון התעסקות או הופך לאיזשהו אובססיה אבל לי זה עובד נפלא.😃
על כמה את? 😭
כשהייתי על 1400 לא עליתי בכלל
היום אני על ממוצע של 1200 פלוס אירובי של לפחות ממוצע 150 ליום... וירדתי בקושי חצי קילו בחודש ומשו ._.
היום אני על ממוצע של 1200 פלוס אירובי של לפחות ממוצע 150 ליום... וירדתי בקושי חצי קילו בחודש ומשו
אני על 1700 עכשיו ונהנית מכל רגע ומדברת מישהי שאכלה פחות מ800 קלוריות ליום:confused001:
תנסי לקחת את העצה שלי ולנסות להחליף סוג מזון. או אולי לשים קצת דגש על ספירה לפחות בהתחלה
בכנות, זה נשמע נורא. אם באמת היית על 1200 קל וירדת בקושי חצי קילו בחודש - זה כל כך מייאש ומתסכל.
וואווו 1700 בלי לעלות זה חלום!!
כמה פעמים אץ הולכת לחדכ"ש? את עושה אירובי וכאלה? כי אז זה מתקזז....
זה אכן נוראי ומתסכל כמו שזה נשמע.
יש שבועות שלמים שאני אוכלת 1000 ליום, ובסופש אני נשקלת ורואה שלא ירדתי כלום.
כבר אין לי כח לעשות אירובי. בקושי שורדת את הזומבה 😭
אני עייפה כל הזמן ואנשים אומרים לי 'לבדוק מה זה'... אני רק שומרת על אימוני הכח כרגיל. מכריחה את עצמי ללכת...
האמת שרק עכשיו נכנסת לשגרת הספורט אז בערך 2/3 אימוני כוח בשבוע. מידי פעם עושה 20 דקות הליכון אחרי אימון אבל זה משעמם אותי חחח. אבל כן נורא פעילה באופן יומיומי ורוב הזמן אלך ברגל במקום לנסוע
וגם בטוחה שזה קשור לסוג מזון שאני אוכלת
לרוב אני יודעת להבחין מתי אני רעבה לפחממה ומתי לחלבון. או לירק או לשומן חחח
מממש סוגים שונים של רעב אצלי חח
ולפעמים אני סתם צמאה....
כשאני אוכלת יותר מדיי חלבון אני מרגישה מצד אחד כבדות לא נעימה ומצד שני חוסר סיפוק ועדיין תחושה של רעב ... אני לא אוכלת הרבה פחממה, אבל כן צריכה את ה2-3 כפות האלה של אורז לארוחת הצהריים... אני מסוגלת לאכול 100 גרם גבינה או קוטג' בקלות, אבל רק אם יש תחתיה פריכית אורז או משהו לעיס אחר...
אני לא יכולה לראות את עצמי לא אוכלת פחממות.לא מתכוונת להידרדר שוב לפאנטיות.
בעבר הייתי אוכלת 400-500 קלוריות ליום ויורדת כל שבוע חצי קילו. אני לא מתכוונת להתנזר שוב משום אב מזון שהוא. הספיק לי לכל החיים חח, תודה.
אקנה לי משקל מטבח ואראה מה הבעיה. נחשב מסלול מחדש.
האמת שאני בכלל לא צריכה לרדת.אין לי מושג כמה אחוזי שומן אני, אבל ברור לי שירדתי. רק לא נראלי הגיוני שהמשקל לא ירד. אלא אם פיתחתי מסת שריר בזמן גירעון בגלל האימונים. וזה בכלל לא נשמע הגיוני.
זה מדעית נכון לגבי החלבוןאני אישית מצאתי שחלבון ושומן משביעים אותי יותר.
זה מדעית נכון לגבי החלבון
גם חלבון זה הנוטריינט שהגוף משקיע הכי הרבה קלוריות בלפרק אותו,אז ככל שאת אוכלת יותר חלבון את יחסית שורפת יותר קלוריות
עושים לך מכס על זה? 5 קילו נראה לי מתכון למשכורת למכסאני מתלבט בינו לבין הגלידת תות.
טעמתי את שניהם ולא יודע מה לבחור.
אבל בדוק מביא 5 קילו אחד מהם
הזמנתי המון פעמים 5 קילו ולא עוצרים במכסעושים לך מכס על זה? 5 קילו נראה לי מתכון למשכורת למכס
אף פעם לא הזמנתי במשקל כזה מהסיבות האלה..