הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מחיטוב למסה

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
התחלתי חיטוב במשקל של 85 קילו(לפני מסה כדי להוריד קודם אחוז שומן שהיה גבוה מדי לדעתי מכדי להתחיל מסה קודם) ועכשיו לאחר 3 חודשים אני במשקל 76.6. לפי אפליקציית היקפים כרגע אני 12% שומן וחשבתי להתחיל מסה כשאגיע ל10% בערך. השאלה שלי היא במחינת התפריט, איך עושים את המעבר הזה בלי שהגוף יקבל זעזוע?
כרגע אני אוכל 1600 קלוריות ביום ואת האמת אין לי מושג כמה אני שורף ביום פשוט התחלתי עם 1800 והורדתי קצת כל תקופת זמן..
אני רוצה לעשות את המסה כמה שיותר נקיה עם עלייה מינימלית בשומן ככל שאפשר, איך לדעת כמה קלוריות להוסיף?

התחלתי חיטוב במשקל של 85 קילו(לפני מסה כדי להוריד קודם אחוז שומן שהיה גבוה מדי לדעתי מכדי להתחיל מסה קודם) ועכשיו לאחר 3 חודשים אני במשקל 76.6. לפי אפליקציית היקפים כרגע אני 12% שומן וחשבתי להתחיל מסה כשאגיע ל10% בערך. השאלה שלי היא במחינת התפריט, איך עושים את המעבר הזה בלי שהגוף יקבל זעזוע?
כרגע אני אוכל 1600 קלוריות ביום ואת האמת אין לי מושג כמה אני שורף ביום פשוט התחלתי עם 1800 והורדתי קצת כל תקופת זמן..
אני רוצה לעשות את המסה כמה שיותר נקיה עם עלייה מינימלית בשומן ככל שאפשר, איך לדעת כמה קלוריות להוסיף?

טעות. אתה אמור למצוא את הrmr שלך וממנו לבצע את כל השינויים.
בכל מקרה תמצא את הrmr שלך, לפני תחילת המסה תבצע שבוע על rmr ותראה איך השינויים, אם נשארת במשקל, תעלה 500.
עליה נקיה היא בין 1%-0.5% בחודש, אני לא בטוח אם המספר יש כמה שאומרים שעליה עד 1קג בחודש היא עדיין תקינה אבל נחכה לשמוע.

• פותח/ת השרשור
טעות. אתה אמור למצוא את הrmr שלך וממנו לבצע את כל השינויים.
בכל מקרה תמצא את הrmr שלך, לפני תחילת המסה תבצע שבוע על rmr ותראה איך השינויים, אם נשארת במשקל, תעלה 500.
עליה נקיה היא בין 1%-0.5% בחודש, אני לא בטוח אם המספר יש כמה שאומרים שעליה עד 1קג בחודש היא עדיין תקינה אבל נחכה לשמוע.
ראיתי שיש המון מחשבונים שונים, איך לדעת מבניהם מה מומלץ ועדיף?

ראיתי שיש המון מחשבונים שונים, איך לדעת מבניהם מה מומלץ ועדיף?

הכל ברמה העקרונית מאוד דומה
אתה יכול לקחת כמה תוצאות ולעשות ממוצע
אבל אתה צריך להבין שלא משנה איזה מחשבון זה ברמה העקרונית השארה..
אף מחשבון לא באמת יודע כמה קלוריות אתה שורף בזמן המשמרת שלך בתור מלצר בקפה קפה וכ'ד.
בגלל זה צריך לתת שבוע או לפחות 3-4 ימים ולאכול בסך הקלוריות שמצאת ולראות שינויים.. אתה בסופו של דבר מגלה את הrmr שלך.. אבל הוא גם משתנה אחרי התהליכין שאתה עובר במידה וירדת ועלית במשקל(תקופת חיטוב/מסה)

• פותח/ת השרשור
הכל ברמה העקרונית מאוד דומה
אתה יכול לקחת כמה תוצאות ולעשות ממוצע
אבל אתה צריך להבין שלא משנה איזה מחשבון זה ברמה העקרונית השארה..
אף מחשבון לא באמת יודע כמה קלוריות אתה שורף בזמן המשמרת שלך בתור מלצר בקפה קפה וכ'ד.
בגלל זה צריך לתת שבוע או לפחות 3-4 ימים ולאכול בסך הקלוריות שמצאת ולראות שינויים.. אתה בסופו של דבר מגלה את הrmr שלך.. אבל הוא גם משתנה אחרי התהליכין שאתה עובר במידה וירדת ועלית במשקל(תקופת חיטוב/מסה)
הבנתי אותך, אבל בגלל שאני אוכל מעט פחמימה ביום ברגע שאעלה את הכמות הגוף יתחיל לצבור נוזלים ואז אראה עלייה מהירה במשקל לא?

הבנתי אותך, אבל בגלל שאני אוכל מעט פחמימה ביום ברגע שאעלה את הכמות הגוף יתחיל לצבור נוזלים ואז אראה עלייה מהירה במשקל לא?

בשבועיים הראשונים יש עליה גדולה יחסית של נוזלים
אבל אני לכ יודע להגיד לך כמה..

קח בחשבון גם לקחת איזה שבועיים אחרי שסיימת חיטוב לעלות למאזן קלורי נייטרלי (לא לעלות ולא לרדת במשקל בממוצע השבועי) בשביל לתת לגוף להסתגל למשקל החדש, ורק אחר כך להתחיל להעלות קלוריות לאט לאט לכוון לעליה של כ 1% מהמשקל שלך בחודש.
קח בחשבון שבשבועות הראשונים אתה כנראה תעלה יותר (אגירת נוזלים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית