הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חטיפי חלבון

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
http://www.bodybuilding.com/store/antiagingessentials/21proteinbars.html

מישהו ניסה?
למישהו יש המלצות למשהו עד 200-250 קלוריות לחטיף, עדיף כמה שיותר חלבון ושומן כמה שפחות פחמימה עם טעם טוב מאוד עד מצויין (בסיגנון ה SUPREME).
דיי נמאס לי מsupreme אני מחפש לטעום דברים חדשים, מה גם שיש להם רק טעם אחת מוצלח כל השאר לא עוברים בגרון (הקרמל טופי הכי טוב ודומה קצת לסניקרס).
בכל מקרה חשבתי על הלינק הנ"ל או :
http://www.bodybuilding.com/store/iss/oh.html

או

http://www.bodybuilding.com/store/bn/power.html

או

http://www.bodybuilding.com/store/detour/detourbars.html

• פותח/ת השרשור
ראשון ואז שני, ב LA
1900-2000 קלוריות ביום (חיטוב [כמה מפתיע?])
אני לא כל כך קונה אוכל לבד, לפעמים, אבל אפשר לומר סביב ה 50-60$ לשבוע.
(גבינה צהובה, ביצים, בשר טחון/חזה עוף/בקר/סטייקים/ג'אנק בחוץ - שמן זית, חמאה, ואגוזים - חטיף חלבון 1-2 ביום, תלוי כמה אני רעב - דיאט ספרייט בפחיות + מים מינרלים בבקבוקים/תה ירוק קר - ירקות: פלפלים (אדום, צהוב, כתום), בצל ירוק, חסה, גזר וכרוב, עגבנייה ומלפפון).
ואל תכפיל ב 4 כדי להפוך בשקלים, המשכורות פה בדולרים והכל פה יחסית יותר זול (חוץ ממחייה וירקות), ככה שבסופו של דבר מרוויחים יותר וכוח הקנייה שלך יותר חזק.
עם משכורת מינימום יקח לך יום עבודה 1 שלם כדי לקנות את כל האוכל הזה לשבוע לעצמך בלבד, ככה שתחשוב שנגיד יקח לך שבוע עבודה (5 ימי עסקים) כדי לאכול בחודש, תקח עוד שבוע עבודה למחייה, עוד חצי שבוע לחשבונות [הזגמתי פה], יש לך שבוע וחצי עבודה לבזבז על מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
א. האחוז שומן שלי יותר גבוהה משלך ולכן אני יכול להיות בגירעון יותר גדול
ב. אני לא מתאמן כזה עצים, אני לא מתאמן כרגע אנאירובי ועושה רק אירובי כמה פעמים בשבוע וגם זה בקושי
ג. ככה עשיתי כל שאר הפעמים והלך לי דיי טוב (חוץ מהפעם האחרונה, אבל אני יודע למה).

משביע אולי כן השאלה אם זה טעים, לא אכפת לי להשאר רעב העיקר שיהיה טעים LOL
איך כל השאר יצא לך לנסות?
עודד אני מתאמן על האליפטי, אני בקרוב אעלה תמונות של בוסו וקוביות
איך אתה יודע כמה קלוריות אתה שורף על האליפטי? לפחות בריצה/הליכה יש את הנוסחה ההיא

• פותח/ת השרשור
הנוסחה לא מדוייקת בעליל
אני לא יודע, אני דיי מנחש.
אני לוקח את ה POLAR ומוריד ממנו 40-50% אלו הקלוריות ששרפתי

ראשון ואז שני, ב LA
1900-2000 קלוריות ביום (חיטוב [כמה מפתיע?])
אני לא כל כך קונה אוכל לבד, לפעמים, אבל אפשר לומר סביב ה 50-60$ לשבוע.
(גבינה צהובה, ביצים, בשר טחון/חזה עוף/בקר/סטייקים/ג'אנק בחוץ - שמן זית, חמאה, ואגוזים - חטיף חלבון 1-2 ביום, תלוי כמה אני רעב - דיאט ספרייט בפחיות + מים מינרלים בבקבוקים/תה ירוק קר - ירקות: פלפלים (אדום, צהוב, כתום), בצל ירוק, חסה, גזר וכרוב, עגבנייה ומלפפון).
ואל תכפיל ב 4 כדי להפוך בשקלים, המשכורות פה בדולרים והכל פה יחסית יותר זול (חוץ ממחייה וירקות), ככה שבסופו של דבר מרוויחים יותר וכוח הקנייה שלך יותר חזק.
עם משכורת מינימום יקח לך יום עבודה 1 שלם כדי לקנות את כל האוכל הזה לשבוע לעצמך בלבד, ככה שתחשוב שנגיד יקח לך שבוע עבודה (5 ימי עסקים) כדי לאכול בחודש, תקח עוד שבוע עבודה למחייה, עוד חצי שבוע לחשבונות [הזגמתי פה], יש לך שבוע וחצי עבודה לבזבז על מה שאתה רוצה.

תודה, בא נאמר שאני יאכל בערך פי 1.5-2, אני כרגע בודק אם משתלם לשלם לאוניברסיטה או לקנות אוכל בעצמי. אתה ויתרת על meal plan?
אני כן חייב להכפיל ב4, לפחות בשנה הראשונה לא יהיה לי כל כך פשוט למצוא עבודה(אני לא אזרח).

• פותח/ת השרשור
תודה, בא נאמר שאני יאכל בערך פי 1.5-2, אני כרגע בודק אם משתלם לשלם לאוניברסיטה או לקנות אוכל בעצמי. אתה ויתרת על meal plan?
אני כן חייב להכפיל ב4, לפחות בשנה הראשונה לא יהיה לי כל כך פשוט למצוא עבודה(אני לא אזרח).
לא יודע, לא בדקתי לגבי MEAL PLAN, לא נראה לי שזה קיים אצלנו (אני בקולג' קהילתי + לומד רק פעמיים בשבוע כולה, שני ורביעי מ 9:30 - 13:45, הייתה לי עוד כיתה עד 15:00 אבל נטשתי אותה כי לא הסתדרתי [היסטוריה]).
איפה אתה מתכוון ללמוד?
בוא נגיד שאם אתה מחפש אוכל זול, אז ג'אנק היא האופציה הטובה ביותר בשבילך.
המבורגר עם צ'יפס וקולה (המבורגר הייתי מביא לו 200 גרם) עולה 5$ בקפיטריה של הקולג' והוא לא רע בכלל.
אתה יכול לצאת החוצה ולקנות דאבל ציזבורגר X2 + שתי צ'יפס + 2 קולה ב 9$ בקארלס ג'וניור (יוצא לך משהו כמו חצי קילו בשר, יש מצב שמוכרים שם חתולות על האש אני לא טעמתי)
ואני לא יודע מה אני לומד, זו שיטה שונה מהארץ ובוחרים major רק אחרי שנתיים (או שנה לערך, כדי לקבל לפחות כיוון).
בקשר לעבודות, יש פה מספיק עבודות בשחור, גם מבלי להיות אזרח אתה בקלות יכול למצוא כאן משהו לפחות בשכר מינימום (מלצרות, שטיפת מכוניות, עבודות מטבח וכו' - שכר מינימום 8$ לשעה)

לא יודע, לא בדקתי לגבי MEAL PLAN, לא נראה לי שזה קיים אצלנו (אני בקולג' קהילתי + לומד רק פעמיים בשבוע כולה, שני ורביעי מ 9:30 - 13:45, הייתה לי עוד כיתה עד 15:00 אבל נטשתי אותה כי לא הסתדרתי [היסטוריה]).
איפה אתה מתכוון ללמוד?
בוא נגיד שאם אתה מחפש אוכל זול, אז ג'אנק היא האופציה הטובה ביותר בשבילך.
המבורגר עם צ'יפס וקולה (המבורגר הייתי מביא לו 200 גרם) עולה 5$ בקפיטריה של הקולג' והוא לא רע בכלל.
אתה יכול לצאת החוצה ולקנות דאבל ציזבורגר X2 + שתי צ'יפס + 2 קולה ב 9$ בקארלס ג'וניור (יוצא לך משהו כמו חצי קילו בשר, יש מצב שמוכרים שם חתולות על האש אני לא טעמתי)
ואני לא יודע מה אני לומד, זו שיטה שונה מהארץ ובוחרים major רק אחרי שנתיים (או שנה לערך, כדי לקבל לפחות כיוון).
בקשר לעבודות, יש פה מספיק עבודות בשחור, גם מבלי להיות אזרח אתה בקלות יכול למצוא כאן משהו לפחות בשכר מינימום (מלצרות, שטיפת מכוניות, עבודות מטבח וכו' - שכר מינימום 8$ לשעה)

אני מתכוון ללמוד ב East Central באוקלהומה. אני לא מחפש זול(אני כן אבל אני לא יאכל רק ג'אנק כל הזמן כי זה הכי זול), אני רוצה לדעת מה הכי משתלם לי. אני משלם בממוצע לאונ' 3$ לארוחה.
באוקלהומה הכל יותר זול מה גם שהאונ' נמצאת בעיר קטנה, אפילו עיירה.

איך אתה לא יודע? כשאתה נרשם אתה לא בוחר את המסלול?
איזה קורסים אתה כן עושה?

ה2:1 גם טעים וגם משביע, אני חייתי על החטיף הזה במשך שבוע שלם בטקסס (הזונות האלה לא אוכלים בריא בעליל....)

הערכים שלו מטורפים והוא גם טעים לדעתי חטיף מנצח, הHI גם חמוד אבל רק הסמורס.
בין הHI ל2:1 הייתי הולך על ה2:1 גם בטעם, בשבוע ובערכים.

יש לך בGNC בקופה תמיד חטיפי בקר משומר (יען לא בקר) שהם רזים וטעימים למי שאוהב בשר, רק תיזהר מהסודיום שלהם.....

אישית הייתי מוריד בארוחה אספרסו כפול (סטארבקס)+ 2:1 והייתי שמח בחלקי.

תהנה.

• פותח/ת השרשור
ה2:1 גם טעים וגם משביע, אני חייתי על החטיף הזה במשך שבוע שלם בטקסס (הזונות האלה לא אוכלים בריא בעליל....)

הערכים שלו מטורפים והוא גם טעים לדעתי חטיף מנצח, הHI גם חמוד אבל רק הסמורס.
בין הHI ל2:1 הייתי הולך על ה2:1 גם בטעם, בשבוע ובערכים.

יש לך בGNC בקופה תמיד חטיפי בקר משומר (יען לא בקר) שהם רזים וטעימים למי שאוהב בשר, רק תיזהר מהסודיום שלהם.....

אישית הייתי מוריד בארוחה אספרסו כפול (סטארבקס)+ 2:1 והייתי שמח בחלקי.

תהנה.
נשמע ארוחה של אנורקסים, אם כבר בארה"ב למה לא לנצל את המצב? 😃

אני מתכוון ללמוד ב East Central באוקלהומה. אני לא מחפש זול(אני כן אבל אני לא יאכל רק ג'אנק כל הזמן כי זה הכי זול), אני רוצה לדעת מה הכי משתלם לי. אני משלם בממוצע לאונ' 3$ לארוחה.
באוקלהומה הכל יותר זול מה גם שהאונ' נמצאת בעיר קטנה, אפילו עיירה.

איך אתה לא יודע? כשאתה נרשם אתה לא בוחר את המסלול?
איזה קורסים אתה כן עושה?
אתה בוחר מסלול אבל הוא לא חשוב עד שאתה עובר 3-4 סמסטרים, כי אתה בעצם עושה קודם תואר AA שזה בעצם Associate's degree שנתיים בקולג', השלמה של 60 יחידות בסיס (לומדים הכל, מביולוגיה וניתוח צפרדעים עד מתמטיקה ואנגלית).
לאחר מכן אפשר לעבור לאוניברסיטה (או שאם מתחילים באונירבסיטה אז נשארים שם כבר, אני בחרתי בקולג' כי זה יותר זול + זה לא משנה איפה תעשה את ה AA שלך, זה כמו בגרות לא שמים על זה בכלל, וזה רק כרטיס הכניסה שלך לאוניברסיטה טובה).
תואר ראשון כולו הוא 120 יחידות כאשר 60 בסיס ו 60 המקצוע.
בגדול 3$ לארוחה זה זול מאוד, השאלה מה אתה מקבל שם.
בכל מקרה למה אתה הולך ללמוד תואר ראשון בחו"ל? קיבלת כבר ויזת סטודנט? עברת את ה SAT? אם אתה מתכוון להישאר בארה"ב אז תדע שהשם של האוניברסיטה שאתה מסיים דרכה מאוד חשוב כאן, אפילו יותר מהציונים שלך (כי אף אחד כאן לא מבקש ציונים, העיקר סיימת).

נשמע ארוחה של אנורקסים, אם כבר בארה"ב למה לא לנצל את המצב? 😃

לא אנורקסים, בחיטוב אני פאנט ואני נמצא הרבה בארה"ב ככה שבתקופת חיטוב אני חי על מה שאפשר, מאסה זה סיפור אחר לגמריי אבל גם לא נופל לגאנק...

אתה בוחר מסלול אבל הוא לא חשוב עד שאתה עובר 3-4 סמסטרים, כי אתה בעצם עושה קודם תואר AA שזה בעצם Associate's degree שנתיים בקולג', השלמה של 60 יחידות בסיס (לומדים הכל, מביולוגיה וניתוח צפרדעים עד מתמטיקה ואנגלית).
לאחר מכן אפשר לעבור לאוניברסיטה (או שאם מתחילים באונירבסיטה אז נשארים שם כבר, אני בחרתי בקולג' כי זה יותר זול + זה לא משנה איפה תעשה את ה AA שלך, זה כמו בגרות לא שמים על זה בכלל, וזה רק כרטיס הכניסה שלך לאוניברסיטה טובה).
תואר ראשון כולו הוא 120 יחידות כאשר 60 בסיס ו 60 המקצוע.
בגדול 3$ לארוחה זה זול מאוד, השאלה מה אתה מקבל שם.
בכל מקרה למה אתה הולך ללמוד תואר ראשון בחו"ל? קיבלת כבר ויזת סטודנט? עברת את ה SAT? אם אתה מתכוון להישאר בארה"ב אז תדע שהשם של האוניברסיטה שאתה מסיים דרכה מאוד חשוב כאן, אפילו יותר מהציונים שלך (כי אף אחד כאן לא מבקש ציונים, העיקר סיימת).

עברתי וקיבלתי. עולה לי אותו דבר, אני מעדיף שם מאשר פה מכל מיני סיבות.
אני לא יכול לדעת אם אני יכול להשאר שם או לא, אז אני גם לא בונה על זה.

• פותח/ת השרשור
בגדול אם אתה תותח יש סיכוי שיביאו לך ויזת עבודה ומשם הדרך ל GC קצרה, בימים הללו פחות עושים זאת בגלל המשבר הכלכלי אבל זה קיים במיוחד בחברות גדולות, יותר נפוץ בתחום המחשבים והמדעים.

תוסיפו אותו לרשימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית