ייעוץ האם להחשיב חלבון לא מלא בתפריט

itayprz

משתמש פעיל
302
1
נק' מוניטין:
18
302
1
בתפריט שלי אני מחשיב מלא ולא מלא, אם אני יחשיב רק מלא רוב הסיכויים שתירד לי כמות גדולה של חלבון , אז להחשיב חלבון לא מלא זה בסדר ?

זה בסדר..כי חלבון שהוא מלא הוא כביכול משלים את הלא מלא.
*אני סופר רק את המלא...והלא מלא הוא אצלי על הדרך כזה..

חלבון לא מלא מכיל גם כן את כל החומצות אמינו פשוט במינון קטן יותר , לדוגמא לבשר לוקח כמה שעות טובות להתעכל כאשר עוכל החומצות אמינו בדם עוד כמה שעות טובות בזמן הזה אתה לדוגמא מכניס חלבון לא מלא (לחם) כאשר הוא מסיים את תהליך העיכול ועובר לדם החומצות אמינו משלימות אחת את השנייה כי ה"מלאות" כבר קיימות לכן חלבון לא מלא בהנחה שאוכלים כל כמה שעות ולא עושים משהו בסיגנון IF אפשר להחשיב ללא בעיה ואף מומלץ.

בתפריט שלי אני מחשיב מלא ולא מלא, אם אני יחשיב רק מלא רוב הסיכויים שתירד לי כמות גדולה של חלבון , אז להחשיב חלבון לא מלא זה בסדר ?

זה בסדר יש גם חלבון מהצומח (חסר) שעשירים בחומצות אמינו חיוניות יותר מהחי. הבעיה בהם שרוב החומצות אמינו החיוניות נימאצים בכמות קטנה מידי וגם ככה אחוז החלבון יחסית לשומן ופחמימות בצומח הוא נמוך בדרך כלל.

חלבון לא מלא מכיל גם כן את כל החומצות אמינו פשוט במינון קטן יותר , לדוגמא לבשר לוקח כמה שעות טובות להתעכל כאשר עוכל החומצות אמינו בדם עוד כמה שעות טובות בזמן הזה אתה לדוגמא מכניס חלבון לא מלא (לחם) כאשר הוא מסיים את תהליך העיכול ועובר לדם החומצות אמינו משלימות אחת את השנייה כי ה"מלאות" כבר קיימות לכן חלבון לא מלא בהנחה שאוכלים כל כמה שעות ולא עושים משהו בסיגנון IF אפשר להחשיב ללא בעיה ואף מומלץ.
תיקון קטן, גם אם אתה עושה IF אתה תחשיב בדיוק באותה מידה את החלבון הלא מלא כמו שהיית מחשיב אם לא היית עושה IF

תיקון קטן, גם אם אתה עושה IF אתה תחשיב בדיוק באותה מידה את החלבון הלא מלא כמו שהיית מחשיב אם לא היית עושה IF
תלוי בחלוקה של הIF , כדוגמא לפני אימון יש כאלו שלא אוכלים חלבון מלא ואז זה בצום של 16 שעות לפחות כבר אין חומצות אמינו זמינות , השאלה מתי תיהיה הארוחה שלאחר מכן אם אחרי כמה שעות יש סיכוי שאותו חלבון שאכלת לפני כן כבר התעכל והתפוגג כי בד"כ לחם ודברים כאלה לא דורשים עיכול רב (בהנחה שאתם לא אוכלים לחם עם 20 גרם סיבים תזונתיים), בכל מקרה זה ממש להתעסק בקקה ואף אחד פה לא עושה IF

לפני בערך קצת פחות מחצי שנה החלטתי שנמאס לי לקחת איתי אוכל לצבא ולפעמים אני מגיע רק ב7 הביתה מחליף בגדים והולך להתאמן... (אני אוכל צהריים בבית ב11-12) אז יוצא לי להתאמן ב7-8 בערב, אחרי האימון שייק, וארוחת ערב בבית.

לפני בערך 3 חודשים החלטתי שנמאס לי לקחת איתי אוכל לצבא ולפעמים אני מגיע רק ב7 הביתה מחליף בגדים והולך להתאמן... (אני אוכל צהריים בבית ב11-12) אז יוצא לי להתאמן ב7-8 בערב, אחרי האימון שייק, וארוחת ערב בבית.

לפני בערך 3 חודשים החלטתי שנמאס לי לקחת איתי אוכל לצבא ולפעמים אני מגיע רק ב7 הביתה מחליף בגדים והולך להתאמן... (אני אוכל צהריים בבית ב11-12) אז יוצא לי להתאמן ב7-8 בערב, אחרי האימון שייק, וארוחת ערב בבית.

למה שלא תאכל משהו לפני האימון?

למה שלא תאכל משהו לפני האימון?
כי אני רק מגיע הביתה מוריד את המדים לובש שורטס וטישרט והולך להתאמן... אין לי זמן לשבת לאכל בבית כי אז אני אתאמן ב8-9 בערב וזה ממש מגעיל, ואני גם ממש עייף כבר.

יש לי גם קטע מוזר, אני לא מסוגל להתאמן על בטן "מלאה" (מלאה מבחינתי זה שלא רוקנתי לפני כן בשירותים אחרי משהו שאכלתי, קטע פסיכולוגי)

לפני בערך קצת פחות מחצי שנה החלטתי שנמאס לי לקחת איתי אוכל לצבא ולפעמים אני מגיע רק ב7 הביתה מחליף בגדים והולך להתאמן... (אני אוכל צהריים בבית ב11-12) אז יוצא לי להתאמן ב7-8 בערב, אחרי האימון שייק, וארוחת ערב בבית.

חוזר ב11-12 הביתה, חיים יפים 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית