עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם פעמיים ביום לא יקרה כלום. כנראה מדובר על כמויות גדולות הרבה יותר - וגם בזה אני לא בטוח. יש לי חבר טיבעוני כבר שנים שמין הסתם חיי על זה והוא נראה הרבה יותר גדול ממני ושלא לדבר על זה שהוא חזק בטירוף ואין לו שום עליה באסטרוגן והבדיקות דם תקינות לחלוטין. כמו שקוטזר אמר, זה לא רלוונטי לבני אדם..סויה מוגדר "פיטואסטרוגני". שאומר, בעל יכולת להגביר אסטרוגן (ההורומון הנשי, שהוא בעל פידבק שלילי עם טסטוסטרון).
Soy and phytoestrogens: possible side effects.
שמעתי מפרופסור שאני מכבד, שמזון שהוא פיטואסטרוגני זה בדרך כלל בגלל שהוא מכיל הרבה מהמינרל נחושת.
שזה מינרל חיוני לייצור אסטרוגן.
באותו מידה, מזון שמכיל אבץ, יכול להיחשב פיטוטסטסטרוני. כמו גרעיני דלעת.
אני לא הייתי ממליץ לך לאכול יותר מארוחה ביום סויה. אבל פעם ביום לא יעשה כלום.
אני כבר כמה שנים לוקח אבקת חלבון סויה, ובבדיקות דם שלי, הטסט מעולה.
פגיעה הורמונלית תדרוש יותר מרק יותר מידי סויה.
אם אין לך יותר מארוחה אחת כל יום של סויה, או טסטוסטרון כבר נמוך בבדיקת דם, אין לך מה לחשוש מסויה.
אם הטסט כבר נמוך, ממליץ להימנע גם משקדים שהם גם פיטואסטרוגני.
האמת שיש לי חבר ממש חזק וגדול. שבבדיקות דם הטסט שלו היה נמוך.גם פעמיים ביום לא יקרה כלום. כנראה מדובר על כמויות גדולות הרבה יותר - וגם בזה אני לא בטוח. יש לי חבר טיבעוני כבר שנים שמין הסתם חיי על זה והוא נראה הרבה יותר גדול ממני ושלא לדבר על זה שהוא חזק בטירוף ואין לו שום עליה באסטרוגן והבדיקות דם תקינות לחלוטין. כמו שקוטזר אמר, זה לא רלוונטי לבני אדם..
האמת שיש לי חבר ממש חזק וגדול. שבבדיקות דם הטסט שלו היה נמוך.
כך שגם אם זה מוריד, זה לא חריצת גורל.
אבל אני מסכים שצריך כנראה המון כדי לראות משהו זז.
ממש לא.מצאו שזה דווקא מהסויה?
פתחת תיבת פנדורה :sarcastic:אני צופה דיון חדש .ממש לא.
אני חושב שזה הקנאביס.
כשהוא הפסיק עם זה, הטסט עלה שוב.