עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מעדיף לספוח קצת נוזלים ולא לשתות המון ולספוח מלא נוזליםפחממות סופחות נוזלים תרצה או לא.
אתה מעדיף למות מהתייבשות או לספוח קצת נוזלים?
בייתריסת,אתה באמת יכול לחדש לי משהו בתחום העמסת פחמימות?😉
רואי - אני כן מדבר על העמסה לקראת צילומים ותחרות,יחד עם זה לוקחים משתנים יש עוש שיטה-לוקחים גם אינסולין,אבל זה אקסטרים אמיתי-כל להכנס לקומה.
חיודג'-כל הכבוד,למדת את החומר
נו אז תמציעו לזה שם אחר...כי גם מדריכים בחדר כושר קוראים לרבע סקווט שלהם-סקווט.הוא לא דיבר על תחרות.
עניין המרכזי שעושה העמסה להעמסה- זה ריקון גליקוגן ליפני ובהעמסה עצמה-כל שעה וחצי-שעתיים 50-60 גר פחממות.
כל השאר- פשוט יום עם יותר פחממות
---------- התגובה התווספה ב 11:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:59 ----------
נו אז תמציעו לזה שם אחר...כי גם מדריכים בחדר כושר קוראים לרבע סקווט שלהם-סקווט.
זה לא העמסה:nono:
בייתריסת,אתה באמת יכול לחדש לי משהו בתחום העמסת פחמימות?😉
רואי - אני כן מדבר על העמסה לקראת צילומים ותחרות,יחד עם זה לוקחים משתנים יש עוש שיטה-לוקחים גם אינסולין,אבל זה אקסטרים אמיתי-כל להכנס לקומה.
חיודג'-כל הכבוד,למדת את החומר
מה מכילים מאגרי גליקוגן אני יודע, תעבור מה המטרה העיקרית של העמסה וממה כדאי להמנע בהעמסה תחזור אלי.הנה חידשתי לך משהו 😉(אני לא מדבר על תחרות).
ו HUGE - מאגרי גליקוגן תעבור מה הם מכילים בין היתר ותחזור אליי.
יש הבדל בין לשתות המון בישביל לספוח נוזלים לבין לשתות כדי לא להתייבש,המטרה בהעמסה היא לעלות כמה שפחות נוזלים.ברור שאתה לא הולך לא לשתות בכלל ולהתייבש אבל גם לא להגזים עם כמות השתיה יותר מהרגיל.אם אתה מבין מה הם מכילים אז אתה צריך לדעת שפחמימות סופחות נוזלים וזה נאגר במאגרי הגליקוגן גם אם לא תרצה, אם לא תשתה מספיק אתה יכול להתייבש, אז שיהיה לך בהצלחה.
ובוא תגיד לי ממה כדי להמנע בהעמסה , כי קצת קשה לי לפצח את הקודים שלך, לאן אתה מוביל?
יש הבדל בין לשתות המון בישביל לספוח נוזלים לבין לשתות כדי לא להתייבש,המטרה בהעמסה היא לעלות כמה שפחות נוזלים.ברור שאתה לא הולך לא לשתות בכלל ולהתייבש אבל גם לא להגזים עם כמות השתיה יותר מהרגיל.
אני לא רואה סיבה סתם לעלות נוזלים מיותרים שתצטרך לאבד אחרי העמסה.תלוי למה ההעמסה
אם זה לתחרות אתה צודק לא שותים כמעט
אבל אם זה כחלק מחיטוב אין בעיה לשתות הרבה
שתיהיה פחות יבש ויותר נוזלי,אתה עושה חיטוב בישביל להיראות יותר טוב לא?
---------- התגובה התווספה ב 15:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:00 ----------
אני לא רואה סיבה סתם לעלות נוזלים מיותרים שתצטרך לאבד אחרי העמסה.
נראה לי אנחנו פשות מדברים על דברים שונים באמת. אין מצב שאדם רגיל אוגר יותר גליקוגן מחצי אחוז ממשקל עצמי. אדם עם מאסת שריר גדולה במיוחד -אולי טיפה יותר-בסביבות אחוז.
עכשיו תמיד קיימת אופציה,איך אני אקרא לזה העמסת פחמימות בסגנון אגו- אחלתי קילו פחמימות,שתיתי 2 ליטר בירה - אופס,העלתי 3 קילו שריר!!!
וקאלינה הטמבל שלא מבין מעצמו בגלל שהוא לא שתה- אכל 2 קילו אורז ובטטה במהחך יוממה והעלה רק קילו...
נ.ב. תורת האגו כוללת גם רבע סקווטים של 300 קילו, בנצ' בסמיט של 200 וכל מני דברים בסגנון שעם מתעלמים מפרט קטן של צורת ביצוע נכון-המספר הסופי שמתקבל מאד מחמיא לאגו