עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע עד כמה זה נקרא כי אני שוקל קצת 55 אבל אני התחלתי בתור שמן ועשיתי חיטוב 4 חודשים ראשונים אבל אז ב5 חודשי מסה שזה 9 חודשים ואני בתור אחד עם גנטיקה פח ואימונים לא לגמרי אופטימליים לכח סתם ab רגיל הגעתי ל62.5 ל5 שזה בערך 70 וקצת לסינגל יכול להיות שאפשר אז להגיע ל1.5 בחצי שנה אבל גם אני כמוך וקשה לי להאמין שמישהו שהוא לא עם גנטיקה מעולה ואימונים הכי אופטימליים יצליח, אני כרגע מאז בחיטוב אז תקוע על אותו משקל משמע שאני כבר שנה במכון ועדיין לא קרוב ל1.5 משקל גוףאני נאלץ לפקפק בזה,סליחה.
135 זה סינגל שמתחיל להתקרב אלי,אליך,לקוצר ואדון ספליטר.(לא יודע למי משלושתכם הבנץ יותר גבוה,עשיתי סדר אקראי)
זה לא חצי שנה עבודה לאף אחד
אם אתה חושב שזה קרוב במשקלים כאלה, קשה לקיים דיון.מתחיל להיות קרוב,ז"א שזה לא רחוק מאוד.
לצערי גם לי קשה להאמין שמי שבא למכון פעם ראשונה בלי שום רקע בשום אימונים מגיע למספרים האלה תוך חצי שנה (אני מדבר על מתאמן ששוקל 90 אחרי חצי שנה).כן rm1. תוך חצי שנה למי שעובד נכון.
גם לי קשה אם אתה חושב שכל אחד שעובד נכון יגיע ל135 תוך חצי שנה(אם הוא שוקל 90),לכן נעצור את הדיון כי לא נתפשר פה על כלוםאם אתה חושב שזה קרוב במשקלים כאלה, קשה לקיים דיון.
גם עם גנטיקה חרא.לא יודע עד כמה זה נקרא כי אני שוקל קצת 55 אבל אני התחלתי בתור שמן ועשיתי חיטוב 4 חודשים ראשונים אבל אז ב5 חודשי מסה שזה 9 חודשים ואני בתור אחד עם גנטיקה פח ואימונים לא לגמרי אופטימליים לכח סתם ab רגיל הגעתי ל62.5 ל5 שזה בערך 70 וקצת לסינגל יכול להיות שאפשר אז להגיע ל1.5 בחצי שנה אבל גם אני כמוך וקשה לי להאמין שמישהו שהוא לא עם גנטיקה מעולה ואימונים הכי אופטימליים יצליח, אני כרגע מאז בחיטוב אז תקוע על אותו משקל משמע שאני כבר שנה במכון ועדיין לא קרוב ל1.5 משקל גוף
העצה הכי טובה.עצה שלי,שכח ממספרים ותדאג להתקדם פשוט.
העלתי את החמישיות שלי מ120 ל137.5-140 בחודשיים וחצי ואז נפצעתי בגיד בחזה(דלקת)הם נשארים בריאים לאורך זמן? זה נראה לי שהגידים ומפרקים לא מורגלים לעומסים כאלה עדיין
כאילו 125 בחצי שנה זה הגיוניאף אחד לא רשם 125.
אני עדיין מתחמם עם 125 אם על זה הדיון.
זה סתם כי אתה חלשהעלתי את החמישיות שלי מ120 ל137.5-140 בחודשיים וחצי ואז נפצעתי בגיד בחזה(דלקת)
התקדמות מהירה מדי..
בדיוק, ואלחנן מדבר על התקדמות מ 0 למספרים למעלה שזה הרבה יותר מהירהעלתי את החמישיות שלי מ120 ל137.5-140 בחודשיים וחצי ואז נפצעתי בגיד בחזה(דלקת)
התקדמות מהירה מדי..
אלחנן סתם נגד סטרואידים הוא פשוט לא יודע שבמכון שלו שמים לו טרן במיםבדיוק, ואלחנן מדבר על התקדמות מ 0 למספרים למעלה שזה הרבה יותר מהיר
אם מישהו שואל אותך את זה הוא זה שצריך להוכיח משהו, לא אתההכוונה באילו משקלים (ביחס למשקל גוף נראלי הכי ריאלי) אתה יכול להגיד שאתה כבר נקרא מתאמן ולענות כן לשאלה הזאת (כמובן ל1 rm) וכמה זמן זה בערך לוקח להגיע לזה?
שיתפתי את המספרים שאני חושב שהגיוניים להגיע אליהם בחצי שנה, ושראיתי מתאמנים עושים את זה.@elchonon הקשר בין המספרים שזרקת פה ולמציאות מקרי וגם זה על סמים (לא חייב סטרואידים)
אני לא מכניס לגוף שלי שום מזון עם סוכר לבן, קמח לבן, קפאין או ממריצים כבר כמה שנים.אלחנן סתם נגד סטרואידים הוא פשוט לא יודע שבמכון שלו שמים לו טרן במים
המספרים שנתת פה לא הגיוניים בשום צורה אולי אתה מתבלבל אבל שום סיכוי שבן אדם שלא דרך במכון יעשה אחרי 4 חודש 180 דד או 120 בנצ'שיתפתי את המספרים שאני חושב שהגיוניים להגיע אליהם בחצי שנה, ושראיתי מתאמנים עושים את זה.
שיתפתי את המספרים שאני חושב שהגיוניים להגיע אליהם בחצי שנה, ושראיתי מתאמנים עושים את זה.
המתאמן הקלאסי לא משקיע מספיק בתזונה ושינה, וממילא הוא יחשוב שהמטרות שלי הזויות.
אבל גם עם תוכנית אימונים לא מושלמת, אבל תזונה ושינה טובה, זה אפשרי.
אבל אחרי 4 חודשים הוא אוחז בסקוואט ודדליפט 130-140. ובנצ' 110. והוא שוקל 78.
המספרים שנתת פה לא הגיוניים בשום צורה אולי אתה מתבלבל אבל שום סיכוי שבן אדם שלא דרך במכון יעשה אחרי 4 חודש 180 דד או 120 בנצ'
אתה אומר לי שלפני שאמנת אותו הוא לא היה בחדר כושר או סטריט?
אתה זה שרחוק מפי 2 משקל גוף תתאמן אצלו תגשים חלום (צוחק זה ישאר בגדר חלום המספרים שהוא זרק מצוצים מהאצבע)למה שלא תתאמן אצלו ותגלה? זה גם יעלה לך את הביטחון העצמי ✌️
אתה זה שרחוק מפי 2 משקל גוף תתאמן אצלו תגשים חלום (צוחק זה ישאר בגדר חלום המספרים שהוא זרק מצוצים מהאצבע)
אני יודע שאתה יודע שהמספרים שהוא זרק פה לא מציאותייםאתה מפחד לנסות? החלום שלי לא קשור למשקלי עבודה....😅
אני יודע שאתה יודע שהמספרים שהוא זרק פה לא מציאותיים
הוא גילה לי מי אתה, לא שאני הולך לכתובאני יודע שאתה יודע שהמספרים שהוא זרק פה לא מציאותיים