הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לדעתכם אפשר לענות כן לdo u even lift bro?

• פותח/ת השרשור
אני נאלץ לפקפק בזה,סליחה.
135 זה סינגל שמתחיל להתקרב אלי,אליך,לקוצר ואדון ספליטר.(לא יודע למי משלושתכם הבנץ יותר גבוה,עשיתי סדר אקראי)
זה לא חצי שנה עבודה לאף אחד
לא יודע עד כמה זה נקרא כי אני שוקל קצת 55 אבל אני התחלתי בתור שמן ועשיתי חיטוב 4 חודשים ראשונים אבל אז ב5 חודשי מסה שזה 9 חודשים ואני בתור אחד עם גנטיקה פח ואימונים לא לגמרי אופטימליים לכח סתם ab רגיל הגעתי ל62.5 ל5 שזה בערך 70 וקצת לסינגל יכול להיות שאפשר אז להגיע ל1.5 בחצי שנה אבל גם אני כמוך וקשה לי להאמין שמישהו שהוא לא עם גנטיקה מעולה ואימונים הכי אופטימליים יצליח, אני כרגע מאז בחיטוב אז תקוע על אותו משקל משמע שאני כבר שנה במכון ועדיין לא קרוב ל1.5 משקל גוף

כן rm1. תוך חצי שנה למי שעובד נכון.
לצערי גם לי קשה להאמין שמי שבא למכון פעם ראשונה בלי שום רקע בשום אימונים מגיע למספרים האלה תוך חצי שנה (אני מדבר על מתאמן ששוקל 90 אחרי חצי שנה).
עכשיו עוד שאלה, אם ראית אישית מתאמנים כאלה, שוב, בלי שום רקע קודם, הם נשארים בריאים לאורך זמן? זה נראה לי שהגידים ומפרקים לא מורגלים לעומסים כאלה עדיין

לא יודע עד כמה זה נקרא כי אני שוקל קצת 55 אבל אני התחלתי בתור שמן ועשיתי חיטוב 4 חודשים ראשונים אבל אז ב5 חודשי מסה שזה 9 חודשים ואני בתור אחד עם גנטיקה פח ואימונים לא לגמרי אופטימליים לכח סתם ab רגיל הגעתי ל62.5 ל5 שזה בערך 70 וקצת לסינגל יכול להיות שאפשר אז להגיע ל1.5 בחצי שנה אבל גם אני כמוך וקשה לי להאמין שמישהו שהוא לא עם גנטיקה מעולה ואימונים הכי אופטימליים יצליח, אני כרגע מאז בחיטוב אז תקוע על אותו משקל משמע שאני כבר שנה במכון ועדיין לא קרוב ל1.5 משקל גוף
גם עם גנטיקה חרא.
עם תזונה',שינה, ותוכנית אימונים טובה אפשר.

הם נשארים בריאים לאורך זמן? זה נראה לי שהגידים ומפרקים לא מורגלים לעומסים כאלה עדיין
העלתי את החמישיות שלי מ120 ל137.5-140 בחודשיים וחצי ואז נפצעתי בגיד בחזה(דלקת)
התקדמות מהירה מדי..

אף אחד לא רשם 125.
אני עדיין מתחמם עם 125 אם על זה הדיון.
כאילו 125 בחצי שנה זה הגיוני
התקדמות מהירה מדי..
זה סתם כי אתה חלש

לנושא:
@elchonon הקשר בין המספרים שזרקת פה ולמציאות מקרי וגם זה על סמים (לא חייב סטרואידים)

התקדמות מהירה מדי..
בדיוק, ואלחנן מדבר על התקדמות מ 0 למספרים למעלה שזה הרבה יותר מהיר

הכוונה באילו משקלים (ביחס למשקל גוף נראלי הכי ריאלי) אתה יכול להגיד שאתה כבר נקרא מתאמן ולענות כן לשאלה הזאת (כמובן ל1 rm) וכמה זמן זה בערך לוקח להגיע לזה?
אם מישהו שואל אותך את זה הוא זה שצריך להוכיח משהו, לא אתה

@elchonon הקשר בין המספרים שזרקת פה ולמציאות מקרי וגם זה על סמים (לא חייב סטרואידים)
שיתפתי את המספרים שאני חושב שהגיוניים להגיע אליהם בחצי שנה, ושראיתי מתאמנים עושים את זה.
המתאמן הקלאסי לא משקיע מספיק בתזונה ושינה, וממילא הוא יחשוב שהמטרות שלי הזויות.
אבל גם עם תוכנית אימונים לא מושלמת, אבל תזונה ושינה טובה, זה אפשרי.

אני אשמח שמישהו יאתגר אותי עם עצמו, נשב על תוכנית תזונה, שינה ואימונים.

אימנתי בחור מלפני בערך 4 חודשים, אחרי שדיברנו כאן בפורום שאני מאמין שזה אפשרי להגיע לפעם וחצי משקל גוף בבנץ' ופי 2 בסקוואט ודדליפט.
הוא שקל אז 75. הוא לא זרם עם התזונה שהצעתי לו. טען שהוא לא רוצה אבקת חלבון, ורוצה להגיע לזה רק ממזון, אבל לא הגיע לערכים.
גם נולד לו בן במזל טוב, ונגזל ממנו שינה.

אבל אחרי 4 חודשים הוא אוחז בסקוואט ודדליפט 130-140. ובנצ' 110. והוא שוקל 78.
יש לו עוד חודשיים להגיע למטרות שלי. אבל אני חושש שהוא לא ינסה, כי בנוסף הוא התחיל קורס מאמנים, וזה גוזל ממנו זמן לאימונים.

אבל הוכחתי שלקחתי מישהו שלא השקיע את מה שאני חושב שצריך להשקיע, והגיע די קרוב.

קשה למצוא מתאמנים שבאמת מוכנים להשקיע יותר מהשעה שלהם במכון. אבל רק ככה גודלים.
אלחנן סתם נגד סטרואידים הוא פשוט לא יודע שבמכון שלו שמים לו טרן במים
אני לא מכניס לגוף שלי שום מזון עם סוכר לבן, קמח לבן, קפאין או ממריצים כבר כמה שנים.
סמים זה הדבר האחרון שאני יעשה, אני יעדיף לקחת סוכריה לפני שאנסה סמים.
ותאמין לי, עם הכמות שנים שאני בלי סוכר מזוקק, סוכריה כנראה תרגיש כמו סמים.

שיתפתי את המספרים שאני חושב שהגיוניים להגיע אליהם בחצי שנה, ושראיתי מתאמנים עושים את זה.
המספרים שנתת פה לא הגיוניים בשום צורה אולי אתה מתבלבל אבל שום סיכוי שבן אדם שלא דרך במכון יעשה אחרי 4 חודש 180 דד או 120 בנצ'
המתאמן הקלאסי לא משקיע מספיק בתזונה ושינה, וממילא הוא יחשוב שהמטרות שלי הזויות.
אבל גם עם תוכנית אימונים לא מושלמת, אבל תזונה ושינה טובה, זה אפשרי.

אבל אחרי 4 חודשים הוא אוחז בסקוואט ודדליפט 130-140. ובנצ' 110. והוא שוקל 78.

אתה אומר לי שלפני שאמנת אותו הוא לא היה בחדר כושר או סטריט?

המספרים שנתת פה לא הגיוניים בשום צורה אולי אתה מתבלבל אבל שום סיכוי שבן אדם שלא דרך במכון יעשה אחרי 4 חודש 180 דד או 120 בנצ'

אתה אומר לי שלפני שאמנת אותו הוא לא היה בחדר כושר או סטריט?

למה שלא תתאמן אצלו ותגלה? זה גם יעלה לך את הביטחון העצמי ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית