הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מתי לדעתכם אפשר לענות כן לdo u even lift bro?

בדיוק בגלל התגובה מעלי לקחתי מקרה של 110 קילו.
אתם נותנים הצהרות חד משמעיות ואז אומרים "אה,רגע,לא כולל 100 קילו"

הבעיה שלך מתחילה בזה שאתה חושב שזה עניין של שנתיים שלוש וזהו.
יש לך עוד לפחות 15 שנים להתאמן כמו שצריך

אל תגזים. 15 שנה זה הרבה זמן.

אני בשנתיים הראשונות שלי עליתי מ 72 ק"ג ל 90 ק"ג.
היום אני 8 שנים אחרי 84 בערך.
15 קילו אפשר לעלות בלא הרבה זמן. אני לא ינבא לך כמה זמן זה יקח, אבל עם תזונה שינה ואימונים נכונים זה יקרה הרבה יותר מהר ממה שנראה לך.

עלייה מאוד איטית, חשבת לעשות בדק בית בנוגע לתזונה שלך?
1.אם אני אעלה כל החיים שלי 20 קילו שריר מהיום שזה כנראה לא יקרה אף פעם אני עדיין אשקול רק 75 קילו משמע 1.5 בנץ' יהיה רק 110-115, לא רואה איך אני אי פעם אוכל לתת 150 בנץ' כמו שאתם טוענים פה כי זה פי 2 משקל גוף שלי וגם זה המקסימום של המקסימום שאני אעלה בשריר כל החיים ולא באמת חושב שזה אפשרי לעלות 20 קילו נטו שריר
2.בנוגע לעליה של רק 3-5 קילו מסת שריר שני דברים
א.אני שוקל 55 ואמרו פה הרבה לא לעלות יותר מחצי אחוז אחוז בחודש במסה משמע 500 גרם, נניח שמתוכם יהיו 400 גרם שריר יוצא בשנה 4.8 קילו שריר אז לא מבין מה איטי בזה.
ב.עשיתי מסה רק 5 חודשים כי התחלתי שמן וחיטבתי בהתחלה ושאר הזמן היה חיטוב לכן עליתי רק 6 קילו בכל תקופת המסה מעריך שמתוך ה6 היה איזה 3 קילו שריר ועוד כנראה בשער 7 חודשי החיטוב עליתי קילו שניים בגלל שאני מתאמן מתחיל ועליתי בהתחלה בשריר בזמן שהורדתי בא.ש אז לא רואה שום בעיה בתזונה שלי בשום צורה

1.אם אני אעלה כל החיים שלי 20 קילו שריר מהיום שזה כנראה לא יקרה אף פעם אני עדיין אשקול רק 75 קילו
למה שתעלה רק 20 קילו? אני לא מצליח להבין את הגישה שלך.
אתה חושב שאתה מסוגל לעלות רק קילו וחצי בשנה? באמת?

5 קילו בשנה ,ותוך 6 שנים אתה כבר 30 קילו יותר
שזה כנראה לא יקרה אף פעם
בגישה הזאת זה בטוח לא יקרה

למה שתעלה רק 20 קילו? אני לא מצליח להבין את הגישה שלך.
אתה חושב שאתה מסוגל לעלות רק קילו וחצי בשנה? באמת?

5 קילו בשנה ,ותוך 6 שנים אתה כבר 30 קילו יותר
1.אתה באמת חושב שאני בתור בן אדם ששוקל על 15 א.ש אחרי שכבר עליתי בקצת מסת שריר 55 יכול להעלות יותר משליש ממשקל הגוף שלי של נטו שריר?
2.קראתי במלא מקומות שאנשים עולים בערך 25 קילו מסת שריר בכל החיים שלהם וזה הכוונה לגברים בגובה ממוצע ששוקלים גם הרבה יותר ממני, לעלות 5 קילו בשנה שמתוכם 4 שומן זה לא באמת נקרא

אני רואה שכבר החלטת על עצמך מראש שהמצב אבוד.
לכן אין ביכולתי להגיד משהו שישכנע אותך.
רק תדע שבקו מחשבה הזה אתה לא תתקדם.

כולם שקלו בשלב כלשהו בחיים שלהם 50-60. אתה לא יוצא דופן,אתה פשוט מוותר

אני רואה שכבר החלטת על עצמך מראש שהמצב אבוד.
לכן אין ביכולתי להגיד משהו שישכנע אותך.
רק תדע שבקו מחשבה הזה אתה לא תתקדם.

כולם שקלו בשלב כלשהו בחיים שלהם 50-60. אתה לא יוצא דופן,אתה פשוט מוותר

הוא כן יוצא דופן, הוא 1.63? משהו כזה אני זוכר

49858058_760163671008131_6932447286750617029_n.jpg

לי פריסט היה כמוהו 1.62-3 ושקל 102 קילו (לא רחוק ממך מבחינת משקל נכון?) ותראה איך הוא נראה..אם הבחור עולה ל75 קילו כמעט בכל שלב הוא יהיה על א.ש די גבוה ו80 הוא יכול די לשכוח מזה בלי חומרים בוא נהיה כנים, ככה שזורקים 150 בנץ' על משקל גוף כזה + הא.ש (כמה מזה שריר) זה לא נשמע ריאלי במיוחד (לא אומר בלתי אפשרי)

ו80 הוא יכול די לשכוח מזה בלי חומרים בוא נהיה כנים,
ממש לא מסכים.בכלל
יש הבדל עצום בין 80 ל102
חוץ מזה,לי שוקל 102 על אחוז שומן חד ספרתי. תעלה אותו לאחוז שומן של בן אדם נורמלי,נניח 15 והוא כבר ושוקל עוד 5-8 קילו

ממש לא מסכים.בכלל
יש הבדל עצום בין 80 ל102

הדוגמה עצמה גם מאוד מאוד קיצונית, כמה אנשים כמו לי פריסט יש בגובה הזה + המסה? ניסיתי לחשב את הFFMI הפוטנציאלי של הבחור
במידה והוא 1.63 שוקל 80 וא.ש 15 (סביר) ויצא לי 26.68 (מעל 25 מקשרים לחומרים) ברור לי שזה לא מדויק בול! אבל זה רמז...
הבחור כנראה לא ישקול יותר מ75 על א.ש נורמלי במהלך חייו, זו האמת. אגב גם 75 קילו יצא 25 שזה גבולי ביותר. אני מדבר על הא.ש
כי בתכלס אם הוא שוקל 80 כמה מסה יש שם, לא רק להגיד אני שוקל 80 אלא גם כמה שריר מתחבא שם, ובנתונים ההגיוניים הדבר לא בדיוק ריאלי
ללא חומרים.
חוץ מזה,לי שוקל 102 על אחוז שומן חד ספרתי. תעלה אותו לאחוז שומן של בן אדם נורמלי,נניח 15 והוא כבר ושוקל עוד 5-8 קילו

נו אז הוא הוסיף 5-8 קילו של שומן / נוזלים - למי אכפת?

הדיון הוא על משקל גוף,לא על מסת שריר.
אין סיבה שאסף לא יגיע למשקל גוף 80,על אחוז שומן נורמלי(לא 6 כמו לי פריסט) ונוזלים בריאים (לא מיובש כמו לי)
אז הוא הוסיף 5-8 קילו של שומן / נוזלים - למי אכפת?
לך. כי זה אומר שהוא לא באמת נעצר במשקל 102. הוא יכול להראות טוב גם במשקל 110-115.
מה שאומר שאין סיבה שאסף,בגובה שלו,לא יצליח להיות 80 קילו לא שמן

הדיון הוא על משקל גוף,לא על מסת שריר.
אין סיבה שאסף לא יגיע למשקל גוף 80,על אחוז שומן נורמלי(לא 6 כמו לי פריסט) ונוזלים בריאים (לא מיובש כמו לי)

חישבתי את הנתונים האלו בFFMI (אין לנו דרך אחרת) ויצא שזה 26+ (מקושר לחומרים) לא אומר בלתי אפשרי אבל אומר שזה בטווח הלא מוכר.
אני בספק...

Screenshot_20190618-140444.jpg
גובה 163,שוקל 70 מחוטב בטירוף.
למה שאסף לא ישקול 80 עם קצת יותר נוזלים ושומן?

הבחור לא משתמש בכלום,אולי רק התחטב עם תרופות לא סטרואידיות

אם הוא בגובה שלי ושוקל 70 והבן אדם מוזרק אלף אחוז מה הסיכוי שלי? ברור שאני יכול להשמין ולשקול 80 אף פעם לא טענתי אחרת אבל לשקול 75 על פחות מ15 א.ש ואני מכוון ל10-12 לא רואה את זה קורה אף פעם בלי חומרים, אנשים עולים 25 קילו כל החיים שלהם וזה כשהם שוקלים וגובה יותר ממני אז אני באופן יחסי בטח יכול לעלות 15-20 קילו מסת שריר כל החיים
עכשיו גם אם נצא מנקודת הנחה שכן, אנחנו דיברנו פה על 150 בנץ' איך יש לי סיכוי להרים פי 2 משקל גוף בבנץ' אני לא רואה את זה אפשרי אם אתה ואלחנן מרימים ככה ושוקלים 90-100 ואתה עוד לא טבעי

אם הוא בגובה שלי ושוקל 70 והבן אדם מוזרק אלף אחוז מה הסיכוי שלי? ברור שאני יכול להשמין ולשקול 80 אף פעם לא טענתי אחרת אבל לשקול 75 על פחות מ15 א.ש ואני מכוון ל10-12 לא רואה את זה קורה אף פעם בלי חומרים, אנשים עולים 25 קילו כל החיים שלהם וזה כשהם שוקלים וגובה יותר ממני אז אני באופן יחסי בטח יכול לעלות 15-20 קילו מסת שריר כל החיים

תכלס כן אבל כל קילו יראה עליך אחרת לגמרי מאשר מישהו 1.90 (פחות נפח למלא) כנל הפוך כל קילו שומן שתעלה יראה יותר משמעותי ומכוער.
ככה שאולי אתה יכול לעלות כמות פחות משמעותית של מסת שריר אבל זה יותר ימלא לך את הפריים, וויזואלית זה אפקט דומה. אבל פיזית
זה משפיע מאוד על הכוח לכן אם אתה מכוון ל150 קילו בנץ טבעי אתה תצטרך להפוך כל אבן בכדור הארץ ולקוות שיש לך גנטיקה פסיכית לכוח.

הבחור הזה שוקל 70 קילו ונראה מאוד מאוד מלא (חומרים או שלא זה לא שהוא היה כזה מלא ושוקל 50) זה האפקט...ככה שאולי אתה מתבאס שאתה יכול לעלות פחות מסת שריר אבל וויזואלית זה אפקט שונה. מבחינת כוח, כן..באסה.

תכלס כן אבל כל קילו יראה עליך אחרת לגמרי מאשר מישהו 1.90 (פחות נפח למלא) כנל הפוך כל קילו שומן שתעלה יראה יותר משמעותי ומכוער.
ככה שאולי אתה יכול לעלות כמות פחות משמעותית של מסת שריר אבל זה יותר ימלא לך את הפריים, וויזואלית זה אפקט דומה. אבל פיזית
זה משפיע מאוד על הכוח לכן אם אתה מכוון ל150 קילו בנץ טבעי אתה תצטרך להפוך כל אבן בכדור הארץ ולקוות שיש לך גנטיקה פסיכית לכוח.

הבחור הזה שוקל 70 קילו ונראה מאוד מאוד מלא (חומרים או שלא זה לא שהוא היה כזה מלא ושוקל 50) זה האפקט...ככה שאולי אתה מתבאס שאתה יכול לעלות פחות מסת שריר אבל וויזואלית זה אפקט שונה. מבחינת כוח, כן..באסה.

@Deidara בתמונות שלך הוא נראה עשר קילו יותק,אבל בעקרון אתה צודק
נו אז זו בדיוק היתה הפואנטה שלי, אני בחיים לא אוכל לתת 150 בנץ' ולמשל 100 בנץ' יהיה הישג מאוד מאוד מאוד משמעותי בשבילי וכנראה המקסימום אי פעם שאני אצליח זה 110-120 וגם זה רק אם אני מתאמן הכי אופטימלי שיש ומשקיע עשר שנים בזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית